با احترام
تیم مدیریت انجمن
Last edited by hajemadi; 13-03-2012 at 16:16. دليل: تکراری شد شرمنده
سرعت بالاتر=حق انتخاب بیشتر:خیر عزیزم. محدود یعنی اینکه الان وب هم باز نمیکنه! باید دو سه بار ریفرش کنی تا باز کنه!
اونی که میگی سرعت بالاتر میره دلش برا من و شما نسوخته ، چه محدود و چه نامحدود . اگه محدود باشی که زودتر حجمت تمون میشه و باید بری دوباره شارژ کنی که کلی بیشتر سود به جیب میزنهنا محدود رو هم هی پیغام میده که مثلا اگه ART3 داشته باشی هی میگه بیا ART بالاتر بگیر و این حرفها!
ما که 800 ندیدیم! ولی اگه از اول تا آخرش همون 256 رو ثابت بدن ما مشکلی باهاشون نداریم. به قول خودت پول 256 رو گرفتن دیگه؟ پس چرا 800 میدن؟!!! یا مریضن! یا هم میخوان اینجوری بعدش دزدی کنن دیگه! در هر صورت طرف میره از یک جای دیگه میگیره که مریض نباشن!![]()
نکنه شما انتظار داری کاربرا برن سرعتشون رو محدود کنن ( حالا چه دانلود منیجر و چه باز کردن صفحه و ... ) که آخر دوره مشکل نخورن!!
کسی که سرعت کمتر رو بخواد می تونه با نرم افزار های مختلف خودشو محدود کنه
کسی هم که زمان براش مهم هست می تونه با بالاترین سرعت دانلود کنه
حالا این به نفع ما هست یا به ضررمون؟
به نظر من به نفعمون هست.
برای نامحدود هم در جشنواره هاش شما بخوای سرویس بالاتر استفاده می کنی نخوای هم نمی کنی.بازم فکر کنم یه حق انتخاب اضافه بهت می ده دیگه.حالا این خوبه یا بد؟به نظر من که اینم خوبه
شمایی که میگی 800 ندیدی یعنی با 256 صد کیلوبایت دانلود نمی کردی روزای اول دوره ات؟
اگه سرویسش نمی ارزید-با توجه به تغییر نکردن سرویس های آرت- چرا گرفتیش؟
دقیقا!هر کاربری که نمی تونه مصرفشو کنترل کنه با برنامه خودشو محدود کنهنکنه شما انتظار داری کاربرا برن سرعتشون رو محدود کنن ( حالا چه دانلود منیجر و چه باز کردن صفحه و ... ) که آخر دوره مشکل نخورن!!
این حسنه دیگه!
حالا شما اگه اینقدر ناراحت هستی یه پیغام بده به پشتیبانی بگو نمی خوام سرعتم بالاتر از قراردادم باشه اونوقت فکر کنم برات محدودش کنند به سرعت قراردادت![]()
متاسفانه باب شده که برای هر سوال و موردی یه جواب باید داده شه در حمایت از شاتل
ولو تکرار مکررات باشه یا بازی با لغات
همیشه این بوده که یه چیز غلط حتی 1 بار هم گفتنش ممکنه تاثیر منفی رو ذهن داشته باشه(مثله حمایت های نادرست از شاتل) اما یه چیز درست(انچه که 80% کاربر های پی سی وورلد واقفند) رو باید 30 بار گفته شه تا شاید بشینه تو منطق
افراد همه از قوانین شاتل مو به مو اطلاع دارند و همه جاهای 2 پهلو رو از بر هستند تا به موقعش استفاده کنند
ایا در سایر مسائل زندگی هم اینگونه هستند یا فقط در این مورد و ان هم شاید شاید بدلیل منفعتی؟!؟!؟!
لطفا به شعور همدیگه احترام بذارید و اگر چیزی را هم نمیخواید به هر دلیل قبول کنید , دوباره بازگو نکنید و فقط پستتان را بذارید
چون دیگه ناکارامدی خدمات شاتل بر کسی پوشیده نیست و الحمدله جز 2,3 نفر همه میدونیم در چه وضعه بدی هست و فقط تلاشمان برای اطلاع رسانی برای افراد جدید هست تا بلکه بتوانیم مانعه اشتباه کردنشان شویم
سپاس
دوست عزیز سرعت رو 2 مگ میبندن ما هم فلان چیز رو احتیاج داریم دانلود می کنیم خوب باید پولشو بدیم دیگه همه چی که مفت نباید باشه عزیزممثلا فک کن همان فایل تو روز باسرعت واقعی 128 30 دقیقه طول میکشه ولی چون شاتل 2 مگ بسته همون و شاید 5دقیقه طول بکشه بگیری این بهتر یا اون ؟؟؟؟ خدایی من با شبانه کار ندارم چون 1هفتس هنوز استفاده نکردم ......... ولی روزانه را دیگه منکر نشید توروخدا
این کجاش دزدی جون من ؟؟ مگر اینکه نه منظورت شبانه باشه که عمرا هیچ شرکتی تو شب 2مگ نیست چه برسه به شاتل با این همه مشترک![]()
اینم نمایی از کاربر بیچاره و شاتل![]()
اگر میخواین درخواست فسخ بدید حتما هر روز پیگیر بشید که این شاتل خیلی بد جنس تشریف داره و هی میخواد کــــش بده![]()
ساعت 1 ظهر
بچه ها من چشمام ضغیف شده 2 mb رو 0.49 mb می بینم یا شاتل دزد شده>>>>>>
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
الان زنگ بزنه پشتیبانی میگه شما دچار حمله شیرینگ شدی
بعد میگه سرعتتون که خیلی خوبه![]()
خوب مصل اینکه هدیه نورزوی هم 3 گیگ دادند
یک مو از خرس کندن غنیمته![]()
این هم از هدیه نوروزی مشتریان آرت 2 تا 4 شاتل . واقعا خنده داره !!!! واقعا نمیدونم با چه روئی این ایمیلو برام ارسال کردم
-----------------------------------------------------------------------------
مشترک گرامی :
با تبریک فرا رسیدن سال نو، علاقه مندیم به اطلاع برسانیم به مناسبت عید نوروز و آغاز سال جدید، یک ساعت مکالمه تلفن بین المللی رایگان به عنوان هدیه نوروزی شاتل، تقدیم شما می گردد که می توانید طی روزهای دوم تا سیزدهم فروردین ماه 1391 از آن استفاده کنید. نام کاربری و رمز عبور طی روزهای آینده از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد. امید است فراهم آوردن رضایت خاطر مشتریان عزیز خانواده ی بزرگ شاتل و ارایه ی سرویس با بهترین کیفیت ممکن همچون همیشه یکی از مهم ترین افتخارات ما باشد.
برایتان ایامی به کام، نوروزی پیروز و سالی سرشار از موفقیت آرزومندیم.
گروه شرکت های شاتل
-----------------------------------------------------------------------------
ماهی 55 هزار تومان به حسابشون واریز کنم . بعد یک ساعت مکالمه تلفن بین المللی بهم بدن اون هم تو بازه زمانی دوم تا سیزدهم فروردین ماه 1391
البته از اول هم معلوم بود با این محدودیت ها مثل سال قبل خبری از سرعت 2 مگ نیست . اما این یکی دیگه شاهکاره
[QUOTE=redfild;6899872]مخابرات تا حالا برای ما خیر داشته . کیلو کیلو شبانه رایگان ازش میگیریم و من یکی که راضی هستم .
شبی 4-5 گیگ رایگان ! روزانه هم ماهانه 16 گیگ 512 - 22 هزارتومن ! { این برای مقایسه نوشته شده }
اون قطره ها بمونه برای باقی کاربرا و شما دوست من[/QUOTE
دوست عزیز مطمئنید که محدودیت داره . پس چرا هر چی مپرسیم میگن نامحدوده ؟
هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)