عزیزم من هم قبلا با بازی NFS : Most Wanted و Devil May Cry 3 همین مشکل شما را داشتم مشکل از ویندوزته![]()
عزیزم من هم قبلا با بازی NFS : Most Wanted و Devil May Cry 3 همین مشکل شما را داشتم مشکل از ویندوزته![]()
خواهش می کنم .
دوست عزیز رمز با وسکر بازی کردن رو فعّال نکن تا این مشکل برطرف بشه .
خدا نگهدار .
بابا اين بازي خيلي باحاله .
تازه رسيدم اونجايي كه به اشلي يه ردياب ميزنه و توي اون قفسه هام الآن.
هنوز خيلي مونده نه؟اونقدر داستانش منو جذب كرده كه نگو.
رسيدم آخرش شيريني ميدم.
شیرینی چی میدی؟![]()
نه دیگه تقریبا آخرشه فقط نبرد با کراوزر مونده و سدلر. شیرینی یادت نره
نههههههههههههه
به اين زودي !!!
من اميد اين بودم يه دو سه هفته ديگه طول ميكشه.![]()
نترس بابا دوست عزیز این بازی مراحل اظافی دیگری هم داره که یکیش Handcannon رو آزاد می کنده و یکی هم کلاش بی نهایت ! تازه می تونی دوباره بازی رو بالود کردن آخربین سیوت از اوّل با همه تفنگایی که خریده بودی بری ! من خودمم الآن پونصد دفعه هست که دارم این بازی رو تا آخرش می رم ! در ضمن از من به تو گفتن حتماً برو تفنگ Striker رو بخر و تا آخر بهش قدرت بده چون خیلی بدردت می خوره ( تیراش صد تا می شه ).
بازم اطّلاعات خواستی بگو .
در ضمن ، ایمیل کردن شیرینی یادت نره ! ایمیل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادت نره ها !
خدا نگهدار .
Last edited by tekken god; 17-07-2008 at 21:57.
سلام دوستان به یک مشکلبرخورد کردم:
اولین باری که این بازی تو ایران توزیع شد من رفتم و دیدم شرکت GIGA PC Game این بازی رو داده بیرون بعد بازی رو گرفتم آورم نصب کردم رو سیستم و به راحتی و بدون افت فریم در هر دو رزولیشن 1024x768 و 800x600 بازی می کردم.( به قول دوستمون 500 بار تمومش کردم.)
این پک نسخه Biohazard بود. که 5 تا دی وی دی بود.
بعد یه مدت سی دی ها خراب شد و من چند وقت پیش رفتم یک DVD از این بازی گرفتم بعد نصب کردم دیدم سیستم من نمیکشه و پایین ترین رزولیشن افت فریم داره.بعد توجه کردم دیدم هم گرافیک بازی تا حد زیادی پیشرفت کرده و هم تو اول بازی که استارت میزنی بجای Biohazard مرده میگه FOUR . بعد فهمیدم که این نسخه جدید و بهتر هست.
هر چه قدر گشتم از پک قبلی که 5 تا سی دی بود پیدا نکردم.
حالا راهی هست که بشه گرافیک بازی رو به حالت Biohazard تغییر داد؟ پچی هست که گرافیک رو پایین بیاره؟
نه برادر راهی نداره . شما اگه تونستی همون resident evil 4 رو بخر البته از لحاظ محتوا فرقی نداره اما رزیدنت 4 نسخه اصلی و
biohazard نسخه اروپایی که یک مقدار دستکاریش کردن من هم همین مشکلو داشتم اما باهاش سوختیم و ساختیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)