والا منم 360 دارم متاسفانه خیلی افت خیز داره علتش هم همون شبکه همراه اول هستن که ملت ریختن توش و بیرون هم نمیان و کلا شبکه همراه اول کم میاره باید حتما پهنای باند اضافه کنن مگر نه سرعت همراه اول بهتر از 360 مبین نت هست برا استفاده
والا منم 360 دارم متاسفانه خیلی افت خیز داره علتش هم همون شبکه همراه اول هستن که ملت ریختن توش و بیرون هم نمیان و کلا شبکه همراه اول کم میاره باید حتما پهنای باند اضافه کنن مگر نه سرعت همراه اول بهتر از 360 مبین نت هست برا استفاده
من جدیدا تست همزمان زدم .با مودم b612 مبین نت روی fdd همراه اول سرعتم بین 12 تا 20 مگابیت بود ولی همون لحظه با همراه اول روی گوشی 60 مگابیت بود .دلیلش هرچی هست شلوغ بودن همراه اول نیست .
این قضیه رو منم این چند وقت که مبین گرفتم دیدم
اینم نمومنش همین الآن
جهت اطلاعتون اضافه کنم که سیم مبین الان تو دانگل E8372 هست و این تست رو میده..... هر دوتا تست رو باگوشی گرفتم، یکی وای فای و یکی دیتای موبایل (شهرمون 4.5G و پلاس و اینا هم نداره، فقط ایرانسل تازگیا پلاس آورده که اونم سرعتش از تک فرکانس همراه اول کمتره)
مبین نت همراه اول
شهر ما شهر کوچیکیه، من میدونم که اکثر مردم اینجا همراه اول دارند و بار شبکه زیاده....
از طرف دیگه، خطوط تلفن اینجا خیلی قدیمیه و ADSL با زور 400 کیلوبایت بگیره اونم اگر قطع نشه، و اکثرا هم هیچ اطلاعی از مدل ها مختلف اینترنت ندارند..... پس اینترنت گرونتر موبایل رو به ADSL ترجیح میدن و اینکه چون حجم زیادم نمیخوان براشون کافیه
اینا همه نتیجش میشه تست بالا
بله، من شب ساعت 2:30 که دانلود رایگان داشتم، 13 مگابایت دریافت داشتم ولی الان چی....
این نشون میده آنتن کشش داره (دقیقا اطلاع ندارم ولی فکر کنم ایرانسل یه دکل و همراه اول هم فقط یه دکل داره تو شهرمون) ولی پهنای باندی که اختصاص دادند به این منطقه برای همراه اول پایینه
کدوم شهری عزیز ؟
تو شهر ما هم ایرانسل پلاس داره منتها درست کار نمیکنه
کلا همراه اول برای اپراتورهای رومینگ مثل رایتل شاتل و مبین نت که دارن از شبکه همراه اول و دکل های همراه اول استفاده میکنن یک حد مجازی از ترافیک شبکه رو مشخص کرده و قرارداد بسته و حالا هی داره به کاربران خود همراه اول اضافه میشه و از طرفی هم این سه اپراتور هم یواش یواش دارن کاربر جذب میکنن و اینجاست که این حد مشخص شده و قرارداد بسته شده برا اپراتورهای رومینگ دیگه جوابگو نیست خود همراه اول برا شبکه خودش دستش بازه و میتونه راحت ترافیک شبکه اضافه کنه ولی این رومینگها باید هزیه بیشتری بدن و قرارداد تازه ای ببندن و بر ظرفیت شبکه خودشون اضافه کنن که متاسفانه این کار رو انجام نمیدن . هنوز مبین نت خودش محدودیت سرعت داره و 2 تا 40 رو مشخص کرده که سرعت بالایی نیست و راحت تر میتونه تضمینش کنه و خرجش هم کم میشه در قراردادهایی که با همراه اول میبنده و همین محدودیت مبین نت باعث شده با وجود ظاهر شدن علامت + و رفتن رو شبکه 4.5 همراه اول هیچ افزایش سرعت یا ثباتی هم انجام نمیپذیره ولی رایتل و شاتل محدودیت سرعت ندارن و بسته به قرارداد تا جایی که ظرفیت دارن پدر شبکه همراه اول رو درمیارن و باعث افت کیفیت و سرعت میشن و در این دو اپراتور شبکه 4.5 هم قابل دریافت و عمل تجمیع هم انجام و سرعت هم مانند همراه اول بالا میره و کار رو خراب تر هم میکنه . در کل این همراه اول باید یه فکری بکنه و این اپراتورهای رومینگ هم یه تجدید نظری در ترافیک خریداری شده خودشون بکنن و کمی هم به فکر کاربر باشن نه اینکه فقط پول بگیرن . شبکه fdd ایرانسل یه چیزش خوبه به جز اپراتور رایتل با هیچ اپراتوری قرارداد رومینگ نداره و ترافیک شبکه خودش رو در اختیار حتی tdd خودش هم قرار نمیده . دوستان اشاره به شبکه 4.5 ایرانسل داشتن که سرعت از 4g معمولی هم کمه و کیفیت هم نداره بله درسته در مناطق یا شهرهایی که دارن 4.5 راه میندازن اوایل کار همینطوری هست و فرقی نداره ایرانسل باشه یا همراه اول و رفته رفته با افزایش دکل ها و فرکانس ها در هر دکل و پوشش کامل سرعت و کیفت هم بهبود پیدا میکنه من یادمه برا شهر ما 1 سال وضعیت اینطوری بود تا اینکه کل شهر رفت زیر پوشش و هر دو باند با کیفیت و سرعت بالا در همه جا قابل دریافت شد و سپس کیفیت و سرعت شبکه 4.5 هم بهبود یافت .
من فک کردم ایرانسل پلاس براش صرف نداره عمدا اینکار رو میکنه
الان شما راه حلی بلدی من بتونم فرکانس رو دستی عوض کنم سرعت بالای 100 مگ بگیرم (ترجیحا از همراه اول) مودمم netgear هست
ایرانسل حالت تجمیع سرعت دانلود من در خلوت ترین ساعات صبح :
گفتم تا کامل راه اندازی و پوشش تکمیل نشه همینطوری سرعت شما کم خواهد بود و قطع و وصل هم خواهید داشت زمانی مطمئن شوید پوشش کامل شده که مودمی مثل fd-m60 میره رو شبکه 4.5 وای میسه اتومات و اصلا شبکه تنزل پیدا نمیکنه به 4g معمولی اینطوری یعنی اخر 4.5 و تجمیع و انتن دهی و سرعت . الان محل زندگی من ایرانسل اینطوری هست هر دو باند 3 و 7 فول و با کیفیت خیلی بالا .
برا تجمیع هم لازم نیست باندی انتخاب بشه همین که شبکه در دسترس باشه مودم 4.5 . خودش اونو میگیره و اگر هم نیاز به رفتن روی شبکه 4.5 به صورت دستی باشه برای مودم های هواوی از برنامه lte watch یا e5186 toolbox یا برنامه اندرویدی h manager استفاده میشه . برا نت گیر نمیدونم چطور هست چون استفاده نکردم از این مودم .
الان مودم آنلاک نشده ایرانسل با ورژن 198 روی TD-Lte میتونه تجمیع فرکانس انجام بده تا بشه سرعت بیشتری گرفت؟چجوری میشه تست زد؟
بله سیم tdd بینداز و حالت ca رو انتخاب و بزار مودم ری استارت بشه و بالا بیاد اگر علامت + اومد یعنی تجمیع tdd ولی سرعت من با چشم خودم ندیدم زیاد فرق کنه یا در حد تجمیع fdd مثل مودم fd-m60 باشه و کلا خود tdd بی خود و مسخره هست و کیفیت و سرعت نداره تازه بخواد تجمیع هم بکنه . مورچه چیه کله پاچش چی باشهالبته دوستانی هم با همین حالت و رو tdd سرعت خوبی میگیرن و اون فکر کنم بیشتر به دکل منطقه اونها و تعداد یوزرهای منطقه در شبکه tdd بستگی داره یه چیز tdd ایرانسل خوبه محدودیت نداره و داشته باشه هم اون مرز محدودیت 80 هست نه مثل مبین نت 40
![]()
البته محدودیت ۴۰ مگابیتی مبین نت تاثیری توی تضمین سرعت نداره چون همیشه کف سرعت رو درنظر میگیرن که این محدودیتشم ظاهرا با توجه به مقررات تنظیم مقررات هست ولی نمیدونم چرا ایرانسل باز گزاشته سرعتو اما سرعت مبین نت برای من چه رو خودش و چه رومینگ از ایرانسل خیلی بیشتره .
راستی قبلا گفته بودی اگر همراه اول تجمیعش فعال باشه با سیم کارت مبین نت علامت پلاس ظاهر نمیشه . ینی الان فعال شده؟ با این حساب جایی که تک باند همراه اول سرعتش کمتر از ۴۰ مگ باشه با مودم تجمیعی میشه ۴۰ مگ رو کامل دریافت کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)