تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 374 از 452 اولاول ... 274324364370371372373374375376377378384424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه TRACKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه میخوام مبین نت بخرم
    طرح 999 هزار تومن یکساله که با مودم میده
    میخوام ببینم اون طرح با مودم B612 هوآوی (همون i60 ایرانسل) ارائه میشه؟
    بعد از خرید طرح کلا مودم برای خودمون هست یا چی؟
    دوستانی که اطلاعات از مبین نت دارند لطفا بگن
    ممنون

2. 2 کاربر از TRACKER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

13

سلام دوستان
    من تازه میخوام مبین نت بخرم
    طرح 999 هزار تومن یکساله که با مودم میده
    میخوام ببینم اون طرح با مودم B612 هوآوی (همون i60 ایرانسل) ارائه میشه؟
    بعد از خرید طرح کلا مودم برای خودمون هست یا چی؟
    دوستانی که اطلاعات از مبین نت دارند لطفا بگن
    ممنون
    درود. بله مودم همونی هست که نوشتید و مودم هم مال خودتون هست ولی اگر ناراضی بودید میتونید پس بدید اون رو و هزینه ی مودم رو پس میدن (آخرین بار که پس فرستادم هزینه ی مودم رو دویست و پنجاه هزار تومان حساب کردن و پول پست هم که بیست هزار تومان بود رو پس دادن که سر جمع شد دویست و هفتاد هزار تومان). البته شرایطی داره برای پس فرستادن مودم که باید با کارشناسان شرکت تماس بگیرید به شماره 1575.
    در محدوده ی TDD-LTE باشید که عالی هست وسرعت خوبی به شما میده ولی اگر در محدوده ی آنتن دهی خود مبین نت نباشید براتون روی FDD-LTE میذارن که همراه اول به اون آنتن میده و سرعت خوبی نداره. کارشناس میاد و تست میکنه. اگر دیدید سرعت مناسبی نمیده نخرید و فقط هزینه کارشناس رو پرداخت میکنید که فکر کنم سی هزار تومان باشه.
    Last edited by epaaeiz; 03-03-2020 at 21:42.

4. 2 کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

درود. بله مودم همونی هست که نوشتید و مودم هم مال خودتون هست ولی اگر ناراضی بودید میتونید پس بدید اون رو و هزینه ی مودم رو پس میدن (آخرین بار که پس فرستادم هزینه ی مودم رو دویست و پنجاه هزار تومان حساب کردن و پول پست هم که بیست هزار تومان بود رو پس دادن که سر جمع شد دویست و هفتاد هزار تومان). البته شرایطی داره برای پس فرستادن مودم که باید با کارشناسان شرکت تماس بگیرید به شماره 1575.
    در محدوده ی TDD-LTE باشید که عالی هست وسرعت خوبی به شما میده ولی اگر در محدوده ی آنتن دهی خود مبین نت نباشید براتون روی FDD-LTE میذارن که همراه اول به اون آنتن میده و سرعت خوبی نداره. کارشناس میاد و تست میکنه. اگر دیدید سرعت مناسبی نمیده نخرید و فقط هزینه کارشناس رو پرداخت میکنید که فکر کنم سی هزار تومان باشه.
    ممنون از راهنماییتون
    فعلا جایی که هستم اینترنت TD جواب نمیده و FD فقط میگیره که اونم طوری که از دوستم شنیدم حدود 13 مگابایت میده....
    من چون دانشجو هستم و دسترسی به نت ثابت ندارم و استفاده از اینترنتم هم بالاست..... هزینه نت همراه هم که زیاده (اینترنت دانشگاه هم بگیر و نگیر داره، سرعتش حدود 1 مگابایته ولی خب گاهی دلش میخواهد سر کارت بذاره )
    به نظر شما برای دسترسی به اینترنت اونم با قیمت مناسب در حد نت خانگی، گزینه بهتری نیست به میبن‌نت هست؟
    مممنون

6. این کاربر از TRACKER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون
    فعلا جایی که هستم اینترنت TD جواب نمیده و FD فقط میگیره که اونم طوری که از دوستم شنیدم حدود 13 مگابایت میده....
    من چون دانشجو هستم و دسترسی به نت ثابت ندارم و استفاده از اینترنتم هم بالاست..... هزینه نت همراه هم که زیاده (اینترنت دانشگاه هم بگیر و نگیر داره، سرعتش حدود 1 مگابایته ولی خب گاهی دلش میخواهد سر کارت بذاره )
    به نظر شما برای دسترسی به اینترنت اونم با قیمت مناسب در حد نت خانگی، گزینه بهتری نیست به میبن‌نت هست؟
    مممنون
    ایرانسل نامحدود td lte
    مبین نت ارزش نداره

8. 2 کاربر از apple021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام آیا مبین نت روی این مودم جواب میده ؟؟

archer mr200

10. این کاربر از QSEVEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون
    مممنون
    خواهش میکنم. ایرانسل هم مودم TDD-LTE داره. مثلاً سرعت ثابت هشت مگابیت داره با ماهی 75 گیگابایت مصرف منصفانه که بی مالیات میشه 66 هزار تومان. من داشتم ایرانسل. خوب بود. مبین نت هم خوب بود. بستگی به محل و دوری و نزدیکی به آنتن و اشباع نبودن اون آنتن و... داره که سرعت و کیفیت شما چقدر باشه.

12. 2 کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرکانس نسل4 FDD مبین نت چند هست؟

14. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nima-ZF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

فرکانس نسل4 FDD مبین نت چند هست؟
    درود رومینگ همراه اول هست و معمولاً باند 3 فرکانس 1800
    و باند 7 هم همون 2600

16. 3 کاربر از Nima-ZF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

خواهش میکنم. ایرانسل هم مودم TDD-LTE داره. مثلاً سرعت ثابت هشت مگابیت داره با ماهی 75 گیگابایت مصرف منصفانه که بی مالیات میشه 66 هزار تومان. من داشتم ایرانسل. خوب بود. مبین نت هم خوب بود. بستگی به محل و دوری و نزدیکی به آنتن و اشباع نبودن اون آنتن و... داره که سرعت و کیفیت شما چقدر باشه.
    بازم ممنون
    یه سوال دیگه هم داشتم، این مودم های i60 یا همون B612 در صورت آنلاک کردن، امکان تنظیم پروتکل های چیزشکن رو دارند مثل PP*TP یا L2*TP و Open\/PN ؟

18. 2 کاربر از TRACKER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nima-ZF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

بازم ممنون
    یه سوال دیگه هم داشتم، این مودم های i60 یا همون B612 در صورت آنلاک کردن، امکان تنظیم پروتکل های چیزشکن رو دارند مثل PP*TP یا L2*TP و Open\/PN ؟
    درود بله
    اون پروتکل هارو خودش توی تنظیمات داره و سریع کانکت میشن برای همه کاربر ها نت ازاد میفرستن
    ولی اوپن چیز پی ان رو باید دستی نصب کنید فقط روی فریمور های آنلاک و دارای adbنصب میشه که صابر جان اموزشش گذاشتن تو بخش مودم ها

20. 2 کاربر از Nima-ZF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •