تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 374 از 1547 اولاول ... 2743243643703713723733743753763773783844244748741374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

دوستان شاتل شبانه رایگان داره ؟

چند صفحه رو خوندم به نظرم شاتل شاکی هاش نسبت به سرویس دهنده های دیگه کمتره ولی نتیجه نظرسنجی بالای صفحه بدجوری افتصاحه. چه جوریاست ؟
    Last edited by peymanmo; 29-03-2016 at 21:08.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من سرویس 8 مگ خریدم ولی ظاهرا شاتل همه ی سرویسها رو روی 15 مگ میبنده. کسی هست 128 داشته باشه؟ میخوام به 128 تغییر بدم
    شاتل اینترنتش نسبت به های وب چه طوره؟ (از نظر پینگ، سرعت تک کانکشن، پایداری سرعت در طول روز و شب)
    سرویس 8 مگ شبانه رایگان داره یا نه؟
    من 8 مگ های وب دارم چند روزه خیلی افتضاح شده (قبلا هم بد بود ولی الان دیگه روزی 4-5 ساعت قطع میشه!!!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شاتل اینترنتش نسبت به های وب چه طوره؟ (از نظر پینگ، سرعت تک کانکشن، پایداری سرعت در طول روز و شب)
    سرویس 8 مگ شبانه رایگان داره یا نه؟
    من 8 مگ های وب دارم چند روزه خیلی افتضاح شده (قبلا هم بد بود ولی الان دیگه روزی 4-5 ساعت قطع میشه!!!)
    داداش من خودم 2 سال هایوب داشتم. هایوب نابوده. شاتل پینگش خوبه اگه بالا هم بره تایم اوت نداره. اگه پروفایل گیم رو فعال کنی سرعت تک کانکشنش عالی میشه. اگه خطتت بکشه واست تا 15 مگ میبندن. شبانه هم داره. از 1 تا 8 صبح.

4. این کاربر از bigbang0661 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

داداش من خودم 2 سال هایوب داشتم. هایوب نابوده. شاتل پینگش خوبه اگه بالا هم بره تایم اوت نداره. اگه پروفایل گیم رو فعال کنی سرعت تک کانکشنش عالی میشه. اگه خطتت بکشه واست تا 15 مگ میبندن. شبانه هم داره. از 1 تا 8 صبح.
    ظاهرا شما هم وضعیتتون مثل من بوده که رفتید شاتل
    چند تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید
    شاتل فقط تو تهران خوبه یا تو شهرستان هم سرعت و کیفیتش عالیه؟
    شبانه شاتل کلا رایگانه یا مثل پارس آنلاین از حجم اصلیت کم میکنه؟ (سرعت رو محدود میکنن یا نه؟)
    از زمانی که به های وب درخواست تخلیه دادید چقدر طول کشید تا پورتتون رو تخلیه کنن؟
    شاتل چقدر طولش داد تا سرویستون رو فعال کنه؟ (حضوری درخواست دادید یا آنلاین ثبت نام کردید؟)
    مودم از خود شاتل خریدید یا از مودم قبلیتون استفاده کردید و خودتون کانفیگش کردید؟ (آخه شنیدم اگر مودم از خود شاتل نخرید پشتیبانی نخواهید شد!)
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ظاهرا شما هم وضعیتتون مثل من بوده که رفتید شاتل
    چند تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید
    شاتل فقط تو تهران خوبه یا تو شهرستان هم سرعت و کیفیتش عالیه؟
    شبانه شاتل کلا رایگانه یا مثل پارس آنلاین از حجم اصلیت کم میکنه؟ (سرعت رو محدود میکنن یا نه؟)
    از زمانی که به های وب درخواست تخلیه دادید چقدر طول کشید تا پورتتون رو تخلیه کنن؟
    شاتل چقدر طولش داد تا سرویستون رو فعال کنه؟ (حضوری درخواست دادید یا آنلاین ثبت نام کردید؟)
    مودم از خود شاتل خریدید یا از مودم قبلیتون استفاده کردید و خودتون کانفیگش کردید؟ (آخه شنیدم اگر مودم از خود شاتل نخرید پشتیبانی نخواهید شد!)
    ممنون
    من خودم شهرستانم. کیفیت شاتل تو شهر ما خوبه.
    شبانش رایگانه ولی شاتل یه قانون نانوشته ای داره که اگه زیاد شبانه دانلود کنی سرعتتو محدود میکنن. من خودم که تا حالا محدود نشدم.
    هایوب 4 روز کل فرآیند تخلیه طول کشید.
    شاتل دقیقا 16 روز طول کشید وصل بشه. کار به جایی کشید که مجبور شدم تو سایت 195 از شاتل شکایت کنم تا بالاخره کارم راه افتاد.
    مودم قبلی خودم بود که خودم هم کانفیگش کردم. نه اصلا این حرفهای پشتیبانی نکردن چرت و پرته. مودمهای شاتل همه بنجل چینی هستن.

7. این کاربر از bigbang0661 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من خودم شهرستانم. کیفیت شاتل تو شهر ما خوبه.
    شبانش رایگانه ولی شاتل یه قانون نانوشته ای داره که اگه زیاد شبانه دانلود کنی سرعتتو محدود میکنن. من خودم که تا حالا محدود نشدم.
    هایوب 4 روز کل فرآیند تخلیه طول کشید.
    شاتل دقیقا 16 روز طول کشید وصل بشه. کار به جایی کشید که مجبور شدم تو سایت 195 از شاتل شکایت کنم تا بالاخره کارم راه افتاد.
    مودم قبلی خودم بود که خودم هم کانفیگش کردم. نه اصلا این حرفهای پشتیبانی نکردن چرت و پرته. مودمهای شاتل همه بنجل چینی هستن.
    منم شهرستانم ولی فاصله ام تا مرکز مخابراتی کمه و خطمم با همین های وب داغون 12 مگ رو میکشه (شاید بیشتر هم بکشه)
    رانژه خط 16 روز طول کشید؟!!! (های وب سرویس من رو 48 ساعته رانژه و فعال کرد)
    پورت خالی نداشتن یا بهانه میاوردن؟ (آخه زنگ زدم نمایندگی شاتل گفت تو مرکز مخابراتیم فعلا پورت خالی ندارن اگه تو مرکز مخابراتی شما پورت داشتن و 16 روز طولش دادن فک کنم اگه الان ثبت نام کنم اینترنتمو چند ماه دیگه وصلش کنن!!!)

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم شهرستانم ولی فاصله ام تا مرکز مخابراتی کمه و خطمم با همین های وب داغون 12 مگ رو میکشه (شاید بیشتر هم بکشه)
    رانژه خط 16 روز طول کشید؟!!! (های وب سرویس من رو 48 ساعته رانژه و فعال کرد)
    پورت خالی نداشتن یا بهانه میاوردن؟ (آخه زنگ زدم نمایندگی شاتل گفت تو مرکز مخابراتیم فعلا پورت خالی ندارن اگه تو مرکز مخابراتی شما پورت داشتن و 16 روز طولش دادن فک کنم مال من رو چند ماه دیگه وصلش کنن!!!)
    من اینترنتی ثبت نام کرده بودم. بعد از یک ماه تماس گرفتن که هزینه رو واریز کن تا عملیات ثبت نامت کامل بشه. پول ریختم ولی هی طولش میدادن. زنگ میزدم میگفتن مخابرات مشکل داره و این حرفا. خلاصه منم شکایت کردم 3 روزه وصلش کردن

Sent from my HUAWEI G7-L11 using Tapatalk

10. این کاربر از bigbang0661 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من اینترنتی ثبت نام کرده بودم. بعد از یک ماه تماس گرفتن که هزینه رو واریز کن تا عملیات ثبت نامت کامل بشه. پول ریختم ولی هی طولش میدادن. زنگ میزدم میگفتن مخابرات مشکل داره و این حرفا. خلاصه منم شکایت کردم 3 روزه وصلش کردن

Sent from my HUAWEI G7-L11 using Tapatalk
    اصلا نیاز به مراجعه حضوری پیدا نکردید؟ (مدارک رو باید چه جوری بهشون ارائه داد؟)
    به نظرتون برای اینکه کارم سریعتر راه بیفته الان که هنوز های وب رو تخلیه نکردم تو سایت شاتل ثبت نام کنم و بعد کارهای تخلیه رو انجام بدم یا منتظر بمونم بذارم های وب کامل تخلیه کنه بعد ثبت نام کنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان اگر بخوام لینکای سریال در یک صفحه رو بگیرم بعد ریموت کنم چطوری میتونم همزمان لینک چند قسمت کپی بگیرم و دیگه تک تک نگیرم کسی میدونه!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سرویس ECO128 سرعتش روی چند میبندن بعد شبانش که رایگان تا چه حجمی مصرف منصفانه است ؟ سرعت شبانه رو هم محدود میکنن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •