تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 374 از 3347 اولاول ... 2743243643703713723733743753763773783844244748741374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

من معتقدم اینترنت به هر شیوه که به دست کاربر میرسه اختیارش درست کاربره که چه بخاد دانلود کنه یا بخواد همینجوری بذار تو طاقچه و نگاش کنه !! مفت که نیست ! برای استفاده ازش پولش رو میپردازه !! حالا چه بخواید چه نخواید این پهنای باند ایرانسل استفاده میشه و شب هم که کاربران در حال مصرف کم هستن این چه بهتره هم برای ایرانسل و هم برای کاربران ، چون ایرانسل از همون پهنای باندی که شب بدون مصرف میمونه در آمد کسب میکنه و کاربران هم با پرداخت هزینه ای اندک به خواستشون میرسن

===========

من خودم با اینکه چند ساله ایرنترنتم سرعتش زیر 500 نمیاد و کیفیتش هم عالی بوده ولی خیلی جاها نسل 3 رو به adsl ترجیح میدم
    و همونجور که گفتم استفاده از اینترنت همراه سلیقه ای هست و کسی نمیتونه نظر خودش رو به دیگری تحمیل کنه که چجوری باید از اون استفاده کرد

2. 9 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

لطفا انقدر گیر ندید که مگه 3g ماله دانلود کردنه یا نه. یه عده مثل من به علت مشکل خط تلفن از هیچ شرکتی نمیتونن دی اس ال بگیرن.مجبورن با 3g بشینن دانلود بکنن.زمان دانلودشونم همون 2 تا 8 هست مزاحم شما نمیشن.اینترنت موبایلم ماله همس اول و اخر سراسری میشه مشخصه کیفیت میاد پایین.مهم اینه که محدودیت 128 داره کمرنگ میشه و بمرورم از بین میره.چاره ای ندارن دنیا منتظر اینا نمیمونه 4 روز دیگه اینترنت جهانی میشه.من تو خواب میدیدم جیمیلمو رو موبایل باز کنم.با اینکه سر این اینترنت وحشتناک اذیت شدم.ولی از ایرانسل الان راضیم.به نظرم اینترنت خیلی وقته از دست اینا خارج شده زوره بیخود دارن میزنن.اینترانتم بیاد بازم اون کنترلی که مد نظرشونه نمیتونن داشته باشن.به امید اینترنت پرسرعت بدون فیلتر نامحدود با پینگ پایین.
    تقریبا راس میگی
    من هم مثل شما اینترنت درست حسابی ندارم که شب ها دانلود کنم
    اون هایی که میگن 3جی مال دانلود نیست عزیزم روز ها کسی نمیتونه دانلود کنه چی میگی داداجون.2 گیگ 10 تومن هر گیگ5هزار تومن پول دانلود بدیم!!!!!!
    اگه بخوان رو هر انتن مثل الان 9 تا ماژول بزنن با ماهی 2گیگ افت سرعت نداریم عمرا. ظرفیت اینیکه الآن دارن نصب میکنن تو بدترین حال زیر 5مگ نمیاد که سرعت خیلی خوبیه
    شب ها هم که حسابی خلوته من اگه منطقه مون پوشش 3جی بده که احتمالا تا 2ماه دیگه اوکی میشه میندازم شب ها دانلود میکنم که یه موقع اذیت نشی شمایی که میگی مال دانلود نیستش!

شمایی که میگی 100تا یوزر حداکثر ظرفیت یه انتنه مگه چقدر میشه کار کرد با ماهی 2گیگ
    بیا یه ضرب و تقسیم کن
    فقط 10 نفر دارن از هر آنتن دانلود کنن (قبول داری ظرفیت 10 نفرو که داره !!!) بر فرض 1مگابایت برا هر یوزر میشه 10مگابایت بر ثانیه ضرب که کنی میشه 25ترابایت!!!!، ماهانه از هر آنتن
    چند تا کارت شارژ میشه؟؟؟؟ این همه یوزر داریم مگه!
    ظرفیت تکنولوژی های جدید بیشتر این چیزیه که شما داری حساب میکنی
    مهم اینه که ظرفیت اینترنت بکشه آنتن های 3جی زورشون خیلی بیش از محاسبات شماس

4. 2 کاربر از laser1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

حرف ما هم این بود که با این کار ایرانسل و اگه یه سری کابراشو adsl از دست بده ، مخبرات بخودش بیاد و طرح های عادلانه تری بیاره واسه استفاده ، و همچنین نامحدود رو هم دوباره بیاره!
    هیچکس واسه دانلود از نت سیمکارت استفاده نمیکرد اگه adsl محدود نبود و ارزون تر بود و البته کیفیت خوبی داشت ...
    این کسایی هم که دارن دانلود میکنن خب چیکار کنن؟ تو بگو؟
    من خودم شخصا کلوپ دارم و لازم دارم یه نت نامحدود داشته باشم واسه دانلود فیلم و سریال و کارتون و بازی و کلی چیزای درخواستی که مشتریا دارن ...
    اینا هم که میبینی دانلود میکنن گناه که نکردن! وقتی اینترنت هر گیگ 400 تومن اونم با سرعت نجومی در اختیارشون هست چرا نکنن؟ برن از مخابرات هر گیگ نزدیک 4 هزار تومن بخرن؟ اونم با سرعت پایین تر از ایرانسل؟

ولی خب دوستِ من خودمو خودت میدونیم که اینجا هیچ چیزش درست نیست ! اگه بود اینجوری خوده من لحظه شماری نمیکردم واسه جی که بیاد شهرمون ...اگه نت با کیفیت و با قیمت مناسب داشتم 3 جی رو میخواستم چیکار؟
    منم همینو گفتم دیگه اگر ای دی اس ال خوب بود هر چیزی بموقش استفاده میشد. الان خود من خطم بطور متوسط تا شش مگ میکشه در صورتیکه نسل سوم متوسطش 7 هستش!!! اینجا همه چی برعکسه. جالبه نسل سوم بدرد جایی میخوره که دسترسی به نت خونگی نباشه مثلا تو جاده اما هیچ کدوم از این اپراتورها این مناطق پوشش نمیدن!!! من به کسانیکه خط خوبی برای نت خونگی ندارن حق میدم چون اینجا ایرانه!!! اما هیچ جای دنیا اونایی که نت خونه و نسل سوم برابر باشه تو منزل از نسل سوم یا چهارم استفاده نمی کنن چون باطری زود خالی کنه یا داغ کردن گوشی و حجم گرانتره از ای دی اس ال و نا محدود نداره.
    البته اینطور که شما گفتی اینجا برعکسه در بعضی موارد!!!
    منم عرض کردم اگر همه چی ردیف میشد الان و درک می کنم . خود من روزای اول زیاد استفاده می کردم اما وقتی تو منزلم اگر کارسبک داشته باشم از نت خونه که داغون تره استفاده می کنم.
    این قسمت کلی عرض می کنم مربوط به فرمایشات شما نیست:
    خلاصه هر چیزی درسته به خود ادم مریوطه اما کو تا ما فرهنگشو‌داشته باشیم سیستم مفت باشه کوفت باشه در ایران در صدر جدوله. مال خودمه دوست دارم شبکه داغون بشه به من چه همسایه بقلی هم میخواد استفاده کنه!!! من میخوام تا صبح الکی بزارم برای دانلود !!! یکی از دلایلی که هیچ وقت پیشرفت نمی کنیم اینه که هیچ جا هوای همدیگه نداشتیم !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام بعضی از دوستان میگن هر گیگ 400 تومان
    خوب اونکه شبه فایده نداره
    فقط واسه کسایی که adsl ندارن خوبه والا ما که adsl داریم چند شب نشستم 2 3 گیگ دانلود کردم خسته شدم
    بعدم کلا قبول دارین ملت چون تا حالا 3g ندیدن جو گیر شدن؟
    و گرنه در هر شرایطی adsl بهتره
    من خودم ماهی 15 میدم 3 گیگ روزانه دارم شبانه هم بزارم ماهی 50 60 گیگ میشه گذاشت که خیلی وقته نمیزارم
    کلا الان اولشه یکم ملت جو گیر شدن
    در ضمن بیشتر پینگ مهمه تا سرعت دانلود

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سرعت سرور خارجی در 6صبح:

الان با سرور داخلی:

فعلا که اوضاع تو منطقه ما از 24 ساعت 18-19ساعتش خرابه همیشه.
    یعنی واقعا ملت تو شهر یا منطقه ما تو این 18 ساعت یه سره در حال دانلود هستن که وضعیت اینطوریه هر روز؟؟!!
    ============
    همراه اخر با اینکه دیر اقدام به نصب تجهیزات 3G کرد ولی تو قم در اکثر مناطق در همین شهریور همه bts ها رو مجهز به 3G کرد.
    توی منطقمون 4تا bts همراه اخر هست که همشون تجیهز شدن ولی ایرانسل یه bts هست که فاصلم تقریبا باهاش زیاده و فقط اون انگار به 3G مجهز شده.

==========
    اینم ویدیو کار با 3G که دیشب تهیه کردمش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلا یه سایت درست حسابی نمیتونه باز کنه!
    Last edited by and-roid2; 16-09-2014 at 22:14.

9. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

منم همینو گفتم دیگه اگر ای دی اس ال خوب بود هر چیزی بموقش استفاده میشد. الان خود من خطم بطور متوسط تا شش مگ میکشه در صورتیکه نسل سوم متوسطش 7 هستش!!! اینجا همه چی برعکسه. جالبه نسل سوم بدرد جایی میخوره که دسترسی به نت خونگی نباشه مثلا تو جاده اما هیچ کدوم از این اپراتورها این مناطق پوشش نمیدن!!! من به کسانیکه خط خوبی برای نت خونگی ندارن حق میدم چون اینجا ایرانه!!! اما هیچ جای دنیا اونایی که نت خونه و نسل سوم برابر باشه تو منزل از نسل سوم یا چهارم استفاده نمی کنن چون باطری زود خالی کنه یا داغ کردن گوشی و حجم گرانتره از ای دی اس ال و نا محدود نداره.
    البته اینطور که شما گفتی اینجا برعکسه در بعضی موارد!!!
    منم عرض کردم اگر همه چی ردیف میشد الان و درک می کنم . خود من روزای اول زیاد استفاده می کردم اما وقتی تو منزلم اگر کارسبک داشته باشم از نت خونه که داغون تره استفاده می کنم.
    این قسمت کلی عرض می کنم مربوط به فرمایشات شما نیست:
    خلاصه هر چیزی درسته به خود ادم مریوطه اما کو تا ما فرهنگشو‌داشته باشیم سیستم مفت باشه کوفت باشه در ایران در صدر جدوله. مال خودمه دوست دارم شبکه داغون بشه به من چه همسایه بقلی هم میخواد استفاده کنه!!! من میخوام تا صبح الکی بزارم برای دانلود !!! یکی از دلایلی که هیچ وقت پیشرفت نمی کنیم اینه که هیچ جا هوای همدیگه نداشتیم !!!

حرفاتون کاملا صحیحه.هر کس میخواد لحاف بکشه رو خودش مصداق اگر برای من نجوشه سر سگ توش بجوشه.....
    به قول شما نه تنها هوای هم نداریم بلکه برای گرفتن حق طبیعی خودمون هم هیچ تلاشی نمی کنیم فقط پشت پرده غر می زنیم ....

11. این کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام ... اهواز ( در خونه - شهرک نفت )
    سرور استانبول

فعلا که جالب نیست ...

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام ... اهواز ( در خونه - شهرک نفت )
    سرور استانبول

فعلا که جالب نیست ...

چندهفته پیش فاز ۵ میرفتم بالا پشتبام بالای ۱ مگ انتن میداد البته اونجا فاصله اش با دکل زیاده

14. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگر استفاده از نسل سوم ایرانسل بخواد جای ای دی اس ال و بگیره نسل سوم هم رسما میترکه. اولین قدم استفاده از فیبر نوری و توسعه مراکز دیتا نقطه به نقطه و گسترش پهنای باند تعویض تجهیزات و بروز کردنشون و برداشتن یکسری محدودیت ها که باعث کندی سرعت و بالا رفتن پینگ و... میشه. اگر اینا انجام نشه نتیجش همین میشه که جاهایی که برای بعضی دوستان خط پی سی ام هست مجبوره از نسل سوم استفاده کنه بعدش اگر کسی واقعا احتیاج داره به نسل سوم برای یه لحظه وصل بشه کندی سرعت داره!!!! یا محدودیت حجم در ای دی اس ال که باعث شده دوستان 24 ساعته در حال دانلود سریال و بازی و... باشن که هیچ جای دنیا اینطوری نیست!!!! اگر سرعت و حجم نا محدود باشه یه روزی اونوقت ادم عاقل انلاین هر وقت خواست فیلمشو می بینه میره دنبال کار و زندگی نه اینکه شب تا صبح بزاره دانلود ترافیک شبکه بره بالا استهلاک و پول برق هاردو .... اونایی هم که عشق دانلود 24 ساعته بعد از همه این تغییرات باشن بعد از یه مدت خسته میشن و هر چیزیو با توجه به نیازشون استفاده می کنند.
    این ارتقا هم بعید میدونم در ایران روزی اعمال باشه فکرشو بکنید یک صدم بودجه بعضی از کارها میتونست صرف پیشرفت نت ایران میشد اونوقت بهترین نت دنیا رو داشتیم با توجه به اون بودجه!!

دقیقا
    کاشکی دوستان یه سرچ کنند، همه جای دنیا نسبت هزینه dsl به سلولار خیلی خیلی کمتره و هر کدوم استفاده خودشو داره. دوستان در نظر داشته باشن 3G نمیتونه جای اینترنت خونه رو بگیره و شما باید جفتشو داشته باشید

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

16. 3 کاربر از shahryar84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دقیقا
    کاشکی دوستان یه سرچ کنند، همه جای دنیا نسبت هزینه dsl به سلولار خیلی خیلی کمتره و هر کدوم استفاده خودشو داره. دوستان در نظر داشته باشن 3G نمیتونه جای اینترنت خونه رو بگیره و شما باید جفتشو داشته باشید

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
    ح
    بعد نظرت درباره کسی که دی اس ال نداره چیه؟

18. این کاربر از laser1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •