دوست عزیز قسمــت برنامه های جاوا بریـــد دوستان مسنجر های جاوا خوبی معرفی کردن
موفق باشید!![]()
دوست عزیز قسمــت برنامه های جاوا بریـــد دوستان مسنجر های جاوا خوبی معرفی کردن
موفق باشید!![]()
سلام
نمی دونم جای این بحث اینجا هست یا نه
من یک گوشی k750i دارم و می خوام از طریق اینترنت DSL در PC با براوزر گوشی به اینترنت متصل بشم
یعنی اینکه نمی خوام از طریق GPRS به اینترنت متصل بشم و از طریق کابل USB که به کامپیوتر متصل میشه اینترنت را از PC بگیرم
حالا می خواستم بدونم که آیا همچین کاری را میشه انجام داد؟؟
همچنین اگر برنامه حاصی هم هست که باید بگیرم لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
منم قبلا دنبال این کار بودم ، ولی چیزی عایدم نشد ، ولی توی فروم esato یه چیزی پیدا کردم که مال 6 سال پیشه:
پست سوم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(مثل اینکه چیزایی که برای ما آرزوست ، برای اونا خاطرست!)
چون حجم نرم افزارش بالا بود ، بیخیال تست شدم!
در هر صورت ، گوشی های سری جدید (یعنی از 2 سال پیش تا حالا) چه با بلوتوث ، چه با usb این قابلیتو دارن
گوشی های وایرلس دار هم که جای خودشونو دارن و بحثی نیست!
مشکل اینه که باید گوشی به عنوان یه یوزر توی شبکه شناخته بشه و بتونی کانکشن یا Lan رو شیر کنی که با K750 نمیشه
ممنون مطلب را خوندم یکم دو ریالیم داره می افته!!
من دنبال این کار هستم چون نمی دونم این براوزر لامسبش چه خاصیتی داره که مثل هولو فیلتر را رد می کنه حالا هر سایتی که می خواد باشه
بذار از چند تا از مدیران این قسمت و همینطور بخش شبکه یک مشورتی می گیرم ببینم چی میشه اگر به نتیجه رسیدم مطلب را همین جا می ذارم
خب شما اين بروزر لامصب رو ميتوني توي كامپيوترت فول اسكرين اجرا كني ،در اون صورت ميتوني فقط سايتا رو ببيني و دانلود امكان پذير نيست
اگه روش اجراش توي كامپيوترو خواستي پي ام بزن ، اينجا جاش نيست
ضمنا كا750 كه نسخه 5 اونو ،به سختي اجرا ميكنه
البته من دنبال دانلود هستم
نسخه براوزرش OPERA MINI هست
از همه سایتی هم دانلود می کنه جز RAPID SHARE و از این سایتها
به هر حال باز هم ممنون
به یکی از این آقایون همکار انجمن PM زدم ولی هنوز جواب نداده
خب خودم هم میدونم اپرا نی نی هست
اون نرم افزار java me رو هم دانلود کردم ، ولی باز یه فایل دیگه میخواد که دیگه حالشو نداشتمو ، نتیجتا بیخیال گوشی های قدیمی سونی اریکسون شدم!!
ولی روش دانلود با اپرا نی نی توی کامپیوتر رو هم توی اینترنت گشتم و پیدا کردم
نسخه 5 اپرا اون امکاناتی کمی در حد پاوز و ادامه دادن دانلود میده!
فقط فارسی نویسی توی اون سخته!
در مورد رپید شیر هم باید لینک رو لیچ کنی و لینک مستقیم بگیری ، در اون صورت دیگه احتیاجی به اپرا هم نیست
در هر صورت اگه روش اجرای اپرا و دانلود با اون رو خواستی پی ام بزن (چون به شدت بحثو از مشکلات سونی اریکسون منحرف کردیم)
بنده یک گوشی سونی اریکسون K800 دارم که باطری آن باد کرده و معیوب شده است برای تهیه باطری به مغزه های موبایل فروشی مراجعه کرده ام که انواع مختلفی از باطری ها را به بنده با قیمت ها مختلف معرفی کرده اند لطفا بنده را در تهیه یک باطری مناسب راهنمایی نمایید که یک جنس با کیفیت خوب خریداری نمایم.
سلام
الان باطری خوب پیدا کردن مثل پیدا کردن گوشی اصلــه ...
ولی شما میتونید با همین باطری ها هم بسازی ولی باید شارژ اولیه رو کامل بزنی و بیش از حد فشار به باطری نیاری که تا آخر خالی بشه بعد شارژ کنی اینجوری عمر باطری کم میشـــه . گرما بهش نخوره که موجب خرابی باطری میشه من خودم از همین باطری های اولیه استفاده میکنم که میدونم اصل نیست ولی خوب تا اینجا برام زده و شارژ خوب برام میزنه
موفق باشید!![]()
سلام
برنامه ریموت کنترل برای K750i هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)