تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 374 از 444 اولاول ... 274324364370371372373374375376377378384424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

این رو ببینید همین دو ساعت پیش بازی کردم این صحنه پیش اومد ... همینطوری هاج و واج مونده بودم ... همش داشتم حمله میکردم هیچ کدوم گل نشد cpu یه کرنر زد دروازبان گرفت بعد ببینید چطوری تبدیل به گل شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ماشالله دروازه بان

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

1-الان این پچ 1.7.1 شامل همه ی پچ ها از اول تا اینجای کاره یا نه همه ی پچ هایی که از A.I.O 1.0.1 به بعد اومده بود؟

2-وضعیت تغییر نام پوشه ها به چه شکل میشه ؟
    1- بله پچ 1.7.1 شامل همه پچ ها از آغاز تا کنونه و نیاز به هیچ پچ دیگه ای نیست فقط یکم حجمش بالاست (1.2 گیگ)
    2- در رابطه با تغییر نام پوشه هم در سایت اصلی چیزی عنوان نشده .

3. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

1-الان این پچ 1.7.1 شامل همه ی پچ ها از اول تا اینجای کاره یا نه همه ی پچ هایی که از A.I.O 1.0.1 به بعد اومده بود؟

2-وضعیت تغییر نام پوشه ها به چه شکل میشه ؟
    اگه همه پچ ها رو تا الان نصب کردی که دیگه این نیازی نیست . این مثل همون 1.0.1 AIO هست واسه کسایی که تازه میخوان مودینگ وی نصب کنن .

5. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

اگه همه پچ ها رو تا الان نصب کردی که دیگه این نیازی نیست . این مثل همون 1.0.1 AIO هست واسه کسایی که تازه میخوان مودینگ وی نصب کنن .

من A I O 1.0.1 رو ریختم و مودینگ وی 1.2 یا 1.2.5 اگه اشتباه نکنم و بعد اون پچی اعمال نکردم . هر چند به نظرم بعد اون پچ چندان جالبی نیومد که مثلا کارایی خاصی داشته باشه .

مثلا لباس بعضی تیم ملی ها اضافه شد ، تم جام جهانی بود ، تیم های قدیمی و کلاسیک اضافه شد و یک سری کارای جانبی دیگه ، درسته ؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

ممنون ولی منظور من تنظیم دکمه های کیبورد بود چون من با گیم پد بازی نمی کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان . یک سوالی داشتم . تو بازی فیفا 14 وقتی پاس میدیم بازیکنای تیممون وایمیستن تا توپ بهشون برسه ... باید چکار کنیم که خودشون برن سمت توپ ؟ اینجوری خیلی از توپهارو حریف میگیره . خواهشا کمکم کنید .

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

دهنمون سرویس شد اه اه اه
    خاک تو سرت EA

اومدم بازی رو مثل همیشه به این صورت که خود بازی رو میریزی و از وسط دانلود میشه کلی دانلود کردیم و بعد از چندین روز حالا که میریم تو بازی روی عکس مسی قفل میکنه
    پرس و جو کردم میگن باید از اول دانلود کنی . 6.7 گیگ رو باید حالا شبانه با سرعت 30 دانلود کنم . یعنی چی بگم واقعا . 2 گیگ از حسابم پرید به خاطر این خاک بر سرها . سرورهاشون که یک سره dc میشه و باید رو سر دانلود وایستی و هی رزیوم کنی .
    اقایون پیشنهاد میکنم امسال به هیچ وجه سمت ارجینال فیفا نرین که به نظر EA پشتیبانیش رو از pc و xbox 360 و ps3 تقریبا قطع کرده . صدای خود خارجی ها هم در اومده و EA اصلا پاسخگو نیست و به نظر نمیرسه فعلا پچی چیزی بده بیرون . ولی مثل اینکه واسه کنسول های جدید رو به راهست .
    پس ریسک بزرگی میکنین اگه ارجینال میخرین . ممکنه از این مشکلات واستون پیش بیاد .
    روز اولی که فیفا اومد من دانلود کردم . هنوز اورجینال نگرفته بودم
    2-3 روز بعد که اورجینال گرقتم اومدم از روش کپی کردن استفاده کردم . اول 5 مگ دانلود کردم بعد بازیو کپی کردم و بعدش که دانلود رو زدم در کمتر از 3 ثانیه شد 100 درصد و نوشت Ready To Play
    کف کردم
    حتی یک مگ هم دانلود کردم
    اون نسخه هرچی بود گویا نسخه کاملا اصلی بود که بازیو 100% شناخت
    هنوزم دارمش
    بعد که فیفا رو بازی کردم دیدم اینقدر داغونه فکر کردم نسخه ای که کپی کردم مورد داشته . و دوباره بازیو از حود اوریجین دانلود کردم اما بعد دیدم نه بابا کلا بازی مورد داره و داغونه

اون روزی با یه بنده خدایی از رومانی که کلی مقام آنلاین جهانی داره بازی کردم و 5-2 بردم
    1 ساعت بعد باز دوباره خوردم بهش 5-2 باختم

این است منطق فیفا 14 آشغال

مثل پشکل گل رد و بدل میشه تو این 14

13 بازی میکردی 3 تا بازی 0-0 میشد بازی چهارم 1-0 میبردی یا میباختی

10. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام دوستان . یک سوالی داشتم . تو بازی فیفا 14 وقتی پاس میدیم بازیکنای تیممون وایمیستن تا توپ بهشون برسه ... باید چکار کنیم که خودشون برن سمت توپ ؟ اینجوری خیلی از توپهارو حریف میگیره . خواهشا کمکم کنید .
    سلام
    این سوال منم یه ماه پیش پرسیده بودم
    ولی دیگه الان میشه گفت دیگه فوت و فنشو یاد گرفتم ... اولا اینکه باید خودت بازی کنی تا قلقش دستت بیاد ... با توضیح دادن نوشتاری نمیشه زیاد راهنمایی کرد ولی خوب تو باید در درجه اول کسی که قراره بهش پاس بدی رو ببینی بدنش و نوع حرکتش در چه شرایطی هست ... تو وقتی توپ قراره به بازیکنی پاس بدی جهت حرکت بازیکن صاحب توپ رو به سمت اون بازیکن که میخوای پاس بدی میکنی و اون بازیکن دو نوع حرکت میکنه اغلب یا به سمت تو حرکت میکنه یا در عمق حرکت میکنه ... وقتی دیدی استارت زد واسه حرکت به سمتت ،تو پاس بدی و بلافاصله دکمه LT یا همون L2 رو بگیر تا با بدنش هم از توپ محافظت کنه و نذاره بازیکن حریف توپ رو بزنه و وقتی هم پاس میدی بلافاصله بعد پاس سوییچ میکنه رو بازیکن گیرنده پاس و تو خودت میتونی حرکتش بدی به سمت توپ

=====
    دیشب ده بیست تا کلیپ درباره فیفا 14 از یوتیوب دانلود کردم یکیشون خیلی خنده دار بود . باگ ها فیفا14 بود یه چند تا عکس از کلیپش میذارم :

بازی در جریان بود یهو این دو بازیکن لباسشون تبدیل به گرمکن شد نشستن وسط زمین کم مونده بود قلیون بیارن بکشن

شادی بعد از گل که یکم منشوری هست

سر این صحنه از خنده کف زمین پخش شدم نیمار خودش مصدوم شده بود افتاده بود زمین بلند نمیشد بعد این بازیکن زیریش گیر کرده بود زیر نیمار هی دستاش محکم میکوبید به زمین که کمک کنن ملت

اینم نشستن بازیکن ها رو هوا

این صحنه هم اقتباسی از فیلم ترمیناتور2 هست ... اون آدم فلزی که کلش تبدیل به تیر آهن هم میشد دوباره برمیگشت مثه اول

این صحنه هم که قبلا خودم واسم پیش اومد گذاشتم دو سه صفحه قبل ... پنیر پیتزای شیرآوران

ژیمناست بین المللی

یه بازی بود سام ماجراجو بچه بودم بازی میکردم یه موجوداتی توش بود دستاشون حالت توپ بود این صحنه منو یاد اونا انداخت :

و اما تاپ همه این صحنه ها این بود . بازیکن حریف پنالتی رو خراب کرد و نشست زمین و سرشو انداخت پایین . ویکتور والدز هم خوشحال و خندان از گرفتن پنالتی اومد شادی رو با بقیه بازیکنا تقسیم کنه مستقیم و قشنگ از همون جایی که بازیکن نشسته بود رد شد و با زانوهاش زد کله یارو رو ترکوند

===========

این که دیگه باگ نیست وسط بازی مواد شیمیایی و رادیو اکتیو زدن این دروازبان جهش یافته شده

لینک یوتیوب : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Greedy; 14-02-2014 at 15:57.

12. 13 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

ممنون ولی منظور من تنظیم دکمه های کیبورد بود چون من با گیم پد بازی نمی کنم.
    برای تنظیمات کیبورد FIFA 2014 مثل PES باید مراحل زیر رو دنبال کنید:

ب
      محتوای مخفی: راهنما 
    ه قسمت تنظیمات CONTROLLER برید،

در حین بازی هم برای ورود به صفحه تنظیمات کیبورد میتونین از منوی بازی به قسمت SETTINGS و سپس CONTROLLER SETTINGS برید

در قسمت CONTOROLLER گزینه Control Device رو به Keyboard Only تغییر بدید

دکمه e رو بزنید تا وارد قسمت تنظیمات دکمه های بازی بشید
    همونطور که میبینید قسمت Preset روی گزینه Classic هست که باید اونو با دکمه های جهت نما به حالت Alternate تغییر بدیم

حالا میتونیم هر کدوم از دکمه ها رو با انتخاب اونا به شکل زیر تغییر بدیم که عکس زیر تنظیمات FIFA14 رو به شکل پیشفرض PES نشون میده

Through Ball همون پاس عمقی است که ما روی W انتخاب میکنیم

Lob Pass/Cross/Header همون سانتر یا تکل است که ما روی D انتخاب میکنیم

Shoot/Volley/Header همون شوت است که ما روی A انتخاب کردیم

Short Pass/Header همون پاس است که ما روی X انتخاب کردیم

Player Run/Modifier برای تکنیک زدن و شوت چیپ و هنگام دفاع تغییر اشاره گر بازیکن بکار میره که ما روی Q انتخاب کردیم

Finesse Shoot Modifier برای شوت فنی یا به اصطلاح کات داره که ما روی C انتخاب کردیم

Pace Control بری آهسته دویدن است که ما روی Z انتخاب کردیم

Sprint هم برای دویدن با سرعت است که ما روی E انتخاب میکنیم

دکمه های جهت نما در حالت Alternate خودشون روی فلش های چهار جهته تنظیم هستند

مابقی دکمه ها هم برای تاکتیک ها به کار میرن

14. این کاربر از sh79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان...من میخام واسه فیفا خرید کنم از لایو...میرم xbox.com با قند شکن ولی با اینکه 3000 تا بوینت داشتم ولی میگه اعتبار نداری و منو ارجاع میده به یه سایت دیگه واسه انتخاب کارت اعتباری جدید...چرا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •