تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 374 از 720 اولاول ... 274324364370371372373374375376377378384424474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    دوستانی که VT30 دارن کسی دانگل WiFi همراه دستگاهش داشت یا باید جداگانه تهیه بشه ؟
    توی سایت که نوشته همراه هست ولی من خودم چیزی پیدا نکردم !
    سوال بعدی اینکه راهی نیست که بشه فایل هایزیر نویس srt رو برای فرمت MKV پخش کرد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم فرق tc-p..vt30 با th-p..vt30 چیه ؟مصرف برق متفاونی دارن؟
    اگه برام میل کنید جواب و ممنون میشم چون سایت نمیتونم سر بزنم ممنون.در ضمن تا اونجایی که من متوجه سدم تو ایران مدلی که با th شروع میشه فروش میره(قیمتم بگید خواهشا ممنون)
    review که cnet نوشته برای tc 55 اینچه که حداکثر مصرف برق براش تو خیلی از سایتا 300 وات ذکر شده
    mail:moosa.ati@gmail.com
    Last edited by moosati; 29-12-2011 at 12:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون این مبحث تصویر کاملا مشکی که من و جناب nob32 و پونل تست کردیم و پونل میگه مال من یه دست نیست ممکنه بخاطر اینچ بالاتر باشه وکلا آیا امکان داره استفاده از یه نوع پنل با قدرت همسان منتها با سایزهای بزرگ و کوچک این مطلب رو بوجود اورده باشه با توجه به اینکه شما گفتین ساعت کارکرد نمیتونه موثر باشه تو بلاک لول.و سوال دیگه اینکه با فاصله 3 متر 42 بهتره یا 50 اگه هردو سورس hd & sd رو به یک میزان مصرف داشته باشی.من اتاقم طوریه که اصلا بیشتر از 3.5 متر نمیتونم از تی وی فاصله بگیرم
    بعید می دونم فرقی بین 42 و 50 های وارداتی باشه.
    من گفتم ساعت کارکرد توی infinite black (یعنی سیاه مطلق وقتی که تصویر به طور کامل سیاهه) تاثیری نداره ولی بایستی روی black level در تصاویر واقعی که عمده قسمت های آن را سیاه گرفته تاثیر داشته باشه .

اگه میزان مصرف sd & hd شما 50/50 هستش و مشکل بودجه نداری 50 بگیری بهتره . اینم در نظر بگیرید که تی وی رو وقتی می گیری معمولا چند سال داری و توی چند سال مطمئنا درصد hd دیدن شما بیشتر میشه .

4. این کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نظر شما نمایندگی پاناسونیک که دوستم تی وی رو ازش خریده حاضر میشه با کم کردن یه مبلغی از 42 اینچ یه 50 اینچ بده.کسی از دوستان تجربه ای داره در این زمینه.به نظر شما از 2400000 چقدر کم میکنه؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

پاناسونیک در تلویزیون های پلاسمای خود black level نامحدود ایجاد میکند.با خرید تلویزیون های سه بعدی VT30 یک جفت عینک 3D هم به صورت رایگان داده میشود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه عطارد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره ارزش داره. 42 خیلی فسقلیه و به نظر من مناسب اتاق خوابه.
    واسه پذیرایی 50 کمتر زشت میشه. از نظر من تلویزیون هر چی بزرگتر بهتر و با کلاس تر.

persian_m جان شما هم خواستی بگیری حتماً 50 بگیر و نگران اندازه اتاقت نباش . منم طول اتاقم 4 متره و زیاد با 3.5 متر شما فرقی نداره.
    من همیشه 2 - 3 متریش می شینم و Sd می بینم و مشکلی هم ندارم .
    سلام. شما کماکان از خریدتون راضی هستین ؟ فرق ST30 و VT30 از نظر کیفیت خیلی زیاده ؟ آخه من زورم میاد حدود 700 تومن بیشتر بدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان ایا میشه با وصل کردن هارد اکسترنال به vt30 رکورد یا ضبط کرد؟؟؟؟(اگه میشه توضیح بدید)

در ضمن من هارد اکسترنال 500 گیگ رو به فرمت eXFat از طریق ویندوز 7 کردم و فایلهای تصویری بالای 4 گیگ هم براحتی درش ریختم و براحتی پخش کرد.
    Last edited by nob2003; 29-12-2011 at 18:32.

9. این کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوستان من هم يه vt30--50 امروز گرفتم قراره تا 9 امشب به دستم برسه خواستم بدونم عينك هاش بايد داخل جعبه باشه يا بيرون جعبه در ضمن اگر بخوام بدونم اولين باره كه روشن ميشه از كجا بايد بفهمم وقتي روشن ميشه بايد رو كدوم گزينه باشه ممنون از شما دوستان عزيز

11. این کاربر از rezaerx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان من هم يه vt30--50 امروز گرفتم قراره تا 9 امشب به دستم برسه خواستم بدونم عينك هاش بايد داخل جعبه باشه يا بيرون جعبه در ضمن اگر بخوام بدونم اولين باره كه روشن ميشه از كجا بايد بفهمم وقتي روشن ميشه بايد رو كدوم گزينه باشه ممنون از شما دوستان عزيز
    سلام مبارک باشه
    عینکها درون جعبه هستن و موقع روشن شدن برای اولین بار باید خودش روی منوی انتخاب زبان بیاد بالا.

13. این کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام مبارک باشه
    عینکها درون جعبه هستن و موقع روشن شدن برای اولین بار باید خودش روی منوی انتخاب زبان بیاد بالا.
    ممنون دوست عزيز راستي فكر كنم ارزون شده من بدون كارت هديه كه قراره زماني كه tv رو اوردند ببينم چند در مياد گرفتم 2880

15. 2 کاربر از rezaerx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •