سلام
دوستانی که VT30 دارن کسی دانگل WiFi همراه دستگاهش داشت یا باید جداگانه تهیه بشه ؟
توی سایت که نوشته همراه هست ولی من خودم چیزی پیدا نکردم !
سوال بعدی اینکه راهی نیست که بشه فایل هایزیر نویس srt رو برای فرمت MKV پخش کرد ؟
سلام
دوستانی که VT30 دارن کسی دانگل WiFi همراه دستگاهش داشت یا باید جداگانه تهیه بشه ؟
توی سایت که نوشته همراه هست ولی من خودم چیزی پیدا نکردم !
سوال بعدی اینکه راهی نیست که بشه فایل هایزیر نویس srt رو برای فرمت MKV پخش کرد ؟
سلام یه سوال داشتم فرق tc-p..vt30 با th-p..vt30 چیه ؟مصرف برق متفاونی دارن؟
اگه برام میل کنید جواب و ممنون میشم چون سایت نمیتونم سر بزنم ممنون.در ضمن تا اونجایی که من متوجه سدم تو ایران مدلی که با th شروع میشه فروش میره(قیمتم بگید خواهشا ممنون)
review که cnet نوشته برای tc 55 اینچه که حداکثر مصرف برق براش تو خیلی از سایتا 300 وات ذکر شده
mail:moosa.ati@gmail.com
Last edited by moosati; 29-12-2011 at 12:38.
بعید می دونم فرقی بین 42 و 50 های وارداتی باشه.
من گفتم ساعت کارکرد توی infinite black (یعنی سیاه مطلق وقتی که تصویر به طور کامل سیاهه) تاثیری نداره ولی بایستی روی black level در تصاویر واقعی که عمده قسمت های آن را سیاه گرفته تاثیر داشته باشه .
اگه میزان مصرف sd & hd شما 50/50 هستش و مشکل بودجه نداری 50 بگیری بهتره . اینم در نظر بگیرید که تی وی رو وقتی می گیری معمولا چند سال داری و توی چند سال مطمئنا درصد hd دیدن شما بیشتر میشه .
به نظر شما نمایندگی پاناسونیک که دوستم تی وی رو ازش خریده حاضر میشه با کم کردن یه مبلغی از 42 اینچ یه 50 اینچ بده.کسی از دوستان تجربه ای داره در این زمینه.به نظر شما از 2400000 چقدر کم میکنه؟؟؟؟
پاناسونیک در تلویزیون های پلاسمای خود black level نامحدود ایجاد میکند.با خرید تلویزیون های سه بعدی VT30 یک جفت عینک 3D هم به صورت رایگان داده میشود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. شما کماکان از خریدتون راضی هستین ؟ فرق ST30 و VT30 از نظر کیفیت خیلی زیاده ؟ آخه من زورم میاد حدود 700 تومن بیشتر بدم.
سلام
دوستان ایا میشه با وصل کردن هارد اکسترنال به vt30 رکورد یا ضبط کرد؟؟؟؟(اگه میشه توضیح بدید)
در ضمن من هارد اکسترنال 500 گیگ رو به فرمت eXFat از طریق ویندوز 7 کردم و فایلهای تصویری بالای 4 گیگ هم براحتی درش ریختم و براحتی پخش کرد.
Last edited by nob2003; 29-12-2011 at 18:32.
دوستان من هم يه vt30--50 امروز گرفتم قراره تا 9 امشب به دستم برسه خواستم بدونم عينك هاش بايد داخل جعبه باشه يا بيرون جعبه در ضمن اگر بخوام بدونم اولين باره كه روشن ميشه از كجا بايد بفهمم وقتي روشن ميشه بايد رو كدوم گزينه باشه ممنون از شما دوستان عزيز
سلام مبارک باشه
عینکها درون جعبه هستن و موقع روشن شدن برای اولین بار باید خودش روی منوی انتخاب زبان بیاد بالا.
ممنون دوست عزيز راستي فكر كنم ارزون شده من بدون كارت هديه كه قراره زماني كه tv رو اوردند ببينم چند در مياد گرفتم 2880
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)