سلام
من با توجه به اطلاعات تاپیکها ایرفون t-jays one رو برای استفاده طولانی مدت در بیرون منزل انتخاب کردم. دوستان لطف کنید بگید تو رنج 200 تومن انتخاب صحیحی هست یا میشه موارد بهتری رو هم بررسی کرد؟ شاد باشید.
سلام
من با توجه به اطلاعات تاپیکها ایرفون t-jays one رو برای استفاده طولانی مدت در بیرون منزل انتخاب کردم. دوستان لطف کنید بگید تو رنج 200 تومن انتخاب صحیحی هست یا میشه موارد بهتری رو هم بررسی کرد؟ شاد باشید.
سلام.
متاسفانه من صدای Griffin Tunebuds را نشنیده ام بنابراین نمی توانم نظر بدهم. در ضمن تفاوت بین هدفون های زیر صد هزار تومان بیشتر در بیس است و سایر فرکانس ها در این رنج قیمت تفاوت های بسیار جزئی دارند.
موفق باشید.
سلام.
این هدفون در محدوده ی قیمت خودش ارزش خرید بالایی دارد و خرید آن پیشنهاد می شود. رقیب های آن در بازار Sennheiser CX300-II و AIAIAI Pipe هستند. CX300-II مقدار بیس کمتری نسبت به T-Jays One پخش می کند که شاید مناسب باشد... در مورد Pipe هم نظری ندارم و تا به حال صدای آن را نشنیده ام.
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 23-09-2013 at 00:00.
سلام
کسی میدونه ایرفون T-jays One رو توی اصفهان از کجا میشه تهیه کرد؟ کل طالقانی رو زیر و رو کردم حتی اسمشم نشنیده بودند! همه جا پر از مارک فیلیپس بود.
اگه لطف کنید یه ادرس به من بدید ممنون میشم.
سلام جناب kavehj4488 چون من کمتر از 20 ارسال دارم نمیتونم پ خ بدم برای همین تو سطح انجمن مطرح کردم.
با عرض سلام
دوستان ببخشید من یه سوالی داشتم :
هدفون sennheiser momentum on ear شنیدم که ایزولیشن کمی داره و صدای اطراف رو منتقل میکنه . میخواستم بپرسم کسی تا حالا گوش داده به این هدفون در مناطق شلوغ ببینه چطوره ؟
بعد یه نظر شما بین sennheiser momentum on ear و v-moda crossfade m80 کدوم بهتره ؟
با سپاس![]()
سلام
من در اصفهان جایی ندیدم
ولی تهران به وفور هست
میتونید برای خرید cx300 رو از سنهایزر مد نظر داشته باشید.
در این رده ی قیمتی و توی اصفهان البته
برای خرید میتونید به بازار موبایل توی خیابون فردوسی نمایندگی سنهایزر مراجعه کنید.
موفق باشید.
به نظر من بجای ممنتیوم یه HD-650 بخر کلا تو یه لیگ دیگه ست.
سلام
کاملا درست میفرمایین (اصن حرفه ای تره) ولی متاسفانه خیلی تفاوت قیمتی دارن
ممنتوم آن اییر 240 دلار برام در میاد اما hd-650 حداقل 499 دلار (بعضی جاها تا 650) .
سلام
اقای t-jays شما میتونید توی تاپیک "بررسی ایرفونهای زیر 200 هزارتومان" cx300 رو هم تست کنید؟ من جمعه باید برم اهواز، قبلش باید یه ایرفون بگیرم شما میتونی بررسی این ایرفونو قبل رفتنم بزاری؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)