اینکه میگن کتاب بخونید . ایرانیها کم مطالعه می کنند. من یه سوا ل دارم که فکر میکنم یه مقدار به این بخش مربوط میشه.
من چه کتابی باید بخونم؟ نه میخوام بدونم این همه میگن مطالعه کنید . کتاب بخونید. کتاب هدیه بدید.
چه کتابی؟ آخه مثلا چه کتابی به درد من میخوره؟کتاب تاریخ اسلام ؟یا کتاب آشپزی؟ کتاب چی؟
کتاب آخه نباید به آدم بگن چه کتابی بخونیم؟ تا سردرگم نشیم؟ مثل اینکه من به شما میگم شما از سمت راست برو ولی آدرس کامل رو نمیگم.خوب سمت راست باز هزارتا کوچه داره تو کدوم کوچه بپیچم؟
مثلا شما به من میگی شما برو کتاب فلسفی بخون. من آخه چی سردر میارم از فلسفه؟مثل این میمونه که فقط یه مطلبی رو روخانی کنم بدون اینکه بفهمم.
یا اصلا من عاشق کتابهای بی ادبی هستم( پو-رن-گرافی) آیا این درسته که این کتاب رو مطالعه کنم؟
چرا درست نمیگید چه کتابی بخونیم.فقط میگید مطالعه کنید
-------
مثلا بگید چه کتابی به درد سن زیر 20 سال میخوره - چه کتاب به درد مردهای مجرد میخوره- چه کتابی بدرد آدمهای افسرده میخوره- چه کتابی رو پیشنهاد میدید به آدمهای زیر 30 سال؟
چه کتابی رو به مردهای زیر 30 سال متاهل پیشنهاد میدید؟
من همه مشکلم سر اینه که چه کتابی؟ چرا میگن ایرانیها کم مطالعه میکنند؟ شما میگی برو رمان بخون خوب این همه فیلمهای ایرانی و خارجی که از رمان ساخته میشه. اگر فیلم رو ببینیم اینه این میمونه که رمانش رو خونده باشیم.
پس فیلم دیدن هم خودش یک نوع کتاب خوانی؟
----
شما میگی برو کتاب مارکسیست رو بخون یا تاریخ اسلام من چرا باید به شما اعتماد کنم شما میخوای عقیده خودتو به من دیکته کنی؟!
---
مثلا میگن کتاب هدیه بدید من میام یه کتاب پو-رن-گرافی رو هدیه میدم به دوستم این که با فرهنگ کشور ما نمیخونه؟!
---
مثلا من میرم کتاب تکنولوژیهای نوین رو 290 صفحه مطلعه میکنم بعد 1 نفر تو خیابون جلوم رو میگیره 1 سوال میپرسه میگه: شکسپیر رو میشناسی؟ من میگم نه .میگه چرا مطالعه نمیکنی؟ ( خوب من 4 ماه داشتم درباره تکنولوژیهای نوین مطالعه می کردم)
---
منظورم رو گرفتین؟ چه کتابی باید مطالعه کنیم که بگن مطالعتون چه خوبه ! اطلاعات هنریتون چه خوبه؟
اومدیم من کل زندگی رو گذاشتم درباره رنسانس کتاباشو خوندم چه تضمینی به من میدید که 1 نفر از من بپسره 4 تا نقاش ایرانی رو نام ببر من بلد باشم؟ بعد نگه چرا مطالعه نمیکنی؟