ممنون شما از جایی تخمین زدید یا نه خودتون
ممنون شما از جایی تخمین زدید یا نه خودتون
تخمین رتبه ی قلمچی !ممنون شما از جایی تخمین زدید یا نه خودتون
رشته رو چیزی نگفتم چون خودتون باید نگاه کنید ببینید چی میخواید . یه سر به سایت قلمچی بزنید
زیست خیلی خیلی سخت بود ! نقطه قوتم زیست بود که تو کنکور احساس کردم نقطه ضعفمه!
فیزیک ساده بود! شیمی معمولی! ریاضی رو نظر بهتر ندم!
معارف معمولی متمایل سخت
زبان به جز ردینگ بسکتبال بود نمی دونم چی چی بود کمی سخت بود! عربی رو چیزی نگم بهتر ! ادبیات مثل پارسال سخت ( به نظرم من )
کسی نظری در مورد این پست نداره؟؟؟؟
کریکت بود...
سوالات زیست دیروز رو دیدم؛ خودم رتبه سه رقمی کنکور 89 هستم ولی احساس میکنم اگه این سوالات برای زیست 89 میزدن نمیتونستم بالای 50درصد بیارم. شایدم چون خیلی مفاهیم رو یادم رفته اینطور فکر میکنم.
در هر صورت به همه داوطلبای تجربی توصیه میکنم به هیچ وجه وارد رشته پزشکی نشین چون هیچ ارزشی نداره و هیچ آینده مالی خوبی در انتظارتون نیست و به زودی قراره وضعیت بازار پزشکی بازهم بدتر بشه.
بهترین رشته های تجربی در حال حاضر به ترتیب اینا هستن اگه خواستین انتخاب رشته کنین:
دندانپزشکی ( حتی اگه توی روستا هم بخونین درآمدش حداقل ماهانه 4-5 تومن هست و به ازای هرسال تجربه هم بیشتر و بیشتر میشه )
داروسازی
دامپزشکی
علوم آزمایشگاهی
فیزیوپراتی
بینایی سنجی
و رشته های مدیریت ( ارشد هاشون رو داشته باشی درآمدت از پزشک عمومی بیشتره )
رشته های دندانپزشکی و داروسازی هم میتونن از سال سوم و چهارم خیلی راحت کار پیدا کنن برای خودشون . فقط در صورتی وارد پزشکی بشین که در کنارش شغلی داشته باشین که بتونه شما رو بی نیاز از درآمد پزشکی کنه
میشه ادرس این تخمین رتبه رو بدید ؟
باید وارد صفحه شخصی خودمون بشیم یا تو خود سایت هست ؟
در ضمن دوستان این رشته های قبولی و درصد های دانشگاه ازاد رو از کجا میشه گیر اورد ؟! مثلا با چه رتبه ای میشه مکانیک تبریز قبول شد ؟
Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 30-06-2012 at 10:31.
barobaxe aziz in saite kilide konkoro dare vase tashih age khastin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bacheha ziste emsal takash shayad 85-90 beshan be jane khodam yejori bodan kheili ebham dashtan
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)