اگر امسال شبانه شهرستان برم میتونم دوباره سال اینده کنکور بدم یا مثل روزانه محرومیت داره خواهشا جواب بدیم خیلی مهمه(جوابتون 100 در 100 درست باشه)
اگر امسال شبانه شهرستان برم میتونم دوباره سال اینده کنکور بدم یا مثل روزانه محرومیت داره خواهشا جواب بدیم خیلی مهمه(جوابتون 100 در 100 درست باشه)
دوستان هرچه در جدول انتخاب بیایم درصد قبولی کمتر میشه؟
مثلا من میدونم در مدیریت دولتی پیام نور قبولم، ولی میخوام خودمو تست کنم ببینم آیا رشته های بین المللی هم قبولم یا نه، میترسم اگر انتخاب اول رو مدیریت دولتی نزنم و رشته بین المللی بزنم از اون ور درصد قبولی مدیریت دولتی بیاد پایین، آره؟ همینطوره؟ یا نه اصلا تفاوتی نمیکنه؟
نه عزیزم برای سال دیگه محروم نمیشی
---------- Post added 13-08-2011 at 12:00 AM ---------- Previous post was 12-08-2011 at 11:57 PM ----------
درصد قبولی نمیاد پایین ...
اگر یه درس رو 100 امین انتخاب بزنی و قبلی هاش رو قبول نشی شانس قبولیت با اینکه اول بزنیش فرقی نداره.
نه دیگه ربطی نداره شما اگه نمرت به اون رشته برسه چه انتخاب اول بزنی چه انتخاب صدم فرقی نداره یعنی اولویت رشته ها هیچ تاثیری تو قبول شدن ندارن .
و آخرین سوال من
آیا رشته های پزشکی (پرستاری یا ...، در هر شهری) برای رتبه 120 هزار هست؟امیدی هست؟
دانشگاهی جایی واسه ما تنبلا هست؟ مثلا بین الملل یا ...؟
واسه من زده بین الملل مجاز، خوب وقتی نتونم توش هیچ رشته ای از بین الملل رو لنتخاب کنم دلم خوشه که مجاز شدم؟ کسی میدونه شاید بشه جایی رو انتخاب کرد؟ آره؟ اینا که الکی نمیگن مجازی...
باید بعد از انتخاب های تجربی رشته های زبان بزنم یا اول باید انتخاب های زبان بزنم بعد تجربی ؟؟؟
بابا یکی بگه دیگه
یکی کمممممممممممککککککککککک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هیچ فرقی نمیکنه!
میتونی لا به لای همدیگه هم بزنی!!
دوستان من امروز شنیدم بین الملل هم بومی گزینی داره ... اونم 80 به 20 ... راسته ؟
خوب یه شهری مثل مشهد که اصلا بین المللی نداره چی ؟ جزو کدوم واحد حساب میشه؟
متاسفانه توزیع دانشگاهها و رشته ها در شرق کشور افتضاحه.
هیچکس این سوالو جواب نمیده؟
جون من کارشناسی شده جواب بدین، رتبم اینقدر افتضاحه که جای ریسک ندارم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)