من هم نتونستم از مایکروسافت دانلود کنم
این رو گرفتم که البته فشردس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم نتونستم از مایکروسافت دانلود کنم
این رو گرفتم که البته فشردس
Last edited by blackboy_siasia; 09-12-2008 at 21:34.
پس این کافینت کجاست ؟ باید ماموریت برم تا توی نقشه مشخص بشه ؟
دکمه Download داره کوچیک همین پاینش !از microsof نتونستم DL کنم :(
شما میتونید از لینک زیر این نرم افزار رو دانلود کنید :
اقا اقا دوستان
ای ول بازی من بالاخره بدون هیچ مشکلی دارم بازی می کنم
سیستمم
xfx 8600 1 gig
cpu 5400 amd
3 gig ram
اقا من نمره 10 می دم به بازی خیلی عالیه عالی
عالی![]()
خوب شاید وقتی که شما سر اون چهارراه بودید ماشینی رد نمیشده ! اگه قرار باشه سر هر چهار راهی که ماشین نمیگذراه چراغش رو بردارند که ...یه چیزی توی gta هست که من نمیدونم چرا درست نمیکنن، توی بعضی جاها چراغ قرمزه در صورتی که هیچ ماشینی نمیاد و رد نمیشه ! باید این رو درست میکردن.
برای اون دوستمون که مشکل دانلود فریم دات نت رو داشت میتونه از اینجا هم دانلود کنند .
www.softpedia.com/get/Others/Signatures-Updates/Microsoft-NET-Framework-Pre-Release.shtml
اقا یه چیزه توپ بگم
من یه جایی با سرعت داشتم رانندگی می کردم وقتی خوردم به دیوار از شیشه جلوی ماشین پرتاب شدم بیرون
وای عجب بازیی هست![]()
بازي رو دوباره نصب كردم ! طبق همون !!!!
مشكل بنچمارك كه حل نشد ! فقط render quality رو رو low گذاشتم ! خيلي بهتر شد ! يعني كلا درست شد ! به همينشم راضي هستيم !
حالا تا پچ بياد !!
عزیزم ماموریته!
بالاخره یکی دیگه پیدا شد که با هم یکم گفت و گو کنیم وای رفتم برج آزادی رو دیدم خیلی توپ بود توی خود جزیرش رفتم. ولی چون شب بود گفتم عکس نگیرم بهتره چون شب کیفیت بده!
بعدشم تو چرا اینقدر ناز نازی ای؟
من که رفتم پارک دیدم دارن دست جمعی ورزش می کنن همشون رو لت و پار کردم و سلاخی شون کردم!!!
تازه توی ماموریت ها که میگه اولش اینو نکش من اولش میکشمش بعد دوباره ماموریت رو میرم
راستی تو یک نفر رو له کردی عذاب وجدان داری ؟
من از عقب نشونه میرم رو یارو یارو 10 متر پرت میشه اون یک باری رو هم که دسته ی ماشینو گرفته بود با سرعت زیاد محکم کوبوندمش توی تیر چراق برق که حتی تیر چراق برق هم کنده شد!
من کلا عادت دارم توی پیاده رو راه برم که همه بمیرن
خیلی حال میده با کشتن آدم ها من آرامش خاصی میگیرم تازه از توی اینترنت با یک دختره قرار گزاشتم که هم دیدمش دیدم لوسه یک تیر توی مغزش کوبوندم!
باحاله مخصوصا پارک ها که همیشه من میرم 17 شهریور راه میندازم!!!!!!
خب.از جواباتون ممنونم!
الان دارم لایو 2 رو دانلود می کنم شاید مال دی وی دی قدیمی باشه!
اگه نشد دیگه بیخیال بازی میشم!
اون فروشنده هم که اینو به من داد گفت کرکش سالمه و ...هم باید به فکر وصیت نامه باشه!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)