تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 374 از 639 اولاول ... 274324364370371372373374375376377378384424474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

احتمالا آینده هست
    بیشترین سود بانکی رو هم اینده میده با 27 درصد
    توضيحاتشون چند تا مشكل داره
    آينده از يك لحاظ مجوز نداره!!!ولي تعداد شعبش كمه
    مهر اقتصاد هم اصلا اسمش توي ليست نيست ولي تعداد شعبش زياده!!!ولي سپرده گذارهاش بنظرم خيلي بيشتر از2ميليون هست چون هميشه از بانك آينده شلوغتره
    بانك سرمايه هم جريانش با ب.ز
    بانك دي و قوامين و انصار هم شايعه پشت سرشون زياده
    ولي به احتمال زياد آينده يا مهر اقتصاد هست

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قوامین رو کسی روزش بهش نمیرسه . در جریان هستید که !

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

احتمال اینکه مهر باشه چقدره؟
    بریم پولامونو دربیاریم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

احتمال اینکه مهر باشه چقدره؟
    بریم پولامونو دربیاریم؟
    مهر که مجوز نداره

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اگه به مجوز داشتن یا نداشتن باشه که الان نصف این صندوق ها و حتی بانکها نباید مجوز داشته باشن.مگه طبق قانون مجوز میدن؟
    همون بانک تات جمع شد دوباره با همون افراد یه بانک دیگه شد.مشکل اینه که همه سهامداران اصلی،اون بالا هستن

6. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام و خسته نباشی

حدود 12 سپرده سود در سر رسید که همه 5 ساله هستند در بانک مهر و دو بانک دیگر هست که تاریخ پایان آنها سال 1394 (نزدیکترین) و 1398 (دورترین) است. قصد دارم دیگر سپرده ای در هیچ بانک باز نکنم و همه این سپرده ها و سودهایشان را در یک حساب یکی کنم و بعد یک ملک و خانه خریداری کنم. اما نمی دانم بهترین روش برای یکی کردن این پولها و سودهایشان چیست. چون تاریخ هر کدام در ماه و سال متفاوتی است. متاسفانه خودم در مسائل اقتصادی وارد نیستم که بدانم چکار کنم و کسی را ندارم که راه حل خوبی را پیش پایم بگذارد.
    نظر خودم این است که یک حساب روز شمار در یک بانک مثل پاسارگاد باز کنم و وقتی هر یک از این سپرده ها به تاریخ پایان رسید، آن سپرده و سودهایش را به آن حساب روز شمار انتقال دهم و به همین ترتیب بقیه را به همین صورت به آن حساب روز شمار ببرم تا یکی شوند فکر خوبی است یا ضرر است؟
    به نظر شما چطور باید همه این حسابها که تعدادشان به 12 تا می رسد و تاریخ هایشان و مبلغهایشان متفاوت است در یک حساب یکی و جمع کنم و سپس یک ملک بخرم؟

ممنون

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام و خسته نباشی

حدود 12 سپرده سود در سر رسید که همه 5 ساله هستند در بانک مهر و دو بانک دیگر هست که تاریخ پایان آنها سال 1394 (نزدیکترین) و 1398 (دورترین) است. قصد دارم دیگر سپرده ای در هیچ بانک باز نکنم و همه این سپرده ها و سودهایشان را در یک حساب یکی کنم و بعد یک ملک و خانه خریداری کنم. اما نمی دانم بهترین روش برای یکی کردن این پولها و سودهایشان چیست. چون تاریخ هر کدام در ماه و سال متفاوتی است. متاسفانه خودم در مسائل اقتصادی وارد نیستم که بدانم چکار کنم و کسی را ندارم که راه حل خوبی را پیش پایم بگذارد.
    نظر خودم این است که یک حساب روز شمار در یک بانک مثل پاسارگاد باز کنم و وقتی هر یک از این سپرده ها به تاریخ پایان رسید، آن سپرده و سودهایش را به آن حساب روز شمار انتقال دهم و به همین ترتیب بقیه را به همین صورت به آن حساب روز شمار ببرم تا یکی شوند فکر خوبی است یا ضرر است؟
    به نظر شما چطور باید همه این حسابها که تعدادشان به 12 تا می رسد و تاریخ هایشان و مبلغهایشان متفاوت است در یک حساب یکی و جمع کنم و سپس یک ملک بخرم؟

ممنون
    درود
    به نظرم برو بانکهایی که سپرده داری و بهشون بگو از همون جا برات ساتنا کنن به بانک مقصد.فقط قبلش شماره شبا مقصد رو تهیه کن و کارت ملی هم فراموش نکن با خودت ببری.

9. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام و خسته نباشیحدود 12 سپرده سود در سر رسید که همه 5 ساله هستند در بانک مهر و دو بانک دیگر هست که تاریخ پایان آنها سال 1394 (نزدیکترین) و 1398 (دورترین) است. قصد دارم دیگر سپرده ای در هیچ بانک باز نکنم و همه این سپرده ها و سودهایشان را در یک حساب یکی کنم و بعد یک ملک و خانه خریداری کنم. اما نمی دانم بهترین روش برای یکی کردن این پولها و سودهایشان چیست. چون تاریخ هر کدام در ماه و سال متفاوتی است. متاسفانه خودم در مسائل اقتصادی وارد نیستم که بدانم چکار کنم و کسی را ندارم که راه حل خوبی را پیش پایم بگذارد.نظر خودم این است که یک حساب روز شمار در یک بانک مثل پاسارگاد باز کنم و وقتی هر یک از این سپرده ها به تاریخ پایان رسید، آن سپرده و سودهایش را به آن حساب روز شمار انتقال دهم و به همین ترتیب بقیه را به همین صورت به آن حساب روز شمار ببرم تا یکی شوند فکر خوبی است یا ضرر است؟به نظر شما چطور باید همه این حسابها که تعدادشان به 12 تا می رسد و تاریخ هایشان و مبلغهایشان متفاوت است در یک حساب یکی و جمع کنم و سپس یک ملک بخرم؟ ممنون
    سلام
    در نظر داشته باشید که در سال 98 قیمت مسکن با الان خیلی فرق خواهد داشت . مثل الان با سال 89
    نمیدونم مبلغ کل چقدره اما اگه الان میشه باهاش چیز مرتبی خرید بهتره الان اقدام کنید
    اگر امکان این نداره و باید حتماً صبر کنین تا مدت همگی تمام بشه , پس باید با تموم شدنِ مدتِ یکیشون دوباره بذارینش توی یک سپرده ی دیگه که تاریخ پایانش با تاریخ پایانِ آخرین سپرده یکی بشه و حتی الامکان از نوع "سود در سر رسید" باشه تا سود بیشتری بخش تعلق بگیره
    اینطوری همگی با هم در سال 98 تموم میشه و خدا میدونه اونموقع ارزششون با سودهاشون چقدر از ارزش فعلیشون بیشتر شده باشه ( در مقایسه با قیمت ملک ) و باهاش چی بشه خرید

11. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

درود
    به نظرم برو بانکهایی که سپرده داری و بهشون بگو از همون جا برات ساتنا کنن به بانک مقصد.فقط قبلش شماره شبا مقصد رو تهیه کن و کارت ملی هم فراموش نکن با خودت ببری.

سانتا و شماره شبا چی هستند؟ لطف می کنی بیشتر توضیح بدی و بگی باید دقیقا چکار کنم و چه راه حلی را برای سوال من دارید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سانتا انتقال وجه هست از مثلا بانک ملی به ملت (یعنی تمام بانک ها)من اینطور مثال زدم البته برای مبالغ بالا هست یعنی برای جابه جایی که خطرات کمتر بشه و دلایل دیگه اینکار رو کردن حداقلش هم 15میلیون هست یعنی از 15 میلیون به بالا میتونی از سانتا استفاده کنی و آنی هم واریز میشه
    شماره 24 رقمی هست فکر کنم یا 20 رقمی که مثلا وقتی بانک بهت یه شماره حساب میده برای واریز اینم یه جور شماره حساب هست برای حواله از هر بانکی.
    باید بری بانک و فرم درخواست حواله رو پر کنی و بعد هم بدی به متصدی بانک.
    در ضمن میتونی از چک رمزدار استفاده کنی و یا مبلغت کمتر از 15 میلیون هست از پایا استفاده کن
    میتونی به تمام بانک ها مراجعه کنی و فرم حواله رو پر کنی و اتوماتیک میره به حسابی که تعریف کردی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه

14. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •