تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 374 از 860 اولاول ... 274324364370371372373374375376377378384424474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کاش عکسی ز اسب و سگ می گذاشتی
    اینم عکس حیوونا و فراورده هایی که تولید میکنن.
    (البته جوجه و ماهی رو نداشتم)

2. 3 کاربر از hopee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Jomoong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Harvest Moon 64 : برای کنسول نینتندو 64 (Nintendo 64 ) ساخته شده که کاراکترها مثل بازی پلی1 هستند ولی با نقشهایی کاملا متفاوت (مثلا کارن فرزند چوب بر هست و کسی که می خواد با اون ازدواج کنه کای! - این رو فکر کنم جناب جومونگ بهتر میتونن کمک کنن) . برای بازی مناسبه. به شرطی که یا کنسول داشته باشید یا از شبیه ساز مناسب برای اون استفاده کنید. من شبیه ساز Project64 ورژن 1.6 به بالا رو پیشنهاد میکنم. هم بازی و هم شبیه ساز رو میتونید با سرچ پیدا و دانلود کنید.

سبک این بازی رو RPG می گن. که مخفف Role-Playing Games هست. این سبک خیلی گسترده است و زیر مجموعه های زیادی داره. مثلا همین بازی هاروست مون در سبک Constructing RPG قرار میگیره.

انواع مختلفش:

Constructing RPG
    Console-Style RPG
    Turn-based RPG
    Action RPG
    PC-style RPG
    General
    First person
    و...

اکثر بازی ها سبک RPG و Adventutre به این صورت هستند که داستان، تماما به صورت نوشتار باز گو میشه. و دیالوگی وجود نداره (اکثرا ژاپنی ها در این سبک فعالیت میکنن). خیلی جاها افکت های صوتی جالبی استفاده میکنن و از نظر تصاویر سینماتیک ضعیف هستند.

البته این سبک بازی در کشورهای جهان بسیار محبوبه و سبک آنلاین هم دارند.

نمونه ای از یک بازی در سبک Console-Style RPG
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (یک فرصت استثنایی، بشتابید بشتابید. به قانون جاذبه ی ذهن احترام گذاشته و اون تاپیک را بالا بیاورید. به پاس نیک اندیشی شما، جوایز ارزنده ای در نظر گرفته ایم. البته در خواب هم نمی توانید آن ها را ببینید - (به این میگن تبلیغات دزدی))

در مورد یکی از این بازی ها تاپیکی ساختم ولی استقبال زیادی نشد (به خاطر نپسندیدن سبک گرافیکی اون) . اگر شما دوستان به داستان و متن بازی اهمیت میدید (همانطور که به بازی هاروست مون علاقه دارید)، من این بازی رو به شما پیشنهاد میکنم چون تا حدی هم درام هست. سبک بازی هم جالبه. بعد از اینکه این نسخه رو بازی کردید، نسخه ی دومش رو هم بازی کنید چون ادامه داره. اون هم وجه درام قوی، داستان قوی، و سبک تخیلیش باعث میشه که پاش بشینید ولی بازی بسیار بسیار سخت هست. تا آخرش گریه تان در خواهد آمد (از سختی) و آخرش هم گریه تان در خواهد آمد (از پایان). مطمئن باشید که سبک جمله نویسی خوبی داره. در مورد طریقه رفتن هم باید اول بازی رو بفهمید. از این بازی ها نیست که جیک ثانیه زیر و بمش رو در بیارید (دقیقا مثل هاروست مون که اگر کسی برای ما توضیح نمی داد، یک سال زمینی طول می کشید تا بفهمیم این قلب سیاهی که زیر نوشته های دخترا میاد چیه!). اگر در مورد طریقه ی رفتن مشکلی بود، تاپیکش هست همونجا مطرح کنید.
    من که میگم بعد از BTN هاروست مون 64 از همه بهتره . چون گرافیکش مثل اونه و داستانش هم
    خوبه . ولی یه کم امکاناتش پایینه و اشپزی نداره و ... .یه چیزه دیگه که تا اون زمان توی هاروست مون
    شخصیت های ژاپنی در کنار شخصیت های اجنبی وجود داشتند.فکر کنم قبلآ یه عکس هایی ازش گذاشته بودم.
    این شبیه سازش هم عالیه . چون هم خوب اجرا میکنه و از همه بهتر اینکه کد تقلب ها رو توی خود شبیه ساز
    با اجرای بازی ها پیدا میکنه.

اخ که گل گفتی
    من یکی که عاشق این بازیهای RPG ام
    مثل : Chrono Trigger و Secret of Mana و Final Fantasy ها و ... .
    ولی این که گفتی رو هنوز بازی نکردم .

خوب برای خستگیش می تونی بری حمام اب گرم تا بعد از 2ساعت که اونجا بودی خستگیش در میره البته اگه خیلی خیلی خسته باشی 2ساعت می خواد اگه کم خسته باشی 1ساعت
    برای اینکه بچه داهات بشه باید 11تا توت بوخوره که می تونی الان بری به درخت نزدیک کوهستان با تبر زربه بزنی تا یه نوشته ای بیاد تو هم گزینه دوم رو انتخاب کن وبرای دومیش برو معدن کار کن تا بعد از طبقه سوم یکی دیگه بدست بیاری اینجا هم توصیه می کنم برای اینکه زود خسته نشی تو بازی ند دویی

میشه ولی 20درصد شیرین بازی رو از دست میدی مگرنه مجردی رو عشقه من که از همه دخترا بازی متنفرم ولی مجوریم دیگه چی کار کنیم نه از الی یکم خوشم میاد دختر خوبیه ولی می خوام مجبوری با کارن ازدواج کنم درکل پسرا گلن دخترا خلن
    میگم این اموزش های تلویزیون رو هم یه بار بخونید بدک نیست
    توی اون یه بار میگه تا یه ساعت لازمه توی حموم بشینی و از اون بیشتر دیگه خستگی رو رفع نمیکنه.

بابا این هاروست مون بدبخت هم بچه شهری که اول بازی میاد به روستا . بزار عادت کنه خوب میشه .

میگن اگه تا اخر بازی ازدواج نکنید اخر سال سوم اون دختره که اول بازی هم بازی تون بود میاد و میگه
    که هنوز سر قولتون هستین ( چون بهش قول میدین که یه روز برگردین ) و باهاتون ازدواج میکنه
    کسی تا حالا امتحان کرده ؟

4. 2 کاربر از Jomoong بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اون دختره که اول بازی هم بازی تون بود میاد و میگه
    خوب شد گفتی ... راستی اون دختره کجاس ... دخترا دهات که خیلی لوس بیدن مخصوصا Ann که خیلی سبک گری درمیاره (شوخی)

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اخ که گل گفتی
    من یکی که عاشق این بازیهای RPG ام
    مثل : Chrono Trigger و Secret of Mana و Final Fantasy ها و ... .
    ولی این که گفتی رو هنوز بازی نکردم .

واقعا؟
    یعنی تو هم Secret of Mana رو بازی کردی؟ بزن قدش جوون!
    Chrono Trigger بهترین بازی snes در این سبک هست از نظر بزرگان!
    و چون یه کم هم اکشنه اون رو از بقیه ی بازی های RPG متمایز کرده.

ولی این بازی Lufia: The fortress Of Doom رو بازی کن! به شدت توصیه می شود.
    بعدش Lufia II: Rise Of the Sinistrals رو هم بازی کن! که وحشتناک توصیه می شود.

من خودم به شخصه از هیچ بازی RPG ای به اندازه Lufia II خوشم نیومد.
    اگر RPG PLayer هستی و لوفیا 2 رو بازی نکردی...
    یه معما داره خیلی خطریه. خودش همونجا توی تابلویی نوشته "این سخت ترین معمای جهان است."

خوب شد گفتی ... راستی اون دختره کجاس ... دخترا دهات که خیلی لوس بیدن مخصوصا Ann که خیلی سبک گری درمیاره (شوخی)
    سبک ترین که Popuri خدا بیامرز می باشد.

اون دختره الکیه. حالا اگه اون قدیما رو سیاسفید نکرده بودن خوب یه جوری از رنگ موش معلوم بود که کیه. ولی دیگه دیگه...

به جان بارلی این قضیه ی دختره شایعه اس.

7. این کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

11

سلام نه توضیح نداده فقط harvest spires با سه تا شکل عجیب روز اول یا دوم فصل بهارمیاد بعد شما تو پست های فبلیتون یه عکس ار دمو که با کای قرار گذاشته بودید میشه بگید سال اول بود یا دوم بعد دقیقا چه روزی چه ساعتی با کای قرار گذاشتید

آهان فهمیدم
    این نامه ای که میبینید تبریک سال نو از طرف کوتو له هاست ... اگر با اهالی دهکده دوست شده باشید سال اول در بهار سال دوم تمام کسانی که دوستتون هستند براتون تبریک سال نو میفرستند ...

فکر کنم شما فقط با کوتوله ها دوست شدین که فقط اونا براتون نامه فرستادن...

دموی کایی در سال دوم رخ داد... دقیقا" سر ساعت 6 به میدان شهر رفتم که دیدم پوپوری با کای داره حرف میزنه و میگه بیا با هم بریم آتیش بازی رو ببینیم و بقیه ی ماجرا

فقط حواستون باشه که دقیقاگ سر ساعت 6 باید میدون باشید وگرنه دمو رو نمیبینید ...

نمیدونم شاید این دمو سال اول هم بتونه اتفاق بیوفته ولی من سال دوم تصمیم گرفتم که به کایی پیشنهاد بدم ... در مورد روز پیشنهاد هم فقط کافیه چند روز قبل یا نمیدونم شب قبل، همون روزی که همیشه میرید به دخترا پیشنهاد میدین ، شبش برید به مسافر خونه و قتی که کایی توی اتاقش هست باهاش حرف بزنید یه گزینه میاد که متونید با انتخاب اون به آتیش بازی دعوتش کنید .
    Last edited by aroosak_kooki; 11-03-2009 at 22:44.

9. 4 کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

میگم این اموزش های تلویزیون رو هم یه بار بخونید بدک نیست
    توی اون یه بار میگه تا یه ساعت لازمه توی حموم بشینی و از اون بیشتر دیگه خستگی رو رفع نمیکنه.
    به!
    یه زمانی بود که من و ایمان دو تنه این تاپیکو می گردوندیم...
    ای زندگی... ای زندگی ... یاد اون قدیما به خیر که من نمی تونستم زیاد پست بدم چون هر پستمون باید "باز بینی" می شد که یه وقت ریگی به کفشمون نباشه... همونجا بود که Iman_REZA خدا بیامرز ... (راستی کجاست؟ جای خالی اش رو حس می کنم) این سوال روپرسید و من هم گفتم:

نوشته شده توسط Leyth ِ جوان...

خواهش می کنم. اما باید بگم که شارژ قدرت بدنی از 50 = Fatigue تا 0 شدن آن و 100 شدن استامینا 1 ساعت طول میکشه.
    اگر کاملا قدرت رو از دست داده باشی (یعنی زمانی که اگه یه بار از ابزار استفاده کنی مریض میشی * استامینا 0 و فاتیگ 99) تا پر شدن کامل استامینا باید 1 ساعت و 45 دقیقه در حمام بمونی تا کامل بشه.

داره خودمونی میشه Jomoong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به!
    یه زمانی بود که من و ایمان دو تنه این تاپیکو می گردوندیم...
    ای زندگی... ای زندگی ... یاد اون قدیما به خیر که من نمی تونستم زیاد پست بدم چون هر پستمون باید "باز بینی" می شد که یه وقت ریگی به کفشمون نباشه... همونجا بود که iman_reza خدا بیامرز ... (راستی کجاست؟ جای خالی اش رو حس می کنم) این سوال روپرسید و من هم گفتم:
    میگم یعنی دو ساعت حموم رفتن از این که 6 ساعت بخوابی بهتره ؟
    پس اون شبکه سه هاروست مون هم داره برا خودش تف میده ؟

در ضمن اون دختره هم کی بود که تو اون زمان بود حالا معلوم نیست کیه .
    من بین سه نفر شک دارم
    1.Aja
    2.Ellen
    3.May
    Last edited by Jomoong; 12-03-2009 at 00:30.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یعنی تو هم Secret of Mana رو بازی کردی؟ بزن قدش جوون!
    Chrono Trigger بهترین بازی snes در این سبک هست از نظر بزرگان!
    و چون یه کم هم اکشنه اون رو از بقیه ی بازی های RPG متمایز کرده.

ولی این بازی Lufia: The fortress Of Doom رو بازی کن! به شدت توصیه می شود.
    بعدش Lufia II: Rise Of the Sinistrals رو هم بازی کن! که وحشتناک توصیه می شود.

من خودم به شخصه از هیچ بازی RPG ای به اندازه Lufia II خوشم نیومد.
    بابا Leyth انقدر مارو وسوسه نکن بذار همین btn رو بریم تا تهش ... هی میگی من میخوام برم اوناروهم بازی کنم

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

1)مربوط به دمو گم شدن مای
    2)تخم مرغ خواستن ان
    3)امدن مای به مزرعه بعد از پیداشدنش(البته چند روز بعد ولی معمولا فردای ان روز
    4)ذرت خواسن کای
    5)تولد ان
    6)تشکر ان بابت دادن تخم مرغ ها
    Last edited by iman reza; 12-03-2009 at 21:18. دليل: leyth

14. 3 کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یا شیخ!
    یا استاد!
    این بد بخت ِ ذرت طلب کلیف نیست که!

کای است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •