تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 374 از 507 اولاول ... 274324364370371372373374375376377378384424474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

سلام...../
    هیچ وقت جلوی کسی خودتون رو سبک نکنیدو خود واقعیتون رو نشون ندید......../
    و بهشون رو ندید که هر کاری که میخوان بکنن انجام بدن.......اینطوری سریع به قول معروف سوارتون میشن ......./
    /و وقتی دیگران این وضعیت رو ببینندسریع افکارشون نسبت به شما عوض میشه و اوناهم رو بیپدا میکنند............../

موفق باشید....../

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

احساس میکنم دیگه شراکت نمیتونه تو جامعه ما خوب باشه.

با هیچ کس شریک نشید مخصوصا با اقوام نزدیکتون...تا دلتون بخواد سوء تفاهم پیش میاد و زمانی هم که بخواید شراکت با فامیل رو بهم بزنید تا اخر عمر باید دردسر بکشید...!

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

سلام..../
    وقتی از دست شویی میاید بیرون سعی کنید دستتون رو با دستمال یا حوله مخصوص خودتون خشک کنید نه با حوله ای که همه استفاده میکنن....../
    با این کار هم پاکیزگی رو یاد میگیرید هم اعضای خونه کم تر مریض میشن....../

موفق باشید..../

4. 5 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahmoodsedaghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    36°18′N 59°36′E

پيش فرض

قدر داشته هاتون رو بدونید مخصوصا سلامتی ، یک ماه پیش تو والیبال با طرف مقابلم موقع فرود زانو به زانو شدم کشکک زانوم شکست یک ماه پام تو گچ بود بعدشم یک ماه فیزیوتراپی و آب درمانی در پیشه، اگه زانوبند داشتم ..!

6. 14 کاربر از mahmoodsedaghat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض اطلاعاتی که باید همه بدانند اما گفتنش راحت و آسان نیست ( قسمتِ اول )

سلام
    خلاصه ی مطلب :
    اگر دختر کوچک دارین یا خواهر کوچک دارین , بدونین مسئولیت بزرگی به گردنتونه و باید طوری باهاش رفتار کنین که برای برطرف کردنِ نیاز عاطفیش پناه نبره به غریبه ها یا آشناهای خطرناک وگرنه ممکنه کار به جای باریک بکشه .
    =======================================
    اطلاعات بیشتر برای علاقنمدان:
    بنده بارها در مهمانیها یا پیک نیک یا پارک یا اتوبوس و تاکسی و هواپیما و خیابان و غیره , با دختر بچه های کم سن سالی روبرو شدم که فقط 7 تا 12 یا 13 یا 14 سال سن داشتند اما نگاهشون به غریبه ها نگاه معمولی نیست و یا رفتارشون طوری هست انگار که تمایل زیادی به ارتباط برقرار کردن با جنس مخالف رو دارند .
    هدف اونها از این کار ارتباط جن سی نیست بلکه فقط دوست دارند یه ارتباط عاطفی داشته باشند .
    میزانِ تمایلِ دختر بچه ها به این ارتباط عاطفی به یک اندازه نیست همونطور که بعضی بچه ها زودتر راه می افتند یا زودتر زبونشون باز میشه یا قدشون از هم سنهاشون بلندتره یا چثه ی درشت تری دارند , این نیاز عاطفی هم مقدارش در دختربچه ها فرق میکنه .
    اگر خواهر کوچک دارین یا دختر کوچک ( بین 6 تا 16 سال ) باید خیلی مراقب باشین
    هیییییچ کسی به اندازه یک پدرِ فهمیده و پخته نمیتونه این نیاز عاطفی رو برای دخترش فراهم کنه تا به فکر ارتباط با دیگران نیافته
    این دختر بچه ها تشنه ی توجهِ عاطفی هستند و دستِ خودشون هم نیست .
    دوست دارند یک جنس مخالف با اونها حرف بزنه , حرفهای قشنگ بهشون بگه ( خوشکل من , نازنازی , دوست دارم و غیره ) , اون رو در آغوش بگیره , نازش کنه , دستش و صورتش رو ببوسه , بشوندش توی بغلش , موهاش رو شانه کنه , باهاش بازی کنه , به حرفش گوش بده , توی خیابون دستش رو بگیره .

اشتباهِ بزرگ وقتی رخ میده که پدر بلد نباشه به این نیاز دختر بچه پاسخ بده و درنتیجه دختر هم میگرده تا یه نفر دیگه رو پیدا کنه .
    بدبختی و خطرها از همین جا شروع میشه . وقتی که یک گرگ انسان نما که چه بسا از بستگانِ نزدیک هم باشه توجه دختر رو جلب میکنه و اون گرگ صفت متوجه نیاز دختر میشه.
    اون دختر بچه به همه چیز فکر میکنه جز ارتباط جن سی در حالیکه اون گرگِ آدم نما به چیزی فکر نمیکنه جز ارتباط جن سی .
    اگر کسی دختر رو دور نکنه از اون آدم پست و رذل , دیگه فقط خدا میدونه کار به کجا کشیده بشه و اون دختر بچه که اصلاً به فکرش هم خطور نمیکرده که چه خطر بزرگی در انتظارشه , یک وقت به خود میاد که کلی مشکلات براش بوجود اومده که یا به خانوادش خبر میده و کار به کلانتری و پزشک قانونی و دادگاه و اینها میکشه یا خیلی بدتر از اینها پیش میاد که گفتنی نیست اما همه کم و بیش خبر دارند ازش

اگر دختر دارین یا خواهر کوچک دارین , خوب درک کنین که چقدر موضوع حساس و خطرناک هست
    رفتارش رو تحت نظر بگیرین , چه برنامه ها و فیلمهائی رو نگاه میکنه , به چه صحنه هائی خیره میشه , توی خیابون و مهمونیها به چی یا چه کسانی بیشتر نگاه میکنه , توی کتابها و دفترهای درسی چی میکشه , چقدر دوست داره مورد توجه جنس مخالف باشه , چطور لباسی دوست داره .
    اگر پی بردین که از دخترهائی هست که تمایل زیادی به رابطه ی عاطفی داره , مبادا دعواش کنین . شما با این کار نمیتونین تمایلهای عاطفیش رو کنترل کنین بلکه بدتر میشه و از شما فاصله میگیره و مخفیانه کارهاش رو انجام میده .
    پدر باید از همون موقع که دخترش فقط دو سه سال داره طوری باهاش رفتار کنه که به بودنِ با پدرش علاقمند بشه و نیاز عاطفیش رو با بودنِ با پدرش برطرف کنه .
    بعضی پدرها بدبختانه این نیاز عاطفی رو بد میفهمند و کارشون به رابطه ی جن سی با دختر خودشون کشیده میشه و دختر بیچاره هم چون کوچیکه درک نمیکنه که چه اشتباهی داره مرتکب میشه .
    روزنامه ها و اینترنت و برنامه های تلوزیون و اخبارها پر هست از خبرهای سوء استفاده پدر یا برادر یا دائی یا عمو یا حتی پدر بزرگ و اقوام و غریبه ها از دختربچه هائی که تمایلشون به ارتباط عاطفی زیاده و سوء استفاده شده ازشون و یا روانی میشند یا کشته میشند یا خودکشی میکنند یا به فساد و فحشا کشیده میشند و غیره .
    اگر جائی با اینجور دخترها روبرو شدین , جوانمرد باشین و عاقلانه با این موقعیت کنار بباین و اگر لازم شد به پدرش یا مادرش موضوع رو در میان بذارید و بگین دخترتون تمایل به برقراری ارتباط با دیگران داره . مراقبش باشین خصوصاً پدرش باید درست بهش بفهمونین که دخترش کار خطائی انجام نمیده که تمایل به ارتباط عاطفی داره و فقط باید درست باهاش برخورد کنه تا دختر به پدر علاقمند باشه برای نیاز عاطفیش تا زمانی که حدود 17 یا 18 ساله بشه و درک کنه که باید حد و مرزی رو برای حفظ خودش رعایت کنه تا از خطرها در امان بمونه و در نهایت ازدواج کنه بدون اینکه خاطره ها و تجربه های تلخ و عذاب دهنده داشته باشه از دوران کودکیش و نوجوانیش .
    پدر همونطور که باید برای همسرش خوشبو و مرتب و تمیز و جذاب باشه , باید برای دخترش هم جذاب باشه تا وقتی احساس میکنه به عاطفه و محبت نیاز داره بره پیش پدرش . پدر هم باید خوب درک کرده باشه که دخترش احتیاج داره در آغوش گرفتن و نوازش و بوس و حرف قشنگ , نه ارتباط نامشروع .
    خیلی چیزهای دیگه در مورد جزئیات این موضوع هست اما متاسفانه نمیشه راحت و بی پرده بیانش کرد .
    بدبختانه در بعضی خانواده ها , خودِ پدر و مادر رفتار درستی ندارند و بی پرده در مورد مسائل جن سی حرف میزنند جلوی بچه ها و دسترسیشون به کانالها و سایتهای مبتذل رو آسون میکنند که باعث از بین رفتن شرم و حیای بچه ها در این مسائل میشه که راه رو برای آلوده شدنِ اخلاقشون و ارتباطهای کثیف و خانمان برانداز فراهم میکنه .
    خودتون با توجه به اینکه چقدر فکرتون روشن هست و چقدر احساس مسئولیت دارین , در زندگیتون با بقیه ی این اطلاعات روبرو میشین . فقط سعی کنین که حد و مرز رو در ارتباط با فرزندانتون کاملاً رعایت کنین تا در مرحله ی پدری و مادری پیروز و موفق باشید .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 17-10-2014 at 16:32. دليل: تصحیح

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

دوستانی که رشته ای خوندن که عموما کار راه اندازه برای بقیه مثل زبان کامپیوتر گرافیک و یا هرچی دیگه
    اگر کسی از دوست و آشنا اومد پیشتون که کاریو براش انچام بدین بفرض ویندوز عوض کنید متن های زیادی رو ترجمه کنید و یا ... هیچ وقت این کار رو به رایگان انجام ندین
    نه حالا به قیمت بیرون ولی مجانی هم کار نکنید و مبلغی رو به عنوان دست مزد بگیرید.
    اینجوری ارزش کار خودتون رو بالا میبرید .

یه مدت من شده بودم رایانه کمک 24 ساعته دوست و فامیل به نوعی داشت ازم سو استفاده میشد و چون اونا به من پولی نمیدادن و خیلی از وقت من رو اشغال میکردند حس خیلی بدی نسبت به کارم داشتم
    تا تا اینکه استاد شبکه ای داشتیم که یه روز گفت شما الان پول دادین اومدین اینجا کارتون ارزشمنده و مهم پس مجانی برای کسی کار نکنید تا توقع بیجا ازتون نداشته باشند.
    ازاز اون روز به بعد هر کاری که انجام بدم مبلغ ناچیزیو میگیرم که الا اقل دلم برای زمانی که روی کارشون گذاشتم نسوزه، تو این دوره زمونه نمیشه مجانی برای کسی کاری انجام داد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقایMOHAMMAD_ASEMOONI اول خواستم ازتون به عنوان یه دختر یه تشکر درست حسابی به خاطر پستتون کنم که خیلی دقیق و درست این مساله رو باز کردید و واقعا هم برای دخترا اول و بیشتر رابطه عاطفی مهمه بعد مسائل دیگه.. در مورد نقش پدر صد در صد حرفاتون رو تائید می کنم.. ممنون از این که این پست رو گذاشتید و امیدوارم این قسمت اول با چند قسمت دیگه و موضوع های دیگه ادامه داشته باشه تا استفاده کنیم..

و اما برای اینکه اسپم نشه اینم تجربه من:
    اگه می بینید توی علایق، انتخاب شغل و نوع تفریح، طرز حرف زدن و... (با اینکه میدونید اگه کاملا درست نیست حداقل اشتباه و مذموم هم نیست) با اطرافیان و خانواده فرق دارید و مدام احساس می کنید خلاف جریان آب دارید شنا می کنید و بقیه هم شما رو دلسرد می کنند و با شما مثل یه آدم غیرعادی رفتار میکنن هیچ وقت خودتون رو عوض نکنید و فکر نکنید باید همرنگ جماعت شید یا حتما اونا درست میکن.
    شما وقتی به عنوان یه شخص شناخته میشید که رفتارها و سبک زندگی خاص خودتون رو داشته باشید نه اینکه همیشه دنباله روی بقیه باشید و مثل بقیه شید و دنبال تایید دیگران باشید. من یه مدت نظرم راجع به موسیقی گرفته تا سلیقه لباس پوشیدنم و طرز فکرم راجع به زندگی و خوب و بد توی این دنیا و رشته تحصیلی و شغلی که می خواستم انتخاب کنم با اطرافیانم یکی نبود و بعضی وقتام مورد تاییدشون نبود. بحث درست و غلط نبود بحث تفاوت طرز فکر و سلیقه بود. ولی الان می بینم اشتباه می کردم باهاشون بحث می کردم و هر کسی بهتر از بقیه خودشو میشناسه و میتونه راه زندگیشو انتخاب کنه.
    مشورت کنید اما نزارید نظر منفی بقیه ، باعث شه قید نظر خودتونو بزنید و کارای مورد تایید بقیه رو کنید. ( ملموس ترین نمونه: مثلا میگن رشته ای که میخوای بخونی فلانه، برو مهندسی بخون )
    به خودتون و عقلتون اعتماد کنید و جرئت فرق داشتن با بقیه و "خود واقعی" بودنتون رو داشته باشید و تظاهر به دوست داشتن کاری که اهلش نیستید نکنید. حتی اگه مسخره کنن. ارزش نداره به خاطر حرف مردم (بیشتر وقتام از روی کم دانشی یا حسودی میگن تا دلسوزی و کمک واقعی) کاری کنین که ته دلتون راضی نیستین.
    Last edited by Atghia; 17-10-2014 at 21:01. دليل: نقل قول ممنوع!

10. 10 کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

سعی کنید چیزی رو به دل نگیرید.
    آنچه درباره شما می گویند بازتابی از خودشان است ، نه شما....

12. 9 کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگز ماشین دارید هر ماه یک روز تو تقویم‌تان مشخص کنید (مثلاً اول هر ماه) و پیامک بزنید به این شماره :

- یا شماره VIN خودرو (شماره 17 رقمی پشت کارت خودرو که با IR شروع می‌شود) را به شماره 1101202020 پیامک کنید؛

- یا شماره بارکد خودرو (شماره 8 رقمی پشت کارت خودرو که زیر بارکد است) را با یک # (مربع) به شماره 1101202020 پیامک کنید؛ (اول #، بعد عدد هشت رقمی را وارد کنید)

و خلافی‌تان را چک کنید!

من اتفاقی خلافی ماشین را چک کردم دیدم یک قبض توی یک شهر دیگه به اسم ماشین پدرم نوشتند و چون پرداخت نشده دو برابر هم شده!!!
    حالا باید کلی وقت و هزینه کنم تا ثابت کنیم ماشین تو اون تاریخ در آن شهر نبوده!

14. 14 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

اگه کسی بهت گفت>< بدبخت یاتوخودتو بدبخت کردی یا زندگیتو خراب شده.

بدون اون آدم بدبخت ترین زندگی روداره که داره به توهمچین حرفی رومیزنه . ... ][ پس بهتره این مواقع به این جور ادم ها لبخندبزنی وچیزی نگی چون توهم مثل اون بدبختی که جواب میدی//
    اینومن نمیگم ازقدیم گفتن وباچشم 1000باردیدم به واقعیت اینوگفتم تادوستان عزیزبدونن وبه این مشکل نخورن
    Last edited by امید رض; 21-10-2014 at 00:15.

16. 10 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •