تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 374 از 4105 اولاول ... 2743243643703713723733743753763773783844244748741374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

آقا راسته میگند قانون اومده سربازا دوران خدمتشون رو در استان خودشون میگذرونند و دیگه هیچ سربازی بعد آموزشی نباید در استانی غیر استانی که زندگی میکنه خدمت کنه؟
    همونطور که دوستان گفتن از این حرفا زیاد میزنن دوران ما هم از این چرتو پرتا میگفتن و الکی مارو امیدوار میکردن میگفتن اگه هم تو شهرتون نیوفتین تو یکی از شهرهای نزدیک خواهید افتاد
    حالا بچه های تهران اینطوری تقسیم شدن
    یه سری تهران افتادن
    یه سری قم
    یه سری هم مشهد!!!!

بچه زاهدان داشتیم افتاد تهران

بندر عباسی داشتیم افتاد یزد
    مشهد داشتیم افتاد کرمان!!!!

خودت دیگه حساب کن ببین کجا میوفتی؟!

====

راسی شنبه شب کلانتری بغل محل خدمت ما دو سرباز داشتن یه متهم رو برده بودن که تحویل بدن دم در دژبان گفته بوده که باید اول هماهنگی کنم به همین خاطر یکی از اون دو سرباز به همراه دژبان برای انجام هماهنگی داخل رفتن اون یکی هم پیش متهم بود (اونطوری که خودش تعریف میکرد) متهمه رو داشته میکرده داخل ون با دستنبد یهوو متهمه میزنه به فرار و از دستشون در میره!!!

دیروز رفتن دادسرای عمومی و خلاصه با قرار دادن ضمانت موقت آزاد شدن حالا باید برن پیش بازرسی و حفاظت و.... جواب پس بدن و هزار و یک تهمت و افترا به جون بخرن...تا دادسرای نظامشون تشکیل بشه ببینیم چقدر براشون حبس میبرن!!!!

(هرچند که من باور نمیکنم که متهم با دستبند بسته شده بتونه فرار کنه--- چون به هیچ وجه با عقل جور در نمیاد کسی که دو دستش با دستبند بسته شده باشه اصلا بتونه به اون سرعت فرار کنه که کسی نتونه بهش برسه)
    نمیخوام نامیدتون کنم یا بترسونمتون ولی اینو گفتم که بدونید خدمت تو نیروی انتظامی از این دردسرها زیاد داره!!!

2. 3 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    iranzamin

پيش فرض

برای باز کردن حساب تو بانک سپه برای سربازی باید چیا ببریم و چه نوع حسابی باز کنیم.لطفا ساده توضیح بدید من اولین بارمه میخوام حساب باز کنم.متشکرم

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راسی شنبه شب کلانتری بغل محل خدمت ما دو سرباز داشتن یه متهم رو برده بودن که تحویل بدن دم در دژبان گفته بوده که باید اول هماهنگی کنم به همین خاطر یکی از اون دو سرباز به همراه دژبان برای انجام هماهنگی داخل رفتن اون یکی هم پیش متهم بود (اونطوری که خودش تعریف میکرد) متهمه رو داشته میکرده داخل ون با دستنبد یهوو متهمه میزنه به فرار و از دستشون در میره!!!

دیروز رفتن دادسرای عمومی و خلاصه با قرار دادن ضمانت موقت آزاد شدن حالا باید برن پیش بازرسی و حفاظت و.... جواب پس بدن و هزار و یک تهمت و افترا به جون بخرن...تا دادسرای نظامشون تشکیل بشه ببینیم چقدر براشون حبس میبرن!!!!

(هرچند که من باور نمیکنم که متهم با دستبند بسته شده بتونه فرار کنه--- چون به هیچ وجه با عقل جور در نمیاد کسی که دو دستش با دستبند بسته شده باشه اصلا بتونه به اون سرعت فرار کنه که کسی نتونه بهش برسه)
    نمیخوام نامیدتون کنم یا بترسونمتون ولی اینو گفتم که بدونید خدمت تو نیروی انتظامی از این دردسرها زیاد داره!!!
    دوست عزیز ،
    یکی از رفقای من افتاده کچویی کرج.با دیپلم هم رفته.اونم سر و کله اش با این متهمانه یا باید زندانیا رو کتک بزنه؟

---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:18 AM ----------

برای باز کردن حساب تو بانک سپه برای سربازی باید چیا ببریم و چه نوع حسابی باز کنیم.لطفا ساده توضیح بدید من اولین بارمه میخوام حساب باز کنم.متشکرم
    اصل شناسنامه و اصل کارت ملی به اضافه یک کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی و حدودا 15 تومن وجه نقد.

5. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوست عزیز ،
    یکی از رفقای من افتاده کچویی کرج.با دیپلم هم رفته.اونم سر و کله اش با این متهمانه یا باید زندانیا رو کتک بزنه؟

---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:18 AM ----------

اصل شناسنامه و اصل کارت ملی به اضافه یک کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی و حدودا 15 تومن وجه نقد.
    کتک چرا؟؟؟ ولی خوب بدرقه متهم یکی از کارهاشونه دیگه.....خدانکنه یه دفعه متهم فرار کنه طرف تا اخر عمرش به غلط کردن میوفته

---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------

همون مدارک عادی که برای باز کردن یه حساب الکترونیکی نیازه!!!!!
    کارت ملی و کپی کارت ملی و شناسنامه.....

البته میتونی صبر کنی تو همون دوره اموزشی برات حساب باز میکنن با 1000 تومن
    اگه بخوای خودت باز کنی باید 14-15 تومن الکی پول برای افتتاح حساب بپردازی

7. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    iranzamin

پيش فرض

چه نوع حسابی باید باز کنیم؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

البته درسته نیرو انتظامی این دردسر ها رو داره ولی اگه متهم که فرار کرده هنوز اعتراف نکرده باشه(یعنی هنوز نرفته دادسرا) اتفاق خاصی نمیفته و خیلی برا اون سرباز گرون تموم نمیشه ولی خوب یه چیزی که هست ظاهرا یه دستبند هم گم شده که این باعث میشه دهن سرباز رو سرویس کنن.
    کلا بچه های نیرو انتظامی میفتن باید همیشه حواسشون جمع باشه فک نکنن دو هفته تو کلانتری دوتا متهم دیدن شدن اقا زرنگه
    چه نوع حسابی باید باز کنیم؟
    عزیز من چرا کارو سخت میکنی برو بانک سپه بگو میخوام یه حساب باز کنم که بهم کارت عابر بانک بدین همین

10. 2 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

البته درسته نیرو انتظامی این دردسر ها رو داره ولی اگه متهم که فرار کرده هنوز اعتراف نکرده باشه(یعنی هنوز نرفته دادسرا) اتفاق خاصی نمیفته و خیلی برا اون سرباز گرون تموم نمیشه ولی خوب یه چیزی که هست ظاهرا یه دستبند هم گم شده که این باعث میشه دهن سرباز رو سرویس کنن.
    کلا بچه های نیرو انتظامی میفتن باید همیشه حواسشون جمع باشه فک نکنن دو هفته تو کلانتری دوتا متهم دیدن شدن اقا زرنگه

عزیز من چرا کارو سخت میکنی برو بانک سپه بگو میخوام یه حساب باز کنم که بهم کارت عابر بانک بدین همین
    در مورد دستبند که گفتن بهش ظاهرا پولشو باید پرداخت کنه 150 هزار تومن قیمت دستبند بوده

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در مورد دستبند که گفتن بهش ظاهرا پولشو باید پرداخت کنه 150 هزار تومن قیمت دستبند بوده
    البته حبس رو هم روزی سه تومن میخرن
    ولی خدا کنه براش اتفاقی نیفته سرباز واقعا بدبخته

13. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

البته حبس رو هم روزی سه تومن میخرن
    ولی خدا کنه براش اتفاقی نیفته سرباز واقعا بدبخته
    سه هزار تومن؟؟؟؟؟
    حالا تا متهم رو بتونن دستگیر کنن معلوم نیست چقدر زمان ببره!!
    اره خدا وکیلی سرباز واقعا جونور بدبختی هست.....این پرسنل تا میتونن تو سر این سربازا میزنن مسئولیتهای خودشون رو میسپرن دست سرباز ...

15. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سه هزار تومن؟؟؟؟؟
    حالا تا متهم رو بتونن دستگیر کنن معلوم نیست چقدر زمان ببره!!
    اره خدا وکیلی سرباز واقعا جونور بدبختی هست.....این پرسنل تا میتونن تو سر این سربازا میزنن مسئولیتهای خودشون رو میسپرن دست سرباز ...
    اره دیگه مثلا شما وسطه یه اماده باش فرار میکنی و تا دوماه هم نمیری پادگان بعدش که برمیگردی شما رو میفرستن دادسرا نظام اونجا هم مثلا براتون سه ماه حبس میبرن یا باید بری حبس رو بکشی یا میتونی روزی رو سه تومن بخری یعنی 270 تومن میدی و دیگه نمیری حشمتیه

17. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •