تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 374 از 646 اولاول ... 274324364370371372373374375376377378384424474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خب
    چون انتظاری که من ازگوشی هوشمند دارم چی هست؟
    برنامه های متنوع رو بدون دردسر اجرا کنه
    بازی های گرافیکی رو بی دردسر و بدون لگ اجرا کنه
    صفحه نمایش با کیفیت داشته باشه
    سرعت گوشی در اجرای برنامه های همزمان خوب باشه و کند نشه
    باتری گوشی خوب باشه و زود شارژ خالی نکنه
    خب
    در مورد برنامه ها که جی 610 چیزی برای کم گذاشتن نداره
    تمام برنامه های سنگین رو به راحتی اجرا میکنه و هم به.صورت همزمان اجرا میشه و هیچ کندی نداره
    چیزی که شخصا در اس چهار تست کردم و هنگام اجرای چندین نرم افزار ارور فورس کلوز میداده
    گوشی من با یه گیگ رم همیشه 300 الی 400 مگ فضای خالی داره
    اما گوشی سامسونگ اس چهار با وجود دو گیگ رم بعد از چهارماه استفاده فضای خالی رمش حتی گاها زیر صد مگ میرسه
    و این باعث میشه عملکرد گوشی کند بشه
    و میدونید که یکی از اشکال های اساسی سامسونگ که گریبانگیرش هست سنگین بودن سیستم عاملش هست که فقط نوت سه با وجود سه گیگ رم ارور کمبود رم نمیده و گوشی ش سنگین نمیشه
    اس سه رو که اصلا صحبتش هم نکن
    حتی به اسکایپ و وایبر رو به صورت همزمان نمیتونه اجرا کنه
    و اما بازی های اچ دی
    شما یه بازی اچ دی بیار که روی گوشی اس چهار سامسونگ نصب بشه ولی روی گوشی من نصب نشه؟؟
    الان رو گوشی من بازی های asphalt 8 و nfs most wanted و modern compat 4 و real racing 3 و بتلفیلد و ..... نصب هست و همه به راحتی و بدون هیچ لگی اجرا میشه
    و فکر کنم بدونید که بازی های گرافیکی سنگین وقتی میاد روی g610 تست میشه نه روی p6
    کلیپ های فول اچ دی که به راحتی پخش میشه
    مم برات یه مثال از کارایی همزمان گوشی م میگم
    من با اسکایپ مکالمه تصویری دارم و همزمان وایبر و تانگو با هم مکالمه صوتی دارم که این باعث میشه یه مکالمه گروهی پیش بیاد بدون اینکه تماس ها قطع بشه همزمان با سه برنامه مکالمه دارم و صدای هر سه برای من میاد و صدای هر سه برای هم پخش میشه یعنی هر سه دوستام میتونن با هم صحبت کنند
    در این بین من با نرم افزار es file explorer در حال کپی کردن فایلی یه گیگی از طریق لن از توی هارد کامپیوترم هستم
    و واتس اپ هم در حال ارسال کلیپ یا پیام در گروه هام هستم
    موزیک هم در پس زمینه پخش میشه
    بازار هم برای خودش داره برنامه به روز رسانی میکنه
    و این باعث نمیشه که ذره ای گوشی م کند بشه
    اما اس چهار شخصا وقتی بازی nfs most wanted رو نصب کردم اجرا میشد ولی وقتی وارد بازی میشدی فقط ماشینت رو نشون میداد و بقیه جاها سیاه بود
    بماند که مدرن کمبات چهار رو روش نصب کردم ارور فورس کلوز میداد و از بازی خارج میشد
    باتری گوشی من عالیه و با استفاده های خیلی زیاد روزی یکبار فقط شارژ نیاز داره
    اما اس چهار و باتری ش رسما کاربران رو کلافه کرده
    داغ کردن گوشی هم هستش که یکی از نکات منفی ش هست
    ببین دوست عزیز همه این گوشی هایی که مثال زدی در کاغذ و در سخت افزار در حد بالا هستند
    ولی من کاربر در واقعیت و عمل باید گوشی پا به پام بیاد
    دوستای من هرکدوم سامسونگ گرفتند بعد از چهار ماه استفاده به شکر خوردن افتادن و به شدت از سامسونگ ناامید شدند
    در کاغذ امتیاز های بالا چه فایده ای داره وقتی در عمل نتونه انتظارات کاربر رو براورده کنه؟
    من برات اسکرین شات هایی از گوشی م میذارم دوست عزیز

فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk

درست خوندم؟ الان یعنی واقعا نتیجه گیری کردید Huawei G610 از Galaxy S3 و S4 هم بهتره؟!

هرکی سامسونگ گرفته چهارماه بعد از استفاده از کندشدن سیستم عاملش شکایت داره
    ولی گوشی من با نصب همه نرم افزار های مسنجر و بازی های اچ دی گرافیک بالا بعد از شش ماه کارکردن به هیچ وجه کند نشده
    و هم در منو ها و هم در عملکرد نرم افزار ها و هم اجرای چند نرم افزار با هم به هیچ وجه کند نمیشه

مثلا سونی sp
    ولی در عمل ببین چه مشکلات مزخرفی چه در صفحه نمایش چه در وای فای چه در کند شدن بیش از حد داره
    کسی که همچین گوشی هایی رو بدی دستش و بعد 6 ماه بخواد کند بشن معلومه که اصلا نمیدونه داره با گوشیش چیکار میکنه! دقت کنید که من از سامسونگ و بخصوص Galaxy S4 ـش هم اصلا خوشم نمیاد. ولی این صحبتای شما به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

با توجه به صحبتاتون فکر نکنم توضیح بیشتر از این نیاز باشه ولی حالا بهتره که بدونید SoC اون گوشی G610 که MediaTek MT6589 باشه هیج حرفی برای گفتن جلوی امثال S4 نداره. اون 4 هسته ای بودنش هم گولتون نزنه چون 4 هسته ی ضعیف Cortex A7 هستن و شاید تنها مزیتش مصرف کم باتریش باشه.

2. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

درست خوندم؟ الان یعنی واقعا نتیجه گیری کردید Huawei G610 از Galaxy S3 و S4 هم بهتره؟!

کسی که همچین گوشی هایی رو بدی دستش و بعد 6 ماه بخواد کند بشن معلومه که اصلا نمیدونه داره با گوشیش چیکار میکنه! دقت کنید که من از سامسونگ و بخصوص Galaxy S4 ـش هم اصلا خوشم نمیاد. ولی این صحبتای شما به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

با توجه به صحبتاتون فکر نکنم توضیح بیشتر از این نیاز باشه ولی حالا بهتره که بدونید SoC اون گوشی G610 که MediaTek MT6589 باشه هیج حرفی برای گفتن جلوی امثال S4 نداره. اون 4 هسته ای بودنش هم گولتون نزنه چون 4 هسته ی ضعیف Cortex A7 هستن و شاید تنها مزیتش مصرف کم باتریش باشه.
    اوکی
    خوبه
    چندبار دیگه هم پرسیدم اینبار هم میپرسم
    گوشی های رده بالا سامسونگ با پردازنده اسنپ دراگون ششصد یا هشتصد چه کارهایی رو باهاش انجام میدن که گوشی ضعیف هوآوی g610 از پسش برنمیاد؟؟
    خیلی دوست دارم بدونم

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اوکی
    خوبه
    گوشی های رده بالا سامسونگ با پردازنده اسنپ دراگون ششصد یا هشتصد چه کارهایی رو باهاش انجام میدن که گوشی ضعیف هوآوی g610 از پسش برنمیاد؟؟
    خیلی دوست دارم بدونم

سلام.

دوست عزیز من قصد ندارم وارد این بحث بشم، اما شما چی رو دارید با چی مقایسه میکنید؟
    پراید رو که با پرادو مقایسه نمیکنن (این مقایسه شما الان دقیقا" مصداق این صحبته).
    شما میگی NFC و OTG رو بزاید کنار بعد مقایسه کنید،خوب با دوربین چکار میکنید؟ فیلم برداری G610 با فیلم برداری دوربین جلوی گوشی اس 3 سامسونگ برابر هست (اس 3 رو مثال زدم چون خودتون توی یکی از پستهاتون ازش اسم بردید وگرنه که در برابر هواوی اس 2 سامسونگ نقش پرادو رو بازی میکنه).
    با نوع صفحه نمایشش چکار کنیم؟ اونم بزاریم کنار ؟ با PPi بالاترش چکار کنیم؟ اونم بزاریم کنار ؟ ورژن بلوتوث هم که اصلا" مهم نیست خودمون میزاریمش کنار،سرعت سه برابری HSDPA رو هم که کسی نمیبینه پس یواشکی میزاریمش کنار،وزن پائین ترش هم که اونقدری مهم نیست (25 درصد که که چیزی نیست ) پرو تکشن صفحه نمایش هم که چیزی نیست اونم میزاریم کنار .حافظه داخلی 4 برابری هم که مهم نیست میزاریمش کنار(که البته در بعضی موارد دیده شده تا 16 برابر قابل ارتقا هست زمانی که حافظه داخلی هواوی میپره که به تازگی زیاد دیده شده).
    و....و....و......
    من نمیدونم شما چی رو داری با چی مقایسه میکنی؟!!!
    از قدیم گفتن هر چی پول بدی آش میخوری شما گوشی هواوی رو باید با گوشی در حد قیمت خودش مقایسه کنی نه اینکه مقایسه کلی بکنی .در کل یک چنین مواردی رو توی گوشی های سونی و آیفون و ال جی و موتورالا و چند برند دیگه هم بزاری کنار دیگه هواوی به فرمایش شما میشه بهترین برند حال حاضر دنیا.
    Last edited by AryanLand; 23-05-2014 at 23:15.

5. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام.

دوست عزیز من قصد ندارم وارد این بحث بشم، اما شما چی رو دارید با چی مقایسه میکنید؟
    پراید رو که با پرادو مقایسه نمیکنن (این مقایسه شما الان دقیقا" مصداق این صحبته).
    شما میگی NFC و OTG رو بزاید کنار بعد مقایسه کنید،خوب با دوربین چکار میکنید؟ فیلم برداری G610 با فیلم برداری دوربین جلوی گوشی اس 3 سامسونگ برابر هست (اس 3 رو مثال زدم چون خودتون توی یکی از پستهاتون ازش اسم بردید وگرنه که در برابر هواوی اس 2 سامسونگ نقش پرادو رو بازی میکنه).
    با نوع صفحه نمایشش چکار کنیم؟ اونم بزاریم کنار ؟ با PPi بالاترش چکار کنیم؟ اونم بزاریم کنار ؟ ورژن بلوتوث هم که اصلا" مهم نیست خودمون میزاریمش کنار،سرعت سه برابری HSDPA رو هم که کسی نمیبینه پس یواشکی میزاریمش کنار،وزن پائین ترش هم که اونقدری مهم نیست (25 درصد که که چیزی نیست ) پرو تکشن صفحه نمایش هم که چیزی نیست اونم میزاریم کنار .حافظه داخلی 4 برابری هم که مهم نیست میزاریمش کنار(که البته در بعضی موارد دیده شده تا 16 برابر قابل ارتقا هست زمانی که حافظه داخلی هواوی میپره که به تازگی زیاد دیده شده).
    و....و....و......
    من نمیدونم شما چی رو داری با چی مقایسه میکنی؟!!!
    از قدیم گفتن هر چی پول بدی آش میخوری شما گوشی هواوی رو باید با گوشی در حد قیمت خودش مقایسه کنی نه اینکه مقایسه کلی بکنی .در کل یک چنین مواردی رو توی گوشی های سونی و آیفون و ال جی و موتورالا و چند برند دیگه هم بزاری کنار دیگه هواوی به فرمایش شما میشه بهترین برند حال حاضر دنیا.
    عجب
    نه من نگفتم دوربینش بهتره
    دوربینش ضعیفه
    من میگم با پردازنده هشت هسته ای قوی چه کاری میکنند که هواوی از پسش برنمیاد
    خداییش اگر قرار باشه من هشت هسته ای داشته باشم ولی بعد از چند وقت استفاده گوشی م کند بشه یا هنگ کنه یا از بازی بپره بیرون یا داغ کنه ترجیح میدم نداشته باشم
    شما گفتید سی پی یو ش ضعیفه
    بگید برام تو چه برنامه ای ضعیف و ناکارامده؟؟
    مثلا پراید و پرادو خیلی تفاوت دارن
    ولی اسنپ دراگون هشتصد یا همون پرادو شما تو چه سرعت و قدرتی حرکت میکنه که پراید من یعنی هواوی ازش عقب میمونه یا اصلا نمیتونه بره؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

عجب
    نه من نگفتم دوربینش بهتره
    دوربینش ضعیفه
    من میگم با پردازنده هشت هسته ای قوی چه کاری میکنند که هواوی از پسش برنمیاد
    خداییش اگر قرار باشه من هشت هسته ای داشته باشم ولی بعد از چند وقت استفاده گوشی م کند بشه یا هنگ کنه یا از بازی بپره بیرون یا داغ کنه ترجیح میدم نداشته باشم
    شما گفتید سی پی یو ش ضعیفه
    بگید برام تو چه برنامه ای ضعیف و ناکارامده؟؟

سلام.

من هواوی نداشتم که ببینم توی چه کاری میمونه شما هم فکر نمیکنم اس 3 داشتید که بفهمید کند میشه یا نه.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام.

من هواوی نداشتم که ببینم توی چه کاری میمونه شما هم فکر نمیکنم اس 3 داشتید که بفهمید کند میشه یا نه.
    چرا نامزدم داره
    و اس سه رو کامل در جریانش هستم
    به هر حال بعید میدونم گوشی سامسونگ کاری بتونه انجام بده که گوشی g610 و g700 از پسش برنیاد
    حال چندوقت دیگه p7 رو میخرم دیگه مشکل کمی رزولیشن یا ساپورت otg و nfs یا ضعف دوربین نخواهم داشت
    گوشی هوشمند کاراییش همینه
    بازی قوی
    پخش با کیفیت
    مکالمه با کیفیت
    سرعت در اجرای برنامه ها و منو ها
    باتری خوب
    سیستم عامل سبک

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اوکی
    خوبه
    خیلی دوست دارم بدونم

بله الان خیلی ها هم معتقدن که قدرت پردازش حتی Snapdragon 600 هم برای 99% کارها و کاربرها کافی باشه. (هر چند که اگه با گوشی های 801 مثل S5 و HTC One M8 کار کرده باشین متوجه میشید که به طور محسوسی از گوشی های نسل قبلی سریع ترن تو باز کردن برنامه ها و ...)

الان شاید مهم تر RAM دستگاه هاست و هسته ی گرافیکی قوی تر برای ساپورت صفحه های با رزولوشن های بالا و احیانا بازی های سنگین. دلیل نمیشه که حالا چون یه گوشی ضعیف چهارتا برنامه سبک رو راحت باز میکنه (که من همینم شک دارم!) دیگه چه دلیلی داره سراغ قوی ترها بریم؟ گوشی G610 با رزولوشن 960x540 اصلا قابل مقایسه نیست با گوشی هایی با صفحه های Full HD.

گوشی G610 توی یه مورد دیگه که بخوام نام ببرم به شدت از لحاظ CPU کم میاره تو Web browsing ـه. وب گردی ای که جز ابتدایی ترین کارا برای یه اسمارتفون محسوب میشه!

خوبه یه کم واقع بین باشیم و همینجوری چشم بسته از یه برندی که اتفاقا عملکرد اصلا خوبی هم نداره الکی طرفداری نکنیم.

10. 3 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان تا 900 تومن کدامیک از گوشی های زیر رو پیشنهاد میکنید ؟
    Xperia SP
    Galaxy S4 mini
    نظر خودم رو SP هست شما چطور ؟
    ممنون

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان تا 900 تومن کدامیک از گوشی های زیر رو پیشنهاد میکنید ؟
    Xperia SP
    Galaxy S4 mini
    نظر خودم رو SP هست شما چطور ؟
    ممنون
    من بهت g2 mini رو بهت پیشنهاد میدم. صفحه خوب .باتری عالی .دوربین عالی .طراحی عالی .کیت کت . ساخت کره . گارانتی خوب دوساله و و و قابلیت های جالبی هم داره مثل جی 2

13. این کاربر از zadis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من بهت g2 mini رو بهت پیشنهاد میدم. صفحه خوب .باتری عالی .دوربین عالی .طراحی عالی .کیت کت . ساخت کره . گارانتی خوب دوساله و و و قابلیت های جالبی هم داره مثل جی 2
    ممنون ولی انگار نتایج بنچمارک های این گوشی زیاد جالب نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •