isp معمولاً توی این مواقع تقصیری نداره. اشکال از مخابرات میتونه باشه. باید اول بیان داخل محله و چک کنن. این تاپیک را ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
isp معمولاً توی این مواقع تقصیری نداره. اشکال از مخابرات میتونه باشه. باید اول بیان داخل محله و چک کنن. این تاپیک را ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من صبانت گرفتم و خود یارو اومد واسم نصب کرد. رو همون حالتی که وقتی مودم رو روشن میکنم خودش اتوماتیک به اینترنت وصل میشه. حالا می خواستم بدونم چجوری یه کانکشن واسه شبانه بسازم . مودمم هم MEGANET
این پشتیبان ما از کل اینترنت یه اسپیلتر رو بلده.......هر اتفاقی بیفته ...مثلا شارژت تموم شده باشه....بت میگه اسپیلیترتون سوخته باید عوضش کنیین![]()
سلام برو بکس
بچه ها من حدود 8 ماه پیش بود یه مودم d-link گرفتم (مودم خودم وایرلس نداشت رفتم یه مودم وایرلس دار گرفتم) آقا اوردم نصب کردم همه چی حل بود با LAN کانکت می شد بدون مشکل ولی با وایرلس که میزنم کانکت بشه مینوشت کانکتینک ولی هیچ سایتی رو باز نمی کرد او علامت تعجب روی عکس مانیتور (بقل ساعت ویندوز (البته ویندوز 7) هم نمی رفت) زنگ زدم پشتیبانی گفتم جریانو طرف گفتم ما وایلس ساپرتنمی کنمیم مشکلاتشو مشکل خودتونه بعد قطع کرد منم هر کار کردم نشد آخر مودم دادم به یکی از به ها که احتیاج داشت از سپنتا سرویس داشت خودش نصب کرد همین مشکل من رو داشت زنگ زد پشتیبانی شرکت خودش راحنمایی کرد مشکل حل شد .... الان من به وابرلس اجتیاج دارم میخواستم بردم دوبار مودم بگیرم اگه با ازنجور شد چی کار کنم بچه ها کسی بلده مارو راحنمایی کنه .... توی قسمت نصب مودم و وایلس هم از بچه های اون بخش من سوال کردم همون موثع ولی هیچ کدوم ار راه ها جواب نداد ... حالا نمی دونم .....
ا سلام من 7 ماه هست خط ما نویز شدید داره و بارها تماس گرفتم مخابرات زیر بار نمیره و چند بار اومده و می گه مشکل از خونه شماست و صبانت هم زیر بار نمیره و من امروز 60 متر کابل خریدم و نصب کردم و نویز هم چنان پایدار است و شدید و چراغ مودم روشن خاموش میشه و بازرسی 1 هفته هست شکایت کردم و هم چنان پیگیرم کی خسارت 60 متر کابل رو بهم میده تعدادی بی سواد گزاشتن توی مخابرات واسه چی کمک فوری .
واسه اینکه چک کنم نویز رو بعد 5 روز باز امروز شارژ کردم .
دفتر تهران هم زورش میاد جواب ایمیل ها مون رو بده متآسفم واسه خودمون کجا زندگی میکنیم .
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
شاید شرکت فارا نمایندگی اسپیلتر داره ؟![]()
Last edited by t2download; 12-08-2011 at 12:59. دليل: صبانت
دوست عزیز چون کانکشن روزانت اتوماتیک یا همون PPOE هست....مشکل میشه که هم کانکشن از بیرون داشته باشی ....هم از داخل......
شبا که میخوای دانلود کنی ای پی مودم رو بزن که احتمالا192.168.1.1......بعد به قسمت تنظیمات نت یا همون قسمت interface setup برو
یوزر نیم پسوردت رو تغییر بده بزار رو شبانه
اگه کانکشن روزانت بیرون بود یه راه دیگه بت میگفتمSetup
Setup
میگم شما مخابرات منطقه خوت برو با اخرین قبض پرداختی..........بعد وقتی رفتی اسم اینترنت رو جلوشون نیار...چون حساسیت دارن به این موضوع...........فقط بشون بگو :خش خش شدید میاد....اصلا نمیشه حرف زد.......نویز شدید داره ....کابال ها پاره شدن فکر کنم......
باید مثل خودشون حرف بزنی تا متوجه بشن...وگرنا چون بیسواد هستن متوجه نمشن![]()
دوست عزیز فکر کنم d-link یا tp-link؟.....آخه فکر کنم d-link اصلا وایرلس نداره
چرا.دی لینک داره که اتفاقا بهتر از تی پی هست.![]()
خب ب دوست عزیز کار نداره...آی پی مودم رو بزن...که همون 192.168.1.1
بعد به قسمت quick start برو...از همین جا یه تنظیم کلی بکن.....فقط کانکشن رو از داخل یا همونppoe بزار......اگه وصل نشد یه ریستار کارخانه بکن...از دوباره انجام بده....بعد حواستم به vpi و vci باشه
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
آره راست میگی..البته بستگی به مدلش داره...اما از tp بهتر نیست.....شک نکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)