تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 374 از 1124 اولاول ... 274324364370371372373374375376377378384424474874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

قصد داری چی شارژ کنی؟ اگر میخواهی از این 1 به 10 ها بزنی اول زنگ بزن 2020 بگو میخواهم این سرویست را شارژ کنم همه چی ok است و بعد برو شارژ کن و اگر اتفاق این دوستمون افتاد خراب شو روشون
    با این وضعی که اینا دارن باید قبل شارژ به 500 جا بزنگی
    فردا میرم ببینم چی میگن بهم

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

128 نامحدوده با سرعت 16 کیلوبایت دانلود

سرویسم کردن به خدا. 2020 منکر شده میگه ما کلا سایت آنلاین برای شارژ نداریم اون سایت آنلاین شارژ مال یه شرکته از طرف مخابرات واسطه است به اون شرکته هم زنگ زدم میگه اینجا ثبت سفارش شما 128 نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 5 هستش!!!! بدبختی گیر کردیم بااین ملت ... .
    دوستان آنلاین شارژ نکنید مثل من دردسر میوفتید برید جایی که حضوری و با کاغذ بازی شارژ کنید تا مدرک داشته باشید. آنلاینشون حتی شماره رسید خرید و پیگیری هم نمیده.!
    اینکه تقریبا یک به 8 قبلیه که
    چقد دادی بابتش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

128 نامحدوده با سرعت 16 کیلوبایت دانلود

سرویسم کردن به خدا. 2020 منکر شده میگه ما کلا سایت آنلاین برای شارژ نداریم اون سایت آنلاین شارژ مال یه شرکته از طرف مخابرات واسطه است به اون شرکته هم زنگ زدم میگه اینجا ثبت سفارش شما 128 نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 5 هستش!!!! بدبختی گیر کردیم بااین ملت ... .
    دوستان آنلاین شارژ نکنید مثل من دردسر میوفتید برید جایی که حضوری و با کاغذ بازی شارژ کنید تا مدرک داشته باشید. آنلاینشون حتی شماره رسید خرید و پیگیری هم نمیده.!
    الان زنگ بزن که آقا هستن بگو من صبح 1 به 10 سرویس 512 را شارژ کردم و مبلغ 22500 ریختم حساب اما برام 128 نامحدود 1 به 5 شارژ شده که قیمتش 21000 است ببین اینا کاری میکنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

با این وضعی که اینا دارن باید قبل شارژ به 500 جا بزنگی
    فردا میرم ببینم چی میگن بهم
    حصوری شارژ کن آنلاین نه
    سرعت ایناتو یه خبری بده
    چقد دادی بابتش؟
    22500 تومان. برا دوستم گرفتم 512 1به 10 به جاش شده 128 1 به 5.
    والا اینا حرف مفت میزنن 1 به 8 بوده همه جا سرعت اینترنت بر حسب کیلوبیت هستش که برای تبدیل به کیلوبایت تقسیم بر 8 میکنن(128 میشه 16 و ...). حالا اگه همین رو بین چند نفر تقسیم کنیم سرعت کمتر بیشتر میشه.
    در کل یه آشنایی از مخابرات میگفت شماها همه قبلا روی 6 نفر مشترک بودید(نوسان دانلودتون هم مال همینه) اما جوری پهنای باند روی آی پی 6 نفره میدادیم که مثلا 512 میخریدی 512 تقسیم بر 12 که میشه 56 همیشه حدودا سرعت دانلودت باشه

الان زنگ بزن که آقا هستن بگو من صبح 1 به 10 سرویس 512 را شارژ کردم و مبلغ 22500 ریختم حساب اما برام 128 نامحدود 1 به 5 شارژ شده که قیمتش 21000 است ببین اینا کاری میکنن؟
    واسه دوستم گرفتم الان پیگیره ببینم چیکار میکنه خبرشو میدم بهتون
    کسی حجمی نگرفته سرعتش چطوره؟؟؟ شب ها رایگانه؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آقا زنگ زدم میگم چرا قیمتاتون رو اینقدر بردید بالا ولی سرویسها همون سرویسهای قدیمی هستند؟ میگه چون میخواهیم همتون رو ببریم سمت محدود . میگم روی این حساب که شما دارین کلاه میزارین سر مردم چون قیمتها از مرکز و هیچ استانی تغییر نیافته میگه همینه که هست .... آقا بخدا اینا رو باید ادب کرد

در ضمن بهم گفت سرویسهای شبانه ساعات رایگان 1 تا 6 دارن که از دیروز فعال شدند راست میگه؟
    در ضمن گفت 512 یک به ده سرعت کمتر از 30 میزنه
    Last edited by mohamax7; 13-11-2012 at 18:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

..........
    Last edited by sc@ry; 14-11-2012 at 16:53. دليل: تکراری

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

چقد دادی بابتش؟
    22500. اشتباه شارژ زده دنبالشم درست کنه

واسه دوستم گرفتم داره پیگیری میکنه خبری شد میگم.
    بابا برید سایت های خبری اعلام کنید صداش در بیاد آدم میشن

آقا زنگ زدم میگم چرا قیمتاتون رو اینقدر بردید بالا ولی سرویسها همون سرویسهای قدیمی هستند؟ میگه چون میخواهیم همتون رو ببریم سمت محدود . میگم روی این حساب که شما دارین کلاه میزارین سر مردم چون قیمتها از مرکز و هیچ استانی تغییر نیافته میگه همینه که هست .... آقا بخدا اینا رو باید ادب کرد

در ضمن بهم گفت سرویسهای شبانه ساعات رایگان 1 تا 6 دارن که از دیروز فعال شدند راست میگه؟
    در ضمن گفت 512 یک به ده سرعت کمتر از 30 میزنه
    اینا رو نمیدونم. کسی گرفته از سرعت ها خبر بده و از اینکه شبها حجم میندازه یا نه.
    امروز که کلا داغون بود سرعت.
    برید اعتراض کنید سایت 20.30 اینور اونور صداش رو ببرید بالا تا خبری شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    با تماس دوستان کنجکاو شدم که سری به این انجمن بزنم

یه پیشنهاد دارم!

با توجه به اینکه مخابرات اصولاً عقلش نمیرسه سرعت شبانه و روزانه رو جدا کنه از هم (!) سرعت شبانه سرویسهای بالاتر همون مقدار روزانه باقی میمونه و این به کسایی که اهل دانلود هستند کمک میکنه دانلودی سریعتر و ارزونتر داشته باشن...

الان سرویس 2 مگ با 5 گیگ حجم قیمت 22 تومن خیلی وسوسه کننده خواهد بود اگه 5ساعت هم شبانه بهش اضافه بشه ... (تو همون 5 ساعت 4 گیگ دانلود میشه کرد) ... این دقیقاً مشابه سرویسی خواهد بود که نوین نت اوائل کارش با اسم 512 به 2 مگ ارائه کرد و خلی زود کلی مشتری با همین سرویس به خاطر سرعت 2مگ ساعات رایگان بدست آورد!!

دریغ از کمی فکر و شم اقتصادی این اهالی مخابرات ...
    ساعت 1 تا 6 صبح دانلود رایگانه و با همون سرعت روز
    اگه درخواست بدین میتونم سرعت شبانه رو کم کنم واستون

فقط با یه نگاه کردن به این تعرفه گذاریشون به عمق فاجعه می شه پی برد
    مثلا سروی 512 1 به 5 (همون نامحدود سابق ) می شه ماهی 120 گیگ باهاش دانلود کرد قیمتش می شه 40 تومن
    اون وقت 512 محدود 50 گیگ یه ماهه 76 هزار تومن

به بچه دبستانی می دادن بهتر قیمت گذاری می کرد

سرویس 512 یک به پنج: up to 64
    سرویس 512 حجمی: up to 128

کیفیت سرویس ها هم بزودی بهتر میشه
    یه سری مشکلات هستن که از عهده ما خارجه و فقط پیگیرش هستیم که رفع شه.
    بعد از حل این مشکلات با تنظیمات QOS سرویس با کیفیت تری ارائه میشه

9. این کاربر از sc@ry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    يك ساعت وبگردي بدون دانلود چه محدوده اي ترافيك مصرف ميكنه؟ به طور متوسط چقدر؟با سرعت 0.8 مگابيت .
    نمیشه دقیقا گفت چقدر مصرف میشه از ترافیک به خیلی چیزا بستگی داره
    از نوع سایتهایی که مراجعه میکنین تا نوع کاربردتون از نت گرفته تا سرعت خوندن سایتها توست فرد میتونه خیلی متفاوت باشه.......مثلا من خودم شده توی 20دقیقا بالای 400مگ ترافیک داشتم شده توی 2ساعت 4مگابایت هم ترافیک نداشتم.
    باید خودتون امتحان کنین و با کاربری خودتون یه میانگین بدست بیارین.
    البته شاید اصولی هم داشته باشه که من در جریان نیستم دوستان دیگه بتونن کمک کنن.

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

دوستان به نظرتون سرویس 64 بدون اشتراک گذاری پهنای باند خوب نیست ؟ اگه واقعا اشتراک گزاری نکنن سرعت دانلودش میشه 64 که همون 512 خودمون میشه. خوبیشم اینه اگه واقعا اشتراک گذاری نداشته باشه مشکل قطعی هم نداره.
    قیمتش هم 23 تومان !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •