ببخشيد گذاشتن لينك دانلود مگه ممنوعه؟
من تمام فروم گشتم هيچ كس لينك دانلودي از اين بازي قرار نداده بود بود!! مجبور شدم برم تو فرومهاي ديگه...
ببخشيد گذاشتن لينك دانلود مگه ممنوعه؟
من تمام فروم گشتم هيچ كس لينك دانلودي از اين بازي قرار نداده بود بود!! مجبور شدم برم تو فرومهاي ديگه...
[QUOTE=golmohammadi;5510353]میشه یک 2 تا سیو از گلها را زیپ کرده و اپ کنی ؟
اگه اینطوریه واقعا افتضاحه
من از پشت 18 متر هر چی شوت میزنم 90 درصدش با اختلاف زیاد میره بیرون
بعد از نصف میدان میره گل؟
انطور که من میبنم بعد از ساکر 6 یه چیزی را برداشتند یه چیز دیگه اضافه کردند
و هیچوقت بهتر نشده
گلا رو سیو نکردم .
ولی چشم واست میذارم .
شوتا رو باید با یه تعداد از بازیکنا زد , با همه نمیشه .
وقتی داری وارد زمین حریف میشی , البته با گارد سرعت , پشت دایره وسط زمین شوتو بزن .
چند دفه که تمرین کنی دستت میاد چقدر باید قدرت داشته باشه .
شما فایل های نصب اورجینال رو می خوای بازی شما مراحل نصبش دستکاری شده و احتمالا روش تبلیغ اینا هم زدن من فایل های دست نخورده رو دارم و توی روز های آتی میذارم توی پست دوم تا بچه ها بتونن بازیشون رو نصب اورجینال کنن تا مشکلی برای نصب پچ های رسمی کونامی ایجاد نشهنوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
منم امتحان كردم ليگهاي معتبر رو درست ميكنه مثه ليگ انگليس ولي ليگ هايي مثه ليگ كوناموي و يا ليگي به اسم ، 2 (اگه درست بگم) كه تيم pes united توش هست رو حداقل از نظر لوگو بهم ميريزه
اونایی که می گفتن dlc می آد کو ش؟
بچه ها یکی بگه پس این dll چی شد مگه قرار نبود امروز بیاد ؟
دم همتون گرم واقعا بعضی وقتها آدم رو نا امید می کنید
اعصابم داغونه؟ پچ 0.1 & 0.2 رو دانلود کردم که پچ یک فقط لباس ها رو درست کرد اسم تیمها درست نشد پچ دو هم که کیت سرور یکی بگه این کیت سرور چرا اخطار می ده؟ بعدش هم من از کیت سرور خوشم نمی آد گرافیک بازی رو پایین می آره یکی بگه چی کار کنم اسم تیمها انگلیش بشه مردم از پس پرسیدم و کسی جواب نداد؟400 مگ دانلود کردم اخرش هیچی اونم تو کافی نت![]()
دوست عزیز شما مطمئنید مراحل نصب را درست رفتید چون همون پچ 0.1لباسا پرچما واسم تیما را درست میکنه و تنها عیی که داره لیگ المانش کامل نبود و نقل وانتقالات کامل انجام نشده بودند که فکر کنم پچ 0.2 این مشکلاتو باید حل کنه من دانش کردم اما هنوز نصبش نکردم در ضمن کار با کیت سرور که اسونتر از همه هست؟![]()
[QUOTE=soranstar;5510924]دیشب یه گل خوردم از فوتبال ناامید شدمنوشته شده توسط 5510353
سیوش کردم
خودتون ببینید
دروازبان مثل اینکه یه عروسکه
لینک فایل سیو شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)