تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 374 از 1298 اولاول ... 274324364370371372373374375376377378384424474874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این آخرین پستی که وارد بحث های بی معنی میشم، ازا این ببعد فقط در مورد مشکلات کاربران و رفع آنها صحبت میکنم

سلام دوستان من از مخابرات ای دی اس ال دارم میخام برم پنلم اینو میگه
    نام کابری و رمز عبور وارد شده معتبر نمی باشد. لطفا از صحت نام کاربری و رمز عبور و روشن نبودن Caps Lock اطمینان حاصل نمائید.[IMG]file:///C:/Users/Shahab/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]
    لطفا شماره مشتری و کد ملی خود را پیغام خصوصی کنید تا رمز عبور جدید رو براتون ارسال کنم.

خوشبختانه بالاخره برای کاربران این فروم مشخص شد که طرف حسابشان شرکت پرورش داده ها است و نه شرکت مخابرات استان اصفهان و کارمندان زحمتکش آن.
    نرم افزار IBSng و دیگر نرم افزارها حداقل در بیشتر شرکتهای PAP تست شده و مورد استفاده هستند ، شما مشخصاً جواب سوالات پست قبلی بنده را بدهید تا کاربران بیشتر در جریان معیارهای یک نرم افزار مطلوب از دیدگاه شما و همکارانتان بشوند.
    جهت یادآوری سوالاتم را اینجا تکرار می کنم

مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوئید.
    در این چند ماه گذشته کاربران شرکت مخابرات استان اصفهان بخوبی از قابلیتهای مختلف این نرم افزار بهره مند شده اند ، بنده شهامت اینکه به این حجم از کاربران بگوئیم "در تمام این مدت با وجود تمامی اشتباهات و مشکلات موجود نرم افزار پلوتون شما متوجه نبودید که از بهترین نرم افزار ایران استفاده می کردید" را ندارم ، از کوچکی به من یاد دادند که صادق باشم.
    البته متوجه هستم که شما سعی دارید قابلیتهای اتوماسیون اداری نرم افزارتان را به جای قابلیتهای اساسی یک نرم افزار مدیریت AAA مثل محاسبه اعتبار باقیمانده کاربران بصورت Real-Time معرفی کنید!
    جهت اطلاع شما شرایط فعلی و قبلی شرکت مخابرات استان اصفهان را یادآوری می کنم:
    1- قبل از استفاده از نرم افزار پلوتون تمامی کاربران امکان دیدن باقیمانده اعتبار خود و همینطور نمودار پهنای باند ، پرداخت آنلاین و... را داشتند ، پس از استفاده از نرم افزار پلوتون از تمامی امکانات فوق محرومند(ممکن است مشکل پرداخت آنلاین مربوط به نرم افزار پلوتون نباشد و از طرف درگاه بانک باشد)

2- قبل از استفاده از نرم افزار پلوتون تمامی کاربران به صحت محاسبه حجم مصرفی اطمینان کامل داشتند ، پس از استفاده از نرم افزار پلوتون اگر نگوییم همه ولی اکثر قریب به اتفاق به صحت محاسبه حجم مصرفی اطمینانی ندارند .

3- قبل از استفاده از نرم افزار پلوتون تمامی کاربران از شرکت مخابرات استان اصفهان و کارمندان با احترام و نیکی یاد می کردند، پس از استفاده از نرم افزار پلوتون متأسفانه شرکت مخابرات استان اصفهان و کارمندان زحمتکش آن در مضان اتهام عمل زشت "دزدی" قرار گرفتند.

البته کاربران حق دارند که ناراضی باشند ولی آیا شرکت مخابرات استان اصفهان با گردش مالی ماهیانه چند ده میلیارد واقعاً نیازی دارد که برای اشتباه محاسباتی حداکثر چند ده میلیونی اعتبار و وجه خود و کارمندانش را به خطر بیندازد ؟؟
    و آیا حقیقت این نیست که بخاطر اشتباهات فاحش یک طرف ثالث متأسفانه ارتباط شرکت مخابرات استان اصفهان با کاربران سرویس ADSL روز به روز بدتر می شود؟؟

متأسفانه و باز هم متأسفانه هر کس در شرکت مخابرات استان اصفهان و خارج از آن به این نرم افزار ایرادی وارد می کند بلافاصله متهم به عضویت در باند می شود ، این هم مدرک :
    کدام سفره پهن شده بود؟؟

چه کسانی اصرار داشتند که این نرم افزار را حتی بصورت آزمایشی و برای چند ماه برایگان به مخابرات اصفهان بدهند؟؟
    اصرار کدام شرکت بود که یک راه اندازی آزمایشی ناگهان تبدیل به یک راه اندازی نهایی شد و تعداد زیادی از کارمندان شرکت مخابرات استان اصفهان و کاربرانADSL را با مشکلات روز افزون آن درگیر کرد؟؟

در آخر یادآوری می کنم که در مورد وجدان ، شرافت و شخصیت کاری و بخصوص ادب بنده ، مطمئناً کاربران واقعی این فروم قضاوت می کنند و نه کاربرانی با دو پست !!!

همچنین کاربران این فروم هشیارتر از آنند که با یک اصطلاح تأیید عملکرد شما توسط یک کاربر تازه عضو شده و با یک پست!!!! خام شوند.
    من اصلا قصد بحث و جدل با شما و وقت تلف کردن رو ندارم،قصد من از عضویت در فروم رسیدگی به مشکلات کاربران بود و از این ببعد هم فقط به همین کار ادامه میدم.
    در مورد نرم افزار IBSng فقط رضایت مشترکین دلیل بر ادامه دادن کار با این پنل نبود،سر در گمی کاربران مخابرات،ایرادات اساسی، عدم انعطاف پذیری نرم افزار، سازگاری نامناسب با زبان فارسی و ........باعث شد عطای آن را به لقایش ببخشند.
    در ضمن کی گفته که این نرم افزار به درد نخوره تست پس داده و هیچ مشکلی نداره؟ نمونه اش سرویس خودم در شهر کرج که از شبدیزنت کرج گرفتم، رکورد ریز کارکرد برای 20 دقیقه دانلود و 250 مگابایت!!!!!!!!!!!!!! پشتیبانی میگه ما سرعتمون گاهی اوقات تا 4 مگ هم میرسه! یا دانلود 10 مگ و احتساب 0 unit برای آن
    مواردی که در اصفهان هم قبل از این بسیار بسیار زیاد بود.
    متاسفانه از ابتدای شروع به کار این پنل افرادی که قبلا در اصفهان مفت مفت بیت المال را حرام میکردند به تکاپو افتادند که جلوی کارکرد آن را بگیرند و هزاران مشکل برای آن درست کنند.
    خدمت دوستان یک بار دیگر هم عرض کردم اگر مشکلی با حجم مصرفی دارید اعلام کنید بررسی میکنم،منتها تا کنون پیغامی ندیدم و این نشون میده که کاربر تنها حدس میزنید که زیادتر از مصرف از آن اعتبار کم شده.
    شما اگر کاملا به شرایط واقف هستید تشریف بیارید برای مناظره فنی،ولی میدونم این کار رو نمیکنید چون میدونید در این مناظره حرفی برای گفتن ندارید.
    انشالله به زودی زود و با رفع تمام مشکلات بساط نرم افزارهای عهد دقیانوس و به درد نخور به زودی جمع خواهد شد.

سلام
    میشه در این مورد شفاف سازی بکنید ؟! چه سفره پهن بود واسه ما ؟! یعنی اون پنل سفره ما بوده ؟!
    شما بیا اصلا بگو سیاست مخابرات واسه تعویض پنل چی بود ؟ داشت ضرر میکرد روی اینترنت ؟! چرا ؟! چون به جای به ادعای شما 40000 نفر کاربر کمتری داشت و فقط مخصوص DLC بود ؟ اومدن شبانه رایگان هم ضرر بود ؟! واسه همین الان نیست و نابود شده دیگه ؟!
    تو ایران که آخه گرونترین سرویس ها رو نسبت به کل دنیا شما دارین ارائه میدین !؟ بازم سود نداره ؟!
    اینو ببینین جالبه (شایدم دیدین) متوسط قیمت اینترنت 1مگابیت در جهان .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما 1 درصد به فکر راضی نگه داشتن مشتری هم هستین یا فقط دنبال سود هستین ؟!

شما نظرسنجی میکنین شبانه رایگان باشه یا نباشه ! 70 درصد میگن آره شما برمیدارین ؟! اصن احترامی به حقوق مشترک هست ؟! حرفش ؟!
    نظر سنجی میزارین الان کیفیت سرویس ها چطوره ؟! بالای 50 درصد میگن افتضاح !
    این نظر سنجی ها مال 3 ماه پیشه که هنوز آدرس ADSL.TCE.IR ما رو به پنل صل نمیکرد ! بلکه به سایت اطلاع رسانی ADSL مخابرات وصل میکرد ...

شبانه سرویس 128 سرعتش اندازه 128 بود ! منصفانه هم بود ! هرکس سرعت بیشتر میخواست سرویس 1مگ میگرفت با 10ت بیشتر ! به هر حال باید یک فرقی باشه بین 1مگ و 128 دیگه !
    یک سری حرفشون این بود کلا شبانه اختیاری باشه ! همین .
    یکبار عرض کردم خدمت شما این ها سیاست های فروش مخابرات و چه این پنل باشه و چه پنل دیگری فعلا قصد ارائه شبانه رایگان رو ندارند و این موضوع هیچ ارتباطی به پلوتون نداره
    بابا این اقای Adsltce فقط مسئول طراحی پنل هست!!!اینکه مخابرات شبانه رایگان می ده یا نه...یا اینکه مخابرات توجهی به نظرسنجی هاش می کنه یا نه به ایشان مربوط نیست!!![IMG]file:///C:/Users/Shahab/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/IMG]
    شدیدا توصیه می کنم به جای فحاشی(دزد خطاب کردن کسی فحاشی محسوب می شه دیگه!!!)یه تعامل درستی با ایشون برقرار کنید تا مشکلات خودتون کم بشه.
    فرض کنیم این پنل جدید آشغال ترین پنل دنیا باشه(که گویا هست[IMG]file:///C:/Users/Shahab/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/IMG]) با فحاشی به طراحاش یا دادوقال چیزی درست می شه؟؟؟غیر از اینکه طراحان پنل(دیر یا زود) از اینجا قهر کنند و همین راه ارتباطی که به تازگی با طراحان پنل به وجود اومده هم از دست بره و پنل از اینی که هست بدتر بشه فایده ای داره براتون؟اینجور که پیداست این پنل جدید تو پاچه ی کاربرا رفته...بشینید با طراحاش تعامل کنید عیب هاشو بگین تا رفع کنند
    به عنوان یه کاربر هم از کاربرانی که با رعایت ادب به دوستان طراح انتقاد کردن تشکر می کنم و هم از طراحانی که اینجا پاسخگو هستند
    ممنون از درک شما

منم نزدیکه یکسال و نیمه با این مخابرات بی مقدار که حق ارائه خدمات روی خطوط dlc رو انحصاری کرده مشترک هستم، پنل قبلی خیلی بهتر بود و مشکلی باهاش نداشتیم سرعت و کیفیت یکسال پیش هم خیلی بهتر بود، هر روز افتضاح تر از دیروز... من که شش ماهی هست فقط از وایمکس استفاده میکنم
    یکی نیست جواب بده چرا نمیذارن بقیه شرکت ها به ما adsl بدن ؟
    سرعت و کیفیت اینترنت شما به تجهیزات و تعداد مشترکین مخابرات برمیگردد و ارتباطی به پنل جدید ندارد.
    بازم خواهش میکنم همانطور که قبلا گفتم هر مشکلی مربوط به پنل داشتید پیغام خصوصی کنید.
    بنابر خواست یکی از دوستان محترم ، چون هنوز در راه برقرار شدن ارتباط با بانک سنگ اندازی های زیادی شده، با پیگیری زیاد موفق شدم مسئولین رو راضی کنم سقف شارژ رو موقتا 4 گیگ بیشتر کنند.
    انشالله ارتباط با بانک هم به زودی درست میشه.
    در ضمن من نیازی ندارم کسی عملکرد رو تایید کنه، فقط خوشحالم که تونستم مشکل یکی رو حل کنم و ایشون هم از وضعیتشون راضی بود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    خدمت دوستان
    اگه دوست دارین سرویس سرویس قیمت خوب (گیگی 2500 تومان) و با 2 برابر سرعت سرویس 2030 بگیرین
    به آدرس زیر مراجعه کنید.
    من سرویس رو ضمانت می کنم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن 2030 پشتیبانی نداره اما این داره.

داره خودمونی میشه wwwatiw's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

آقا من دو هفتس سرعتم با چيز پي ان در حد ذغاله .لطفا بگين از شما هم همينطوره يا مشكل فقط از نت منه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا من دو هفتس سرعتم با چيز پي ان در حد ذغاله .لطفا بگين از شما هم همينطوره يا مشكل فقط از نت منه

اگه بدون وی سرعت مشکل نداره پس مشکل از وی شماست. اما سرویس های ما در هر صورت 250 تا دانلود میده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام
    خدمت دوستان
    اگه دوست دارین سرویس سرویس قیمت خوب (گیگی 2500 تومان) و با 2 برابر سرعت سرویس 2030 بگیرین
    به آدرس زیر مراجعه کنید.
    من سرویس رو ضمانت می کنم.
    در ضمن 2030 پشتیبانی نداره اما این داره.
    مگه غیر از مخابرات شرکت دیگه ای روی DLC سرویس میده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

همین الان تماس گرفتم با رنگین کمان گفت نه سرویس نمیتونیم بدیم
    آقا خیلتون راحت مخابرات adsl رو تو چنگش گرفته به هیچ احدی اجازه ی سرویس دهی نمیده

---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------

یکی نیست جواب بده چرا نمیذارن بقیه شرکت ها به ما adsl بدن ؟
    بخاطر پول، مخابرات از قدرتش سواستفاده میکنه

7. این کاربر از File not found بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوشبختانه بالاخره برای کاربران این فروم مشخص شد که طرف حسابشان شرکت پرورش داده ها است و نه شرکت مخابرات استان اصفهان و کارمندان زحمتکش آن.
    نرم افزار IBSng و دیگر نرم افزارها حداقل در بیشتر شرکتهای PAP تست شده و مورد استفاده هستند ، شما مشخصاً جواب سوالات پست قبلی بنده را بدهید تا کاربران بیشتر در جریان معیارهای یک نرم افزار مطلوب از دیدگاه شما و همکارانتان بشوند.
    جهت یادآوری سوالاتم را اینجا تکرار می کنم

مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوئید.
    در این چند ماه گذشته کاربران شرکت مخابرات استان اصفهان بخوبی از قابلیتهای مختلف این نرم افزار بهره مند شده اند ، بنده شهامت اینکه به این حجم از کاربران بگوئیم "در تمام این مدت با وجود تمامی اشتباهات و مشکلات موجود نرم افزار پلوتون شما متوجه نبودید که از بهترین نرم افزار ایران استفاده می کردید" را ندارم ، از کوچکی به من یاد دادند که صادق باشم.
    البته متوجه هستم که شما سعی دارید قابلیتهای اتوماسیون اداری نرم افزارتان را به جای قابلیتهای اساسی یک نرم افزار مدیریت AAA مثل محاسبه اعتبار باقیمانده کاربران بصورت Real-Time معرفی کنید!

جهت اطلاع شما شرایط فعلی و قبلی شرکت مخابرات استان اصفهان را یادآوری می کنم:

1- قبل از استفاده از نرم افزار پلوتون تمامی کاربران امکان دیدن باقیمانده اعتبار خود و همینطور نمودار پهنای باند ، پرداخت آنلاین و... را داشتند ، پس از استفاده از نرم افزار پلوتون از تمامی امکانات فوق محرومند(ممکن است مشکل پرداخت آنلاین مربوط به نرم افزار پلوتون نباشد و از طرف درگاه بانک باشد)

2- قبل از استفاده از نرم افزار پلوتون تمامی کاربران به صحت محاسبه حجم مصرفی اطمینان کامل داشتند ، پس از استفاده از نرم افزار پلوتون اگر نگوییم همه ولی اکثر قریب به اتفاق به صحت محاسبه حجم مصرفی اطمینانی ندارند .

3- قبل از استفاده از نرم افزار پلوتون تمامی کاربران از شرکت مخابرات استان اصفهان و کارمندان با احترام و نیکی یاد می کردند، پس از استفاده از نرم افزار پلوتون متأسفانه شرکت مخابرات استان اصفهان و کارمندان زحمتکش آن در مضان اتهام عمل زشت "دزدی" قرار گرفتند.

البته کاربران حق دارند که ناراضی باشند ولی آیا شرکت مخابرات استان اصفهان با گردش مالی ماهیانه چند ده میلیارد واقعاً نیازی دارد که برای اشتباه محاسباتی حداکثر چند ده میلیونی اعتبار و وجه خود و کارمندانش را به خطر بیندازد ؟؟
    و آیا حقیقت این نیست که بخاطر اشتباهات فاحش یک طرف ثالث متأسفانه ارتباط شرکت مخابرات استان اصفهان با کاربران سرویس ADSL روز به روز بدتر می شود؟؟

متأسفانه و باز هم متأسفانه هر کس در شرکت مخابرات استان اصفهان و خارج از آن به این نرم افزار ایرادی وارد می کند بلافاصله متهم به عضویت در باند می شود ، این هم مدرک :

کدام سفره پهن شده بود؟؟

چه کسانی اصرار داشتند که این نرم افزار را حتی بصورت آزمایشی و برای چند ماه برایگان به مخابرات اصفهان بدهند؟؟

اصرار کدام شرکت بود که یک راه اندازی آزمایشی ناگهان تبدیل به یک راه اندازی نهایی شد و تعداد زیادی از کارمندان شرکت مخابرات استان اصفهان و کاربرانADSL را با مشکلات روز افزون آن درگیر کرد؟؟

در آخر یادآوری می کنم که در مورد وجدان ، شرافت و شخصیت کاری و بخصوص ادب بنده ، مطمئناً کاربران واقعی این فروم قضاوت می کنند و نه کاربرانی با دو پست !!!

همچنین کاربران این فروم هشیارتر از آنند که با یک اصطلاح تأیید عملکرد شما توسط یک کاربر تازه عضو شده و با یک پست!!!! خام شوند.
    با سلام

بنده بتازگی عضو این فروم شدم و علت اصلی آن هم طرح مشکل و یافتن راه حل آن بود.

از ابتدا هم با یوزر گرامی adsltce به صورت پیام خصوصی در ارتباط بودم. فکر میکنم طبیعی باشه که وقتی مشکلم

حل شد از اون کسی که مشکلم رو حل کرده تشکر کنم.

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این آخرین پستی که وارد بحث های بی معنی میشم، ازا این ببعد فقط در مورد مشکلات کاربران و رفع آنها صحبت میکنم

لطفا شماره مشتری و کد ملی خود را پیغام خصوصی کنید تا رمز عبور جدید رو براتون ارسال کنم.

من اصلا قصد بحث و جدل با شما و وقت تلف کردن رو ندارم،قصد من از عضویت در فروم رسیدگی به مشکلات کاربران بود و از این ببعد هم فقط به همین کار ادامه میدم.
    در مورد نرم افزار IBSng فقط رضایت مشترکین دلیل بر ادامه دادن کار با این پنل نبود،سر در گمی کاربران مخابرات،ایرادات اساسی، عدم انعطاف پذیری نرم افزار، سازگاری نامناسب با زبان فارسی و ........باعث شد عطای آن را به لقایش ببخشند.
    در ضمن کی گفته که این نرم افزار به درد نخوره تست پس داده و هیچ مشکلی نداره؟ نمونه اش سرویس خودم در شهر کرج که از شبدیزنت کرج گرفتم، رکورد ریز کارکرد برای 20 دقیقه دانلود و 250 مگابایت!!!!!!!!!!!!!! پشتیبانی میگه ما سرعتمون گاهی اوقات تا 4 مگ هم میرسه! یا دانلود 10 مگ و احتساب 0 unit برای آن
    مواردی که در اصفهان هم قبل از این بسیار بسیار زیاد بود.
    متاسفانه از ابتدای شروع به کار این پنل افرادی که قبلا در اصفهان مفت مفت بیت المال را حرام میکردند به تکاپو افتادند که جلوی کارکرد آن را بگیرند و هزاران مشکل برای آن درست کنند.
    خدمت دوستان یک بار دیگر هم عرض کردم اگر مشکلی با حجم مصرفی دارید اعلام کنید بررسی میکنم،منتها تا کنون پیغامی ندیدم و این نشون میده که کاربر تنها حدس میزنید که زیادتر از مصرف از آن اعتبار کم شده.
    شما اگر کاملا به شرایط واقف هستید تشریف بیارید برای مناظره فنی،ولی میدونم این کار رو نمیکنید چون میدونید در این مناظره حرفی برای گفتن ندارید.
    انشالله به زودی زود و با رفع تمام مشکلات بساط نرم افزارهای عهد دقیانوس و به درد نخور به زودی جمع خواهد شد.

اوووههههههه حرف از بیت المال شد کی بیت المال رو حیف میل میکنه اونا که دزدی می کنن یا اونایی که ازشون دزدی میشه.
    حالا بازم اونایی که دزدی می کنن شاید بی گناه باشن ولی اونایی که ابزار دزدی میسازن دیگه خیلی ......حرومن

خوش اومدی هر چه زود تر از فروم بری خیال ما راحت تره دیگه یه نفوذی کمتر.

یه نرم فزار آشغال ساختین با یه قیافه ی چپندر قیچی که از دقیانوس هم قدیمی تره.

شما چون تو پاچه ی این و اون کردن رو خوب بلدید به این رفیق ما میگین حرفی واسه گفتن نداره چون اگه بیاد اون رو هم همرنگ خودتون می کنید.
    هر جا برسیم میگیم این نرم افزارتون آشغاله

---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------

اگه بدون وی سرعت مشکل نداره پس مشکل از وی شماست. اما سرویس های ما در هر صورت 250 تا دانلود میده.

این یارو هم از آب گلالود ماهی میگیره.
    ما خودمون نتمون 1 مگ سرعتشه ولی از شما 128 تا 2 مگ یعنی اگه شد 16 کیلوبایت بر ثانیه نمیتونیم حرف بزنیم.
    اینترنت خود ما هم که 2500 تومنه پس شما چی میگی این وسط.
    شبانه هم که نداره
    برو داداش این چیزی کاسب نیستی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نگی ترخدا تن منو میلرزونی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مگه غیر از مخابرات شرکت دیگه ای روی DLC سرویس میده؟
    مخابرات فقط به خط های DLC سرویس نمی ده.
    الان دیگه داره به همه ی خط ها سرویس میده.
    منظور من این قسمتش بود.

---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------

اوووههههههه حرف از بیت المال شد کی بیت المال رو حیف میل میکنه اونا که دزدی می کنن یا اونایی که ازشون دزدی میشه.
    حالا بازم اونایی که دزدی می کنن شاید بی گناه باشن ولی اونایی که ابزار دزدی میسازن دیگه خیلی ......حرومن

خوش اومدی هر چه زود تر از فروم بری خیال ما راحت تره دیگه یه نفوذی کمتر.

یه نرم فزار آشغال ساختین با یه قیافه ی چپندر قیچی که از دقیانوس هم قدیمی تره.

شما چون تو پاچه ی این و اون کردن رو خوب بلدید به این رفیق ما میگین حرفی واسه گفتن نداره چون اگه بیاد اون رو هم همرنگ خودتون می کنید.

---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------

این یارو هم از آب گلالود ماهی میگیره.
    ما خودمون نتمون 1 مگ سرعتشه ولی از شما 128 تا 2 مگ یعنی اگه شد 16 کیلوبایت بر ثانیه نمیتونیم حرف بزنیم.
    اینترنت خود ما هم که 2500 تومنه پس شما چی میگی این وسط.
    شبانه هم که نداره
    برو داداش این چیزی کاسب نیستی
    مشکل همین جاست که شرکت ها تا حالا اینقدر منت سر مشترک ها گذاشتن که این چیزها رو باور نمیکنین.
    هیچ کس مجبور نیست. هر کس در انتخاب مسیر، آزاده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •