دوستان این 3 گیگ حجم ماهیانه که دارم شامل دانلود+آپلود میشه؟ یا فقط دانلود رو حساب میکنن؟
دوستان این 3 گیگ حجم ماهیانه که دارم شامل دانلود+آپلود میشه؟ یا فقط دانلود رو حساب میکنن؟
احسان جان شما یه نامه تهیه کن سرعتت رو ببر بالاتر. کاری نداره که!
تا جایی که من اطلاع دارم هر دو محاسبه میشه. یعنی هم دانلود هم آپلود!![]()
دوستان عزیز
ما چطور میتونیم بفهمیم که آیا کسی از طریق وای فای به مودم ما وصل شده یا نه ؟ (یعنی احیانا اگر پسوردمون -- شده باشه و کسی بی اجازه وصل بشه چطور می تونیم بفهمیم )
برای اتصال با Lan توی کنترل پانل در قسمت Status -> Lan مشخصات اتصال نشون داده میشه اما برای Wlan همچین قسمتی نیست.
مرسی
نامه درست کردنش دردسره .رفیق شرکت دار از کجا گیر بیاریم حاج آقا ؟
سلام
قراره 1 ماه دیگه اسباب کشی کنیم بریم خونه جدیدمون
از طرفی هم من 3 ساله دارم از صبا استفاده میکنم و منطقه جدید که قراره بریم پشتیبانی نمیکنه ( هیچ شرکتی ، چون تازه تاسیسه )
میخوام وایمکس بگیرم
قیمتاش چقدره
من ماهی 3 گیگ استفاده روزانه دارم
سرویس شبانه رایگان هم داره ؟
وایمکس به منطقه مخابراتی بستگی نداره ؟ یعنی مشکلی واسه راه اندازیش نداره ؟ ( شیراز هستم )
ممنون
به محظی که وارد اینترنت بشین... هر کاری بخواین کنین از حجم کم میشه !!!!!!!!!!
سلام دوستان من میخوام تغییر سرویس بدم از 128 سه ماهه نامحدود به 1 مگ میخواستم نامه که تهیه میکنم متنش باید چی باشه ؟؟؟ در ضمن نامه میخوام از مطب دکتر بگیرم .
ای بابا ... حاجی نامه که کاری نداره. بالاخره فامیلی دوستی رفیقی پدری مادری .... مگه میشه نشه پیدا کرد. اگر دانشجویی هم که می تونی از دانشگاه هم نامه بگیری ....
ببین متن نامه باید به این صورت باشه:
شرکت ایرانسل
با سلام، احتراما نظر به انجام امور .......... ( مثلا تحقیقات پزشکی ) بدینوسیله آقای / خانم ................... جهت دریافت خدمات اینترنت پرسرعت با سرعت 1 مگابایت بر ثانیه به حضور معرفی می شوند. خواهشمند است همکاری لازم با ایشان صورت پذیرد.
با تشکر
دکتر ......................
فقط من بعید می دونم با نامه یه دکتر بهت اینترنت بدن. باید نامه از یک جای حقوقی باشه. یعنی سربرگ و مهر اون شرکت یا سازمان یا موسسه است که مهمه.
Last edited by ghafari88; 18-06-2011 at 08:58.
سلام
قیمتهاش توی سایت ایرانسل نوشته
َشبانه رایگان نداره متاسفانه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی نقشه پوشش مناطق نگاه کنن ببین توی منطقه سبز / زرد هستی یا نه..
اگه مبین نت منطقه شما را پشتیبانی میکنه از مبین نت بگیر که شبانه رایگان هم داره...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفقا من یه سوال دارم. منطقه ما تو پوشش متوسط هست. اگه سرویس و بگیرم و روز نصب اوکی باشه ولی روزای بعد مشکل دار بشه و قطع و وصل و این صحبتا، آیا میشه سرویس و کنسل کرد و پول و پس گرفت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)