تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 374 از 472 اولاول ... 274324364370371372373374375376377378384424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز:
    یه سوال داشت که میخواستم کساییکه تجربه دارن یا میدونن هم واب بدن حلا کای ا خوب و بد بودن ef7 دارم خودم یه تجربه رانندگی باهاش داشتم و حس خوبی بهم دست داد خودم الان یه سمند مدل 82 دارم که با گاز مایه آخ نمیگه از وقتی هم خریدم فقط یه بار باک ماشینو پر کردم و بقیه رو با گاز روندم الان هم وقتی میزنم روی بنزین با افت توان مواجه میشم. بهر حال با این مقدمه میخوام بگم که رابطه خاصی با گاز مایع دارم نصب اون روی ماشین از پیکان پژو گرفته تا این تازگی ها سمند. میخواستم ببینم آیا میشه روی سمند ef7 نزینی گاز مایع نصب کرد همون lpg خودمون.؟من با ین سمند 82 تا 180 تا با گاز رفتم البه با زیاد کردن میزان ورودی گاز تا کم نیاره. خب دوستان باتجربه آیا چنین امکانی وجود داره یا نه؟ و اگه کسی تا به حال آیا چنین موردی مشاهده کرده یا نه؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

امشب بالاخره لاستیک های بارز را کندم انداختم دور
    از بین گزینه هام همه بود بجز کومهو KU31 که هر چی گشتم نبود
    البته دانلوپ هم بود که میداد جفتی 480 که فروشنده تضمینش می کرد ولی دیگه خیلی زیاد بود
    هر چی هم زدم شهر را گشتم برند درست و درمون 185 پیدا نکردم به ناچار 205 خریدم
    کومهو سری KR26 را خریدم جفتی 440 و لاستیک های خودش را هم 400 برداشت
    مشکل کوبدین مخصوصا محور عقب میشه گفت 90 درصد رفع شد
    البته این مورد را مد نظر داشته باشید که به نظر خودم 50 درصد کوبیدن مربوط میشه به بیش از حد باد زدن تایر ها در کارخانه
    -------------------
    خدمت آقا وحید عرض کنم که امشب چراغ ها را به دقت بررسی کردم و نور پایینش خیلی خوب بود
    دکمه تنظیم ارتفاع نور هم کار می کرد.البته نور بالاش خوب نبود ولی نور پایین به نظرم هم شدتش و هم نحوه پراکندگیش خوب بود

3. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

البته دانلوپ هم بود که میداد جفتی 480 که فروشنده تضمینش می کرد ولی دیگه خیلی زیاد بود
    البته این مورد را مد نظر داشته باشید که به نظر خودم 50 درصد کوبیدن مربوط میشه به بیش از حد باد زدن تایر ها در کارخانه
    -------------------
    خدمت آقا وحید عرض کنم که امشب چراغ ها را به دقت بررسی کردم و نور پایینش خیلی خوب بود
    دکمه تنظیم ارتفاع نور هم کار می کرد.البته نور بالاش خوب نبود ولی نور پایین به نظرم هم شدتش و هم نحوه پراکندگیش خوب بود
    مبارک باشد ، بهتر که 205 انداختید ، داشتم حرص میخوردم 185 خیلی لاغره واسه سمند .

5. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مشکلی برام پیش اومده و اینه که مدتی هست چراغ چک ماشین روشنه خطای نشتی گاز رو نشون میداد بردم نمایندگی خلاصه رگولاتور گاز رو باز کردن تعمیر کردن مجدد بستن حالا دیگه چراغ چک که روشنه هیچ کلا روی گاز نمیره چند روزه میرم نمایندگی که عیبشو پیدا کنن اما نمیتونن اگه اطلاعاتی در این مورد دارید خوشحال میشم راهنماییم کنید.
    متشکرم
    Last edited by وحید براتی; 17-02-2015 at 08:04.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره لطفا راهنماییم کنه ممنون میشم،خداییش خسته شدم از دست این ef7 دیگه حالم ازش بهم میخوره حتی از اسمش
    Last edited by وحید براتی; 17-02-2015 at 12:09.

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مشکلی برام پیش اومده و اینه که مدتی هست چراغ چک ماشین روشنه خطای نشتی گاز رو نشون میداد بردم نمایندگی خلاصه رگولاتور گاز رو باز کردن تعمیر کردن مجدد بستن حالا دیگه چراغ چک که روشنه هیچ کلا روی گاز نمیره چند روزه میرم نمایندگی که عیبشو پیدا کنن اما نمیتونن اگه اطلاعاتی در این مورد دارید خوشحال میشم راهنماییم کنید.
    متشکرم
    سلام
    فکر نکنم رگلاتور تعمیری بتونه به این راحتی جواب بده.
    مگه گارانتی نداره؟ اگه مشکلی داشته باشه نباید تعمیرش کنن، باید با گارانتی تعویضش کنن. ماشین من که حدود 5000 کیلومتر کارکردش بود و مشکل رگلاتور داشت عوضش کردن.

9. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان تو تعویض دنده اگه پامو سریع از رو کلاج بردارم ماشین کله میکنه..مگه اینکه همزمان گاز بدم یا اروم پامو بردارم
    همه سمندا اینجورین یا قلق خاصی داره؟
    کلاجم بالا میگیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ماشینتون باید مالتی پلکس باشه درسته؟ خیلی ها با شما هم دردند. تنها راه پیگیری مصرانه در نمایندگی های مرکزی تا حل کامل مشکله.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ماشینتون باید مالتی پلکس باشه درسته؟ خیلی ها با شما هم دردند. تنها راه پیگیری مصرانه در نمایندگی های مرکزی تا حل کامل مشکله.
    منظورتون منم دوست عزیز؟نه سخنگوئه
    پیگیری برای چی؟مشکل از کجاست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

-------------------
    آقا دمت گرم. رفتم تنظیم باد کوبش ماشین خیلی بهتر شد. خیلی یعنی خیلی.
    نامردا 44 تا باد زده بودن به لاستیک. نمیگن خدایی نکرده تو سرعت بالا داغ میکنه و لاستیک میترکه.
    راستی تعویض لاستیک تو شرایط گارانتی که تاثیر نداره؟ یعنی اگه لاستیکا رو عوض کنیم گارانتی باطل نمیشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •