سری 32 رسید
سری 32 رسید
سلام ، هیچ کس به اندازه من طرفدار مدیری نیست ، از تاپیکاش ، گروهش ، و خبرهاش میشه اینو فهمید ، اما من دیگه از پک 20 به بعد نگرفتم !
اما بازم دوسش دارم و منتظر کارای بعدش هستم ، اما دیگه نه مثل سابق ، رفیقام اسم من رو گذاشته بودند سعید مدیری!
آره یادمه سعیدجان همیشه خبرای جدید میزاشتی ولی حاضرم شرط ببندم عمرن نصف من عشق مدیری باشی
من از زمانی که یادم میاد عشق مدیری بودم
جدی میگم همه بازیگرای طنز به کنار از رضویان و شفیعی جم ، رامبد جوان،لولایی ، عطاران ، غفوریان و .....
همشون یه طرف ، یه لبخند مدیری هم یه طرف دیگه
بدون اغراق بگم همه بازیگرای طنز باهم یه طنز بسازن از شبکه 2 پخش بشه همزمان شبکه 3 حرفای مدیری پخش کنه من 100% میشینم حرفای مدیری گوش میدم !
خدایی مدیری بدون شک سلطان کمدی ایران
کی میتونست اینهمه نقش بازی کنه؟ مثلا همین
فرهاد ، شیرفرهاد ، مظفرخان ، مرد هزارچهره و شاهکار بازی مدیری مرد دوهزارچهره
بهترین طنز ایران که هیچ وقت تکرار نمیشه شب های برره بود که آخرشم نذاشتن تموم شهواقعا شاهکار بود
بازی مدیری تو مرددوهزار چهره واقعا شاهکار بود کی میتونست مثل مدیری از پس اون نقش ها بربیاد؟
واقعا آدم باورش نمیشد یک بازیگر داره همزمان نقش هارو بازی میکنه مثلا مدیری واقعی و مدیری شصت چی !
هیچ وقت یادم نمیره آخر طنز مسافران که مثلا چند سال گذشت فرید(رامبدجوان) پیر شد ولی هیچ فرقی با فرید جوان نداشت
همین که فرید دیالوگش گفت من ناخوداگاه گفتم این کجا و مدیری کجا!
یادش بخیر دوسال پیش رفتم قهوه تلخ بگیرم کپی گرفتم اومدم خونه تا اولش دیدم برگشتم اورجینال گرفتم کپی رو هم شکوندم
یعنی آقا من با این مهران عشق میکنم خفن!
رفیقام شاهدای خوبی هستن به هیج وجه حاضر نشدم حتی دی وی دی بدم بریزن تو هارد کامپیوتر
اینجاهم تو بحث ها شرکت نمیکنم میدونم جنجال میشه!
من از اولین قسمت تا آخرین قسمت ساخت ایران دانلود کردم با خیال راحت
ولی قهوه تلخ از مجموعه اول تا 32 اورجینال گرفتم و نگاه کردم و همچنان اورجینال میگیرم
یه سری ها شاید برعکس باشن خوب این آخرش میشه جنجال!
ولی خدایی کارای مدیری نمیشه با بقیه کارا مقایسه کرد
داداش دمت گرمسری 32 رسید
ساعت 10:50 بود اومدم سایت همینکه اینو دیدم سریع رفتم گرفتم و سه قسمتشم نگاه کردم
مجموعه 32 از هر لحاظ فوق العاده بود فوق العاده حتما ببینید
بهترین قسمتشم واسه من آخرش تو پشت صحنه ها بود که بعد از چند سکانس و روده بر شدن بازیگرا
مدیری اومد باهاشون حرف زد و گفت بچه ها آخرش باید این سکانس بگیریم انصافا خیلی دلم واسش تنگ شده بود
با اینکه پشت صحنه بود و چندثانیه بیشتر نبود ولی حسابی حال داد
+
حالا سعیدجان من عاشقم یا تو؟
به قول جهانگیرشاه تو این تاپیک بین حرفای شما من چقدر زر زدم![]()
به نظرم این سریال داره دوباره به اوج برمیگرده چند سری آخر عالی بودن...خطر احتمالی لو رفتن داستان...مثلا نشان دادن گذشته ی قبله ی عالم که فردی مردمی و ساده بوده ولی بعد از رسیدن به پول و قدرت به فردی ظالم و نفهم و قاتل و باج ده تبدیل میشه و یا اون قسمتی که بابااتی و باباشاه میخوان دزدی کنن و همه دنیا را خبر میکنن...شباهت ها اتفاقی نیست کارهای مدیری حرف نداره.
برادر 5ajad درست صحبت کن.
Last edited by m2stech; 19-07-2012 at 22:37.
این جند سری واقعا قشنگ بود کلی خندیدیم ... ولی به نظرم دیگه باید بلوتوث برگرده
خیلی دلم براش تنگ شده![]()
با سلام
جای دایی اقبال خالیه واقعا![]()
برادر من ... به کل داستان
اسپویل کن سریع:|
من الان که فیلمو ببینم اتفاقاتش رو میدونم دیگه مزه ای نداره برام:|
Last edited by Kurosh; 19-07-2012 at 22:38. دليل: حذف قسمت نامناسب
سجاد جون چیزی نگفته که!
داره به اوج بر میگرده که خطر لو رفتن نداره
Last edited by Kurosh; 19-07-2012 at 22:36.
بقیه حرفاش منظورم بود
Was Sie sagen؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)