قیمت psp 2000 و go و ps vita می خواستم؟ (تهران)
اگه جای مناسبی رو برا خرید پیشنهاد میکنید ممنون میشم.
قیمت psp 2000 و go و ps vita می خواستم؟ (تهران)
اگه جای مناسبی رو برا خرید پیشنهاد میکنید ممنون میشم.
منم همين سوال رو دارم كسي نيست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام به همه عزیزان زحمت کش- بعد از حدود 8 ساعت پرسه زنی در فروم
==============================
علی رغم وضع دلار و گرانی و ....
===============================
واسه خرید یک xbox 360 چه نکاتی لازمه؟
1- فکر کنم یک bundle kinect 250 gb ( هارد و کینکت همراه خودش داره) از نظر اقتصادی برامون بهتر در بیاد؟؟؟!
2- الان هم لازمه چک کنیم موقع خرید بوردش جاسپر باشه یا نه دیگه؟ همشون جاسپر هستند؟
3-region pal و یا ntfs و اینا واسه کینکت یا نمیدونم ایک باکس باید چک بشه یا نه؟
4-چیز دیگه ای لازمه چک بشه ؟ مثل درایوش که نمیدونم liteon باشه یا .... ؟ یا اینا دیگه مهم نیست؟
ممنوووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووووووون
سپاس فراوان
Last edited by ehsan_kabiri_33; 02-08-2012 at 12:22.
۱ - بله فکر خوبیه .
۲ - جاسپر مربوط به فت ها میشد - اسلیم ها بوردشون فرق داره و اون مشکلات قبلی رو هم کلا فراموش کنید .
۳ - کینکت ریجن نداره - خود کنسول داره و بازی ها . شما پال بگیرید .
۴ - من خیلی وقته توی کار هَک نیستم دوستان آشنا تر بهتر میتونند راهنمایی کنند .
۱ - بله فکر خوبیه .
۲ - جاسپر مربوط به فت ها میشد - اسلیم ها بوردشون فرق داره و اون مشکلات قبلی رو هم کلا فراموش کنید .
۳ - کینکت ریجن نداره - خود کنسول داره و بازی ها . شما پال بگیرید .
۴ - من خیلی وقته توی کار هَک نیستم دوستان آشنا تر بهتر میتونند راهنمایی کنند .
سلام
قیمت اینا رو میخواستم
x360 slim 4gb
x360 slim 250 gb
و یه سوال :
برد والهالا چه فرقی با معمولیا داره ؟
ممنون![]()
سلام
اقا توروخدا منو در مورد سوال هایی که میپرسم روشن کنید
بد جوری بین xbox و ps3 موندم یعنی ویژگی خاصی تو یکیشون ندیدم که حسابی به اونیکی برتریش بده
اول اینکه میگن xbox داغ میکنه بدجور ترسیدم واینکه میگن زود تعمیر لازم میشه ولی از فرم دسته و ظاهر خودش و اینکه بازی هاش همه جا گیر میاد خوشم اومده ولی در مورد ps3 اینکه داغ نمیکنه خوبه ولی نمیدونم اگه بگیرم و کپی خورش کنم ضرر نداره براش یا مشکلی پیش نمیاد و همینطور نمیدونم بازی هاش زیاده یا نه یعنی هر بازی برای pc و xbox هست برای ps3 هم هست؟ از دستشم خوشم نمیاد
همینطور ظاهرا ps3 زیاد دنگ و فنگ داره اینطوره ؟ اما خب همینکه دیسک های blue ray میخونه یه مزیت حساب میشه
شما چی پیشنهاد میکنید؟
قیمتش هم فرق نداره
فکر کنم کپی خوراش خیلی دنگ و فنگ داشته باشن
کسی جواب ما رو نداد !!!
سلام دوست عزیز
این دو کنسول از لحاضی نسبت به هم برتری دارند که به قرار زیر است .
برتری xbox 360 نسبت به ps3 :
1- دارای بازی های مولتی بیشتری است
2- بازی های جدید زود به زود براش کپی خور میشه
3- آپدت ه ک ایکس باکس یعنی به قول خودتون همون آپدین کپی خوش زود به زود میاد در نتیجه شما تا یه بازیه جدید تو دنیا تولید میشه میتونی بری کپیشو با یه قیمت 3 تا 5 تومنی از بیرون تهیه کنی.
برتری ps3 نسبت به xbox 360 :
1- دارای بلو ری است
2- خروجی hdmi 1.3 است که فقط و فقط به اندازه ی 1/0 از ایکس باکس بشتره یعنی برای ایکس باکس 2/1 است .
در کل مزیت دیگه ای تو ps3 نمی بینم فقط اینو بهت بگم اگر ps3 بگیری بازی های جدید کپی براش نمیاد یا اگرم بخواد بیاد باید یک سال منتظر بمونی که عمرن نمیاد سونی جولو ه ک شو میگیره ...
پیشنهاد من به شما دوست عزیز :
اصلا طرف ps3 نرو چون دیر به دیر کپی خور میشه من خودم 2 سال ps3 داشتم آخر به خاطر مسایل کپی خورش رفتم فروختم .
xbox360 بگیری بهتره چون زود به زود آپدیت میشه ....زود به زود بازی جدید براش میاد .....بازی هاش 3000 تومنه ولی اگر بخوای بری ps3 بگیری با کپی خورش باید بشینی بازیا قدیمی رو بازی کنی چون جدید دیر
میاد یا اینکه اگرم بیاد باید بری 100000 پوله دانگل بدی یا بخوای اورجینالم بگیری باید بری 120000 تومن پول بازی بدی ..
.در کل نظر خودته ولی نظر منو بخوای میگن برو xbox بگیر از بچه ها دیگم برو سوال کن .اگرم کاری داشتی از طریق پیام خصوصی با من ارتباط برقرار کن
البته بازم میل خودته من این حرفو از روی تجربم میگم من مزیت ها هر کدومو بهت گفتم خودت تصمیم بگیر
با تشکر حامد
سلام دوست عزیز.
1-هارد زیاد به دردت نمیخوره من پیشنهاد میکنم یه باندل 4 گیگ بگیر.
2-فت ها از سال 2009 به بعد با برد جاسپر وارد بازار شدند ولی الیم کلا بردش فرق داره نمی خواد چی کنی.
3-ریجن بازی مهم نیست چون کنسول هر دو ریجن ntsc و pal و... رو اجرا میکنه . این ریجن بازی ها برا اون اولا بود که طرف می خواست بخره چک میکرد و بازی ها قفل منطقه ای داشت .
تا اونجایی که من میدونم این قفل ها بر داشته شده تاثیری تو اجرای بازی نداره . ولی خب شما کنسول تو PAL بگیر بهتره.
بازیم هر چی بزاری توش اجرا میکنه ...
پیشنهاد من به شما پول اضافه برای کنسول نده برو یه فت سالم مدل الایت پیدا کن که هاردم داشته باشه ... اگرم خاصی اسلیم بگیری 4 گیگ بگیر....
کاری داشتی از پ.خ در خدمتم
با تشکر حامد
سلام میلاد جون چه خبر ...خیلی دوست دارم میدونستی !!!!
میلاد جون تا اونجایی که من میدونم ریجن بازی مهم نیست چون کنسول هر دو ریجن ntsc و pal و... رو اجرا میکنه . این ریجن بازی ها برا اون اولا بود که طرف می خواست بخره چک میکرد و بازی ها قفل منطقه ای داشت .
تا اونجایی که من میدونم این قفل ها بر داشته شده تاثیری تو اجرای بازی نداره . ولی خب شما کنسول تو PAL بگیر بهتره.
حالا شاید من اشتباه کنم ولی ما که هر چی کذاشتیم تو کنسوال اورده.
خیلی آقایییییییییییییییییییییی
با تشکر حامد
Last edited by Master Game; 07-08-2012 at 15:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)