تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 374 از 966 اولاول ... 274324364370371372373374375376377378384424474874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه doost4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــــــــــــراز دانشگاه بیـــــــرجنــــد

پيش فرض

اون کارنامه یکی از دوستان با سهمیه هستش
    سهمیه بسیجی فعال ، تراز آخرین فرد قبولی رو میاره پایین(90% آخرین فردی که سهمیه نداشته و قبول شده)

این کارنامه یکی از دوستام هست که جامدات تهران مرکز زده با سهمیه بسیجی فعال
    اما چون خودش ترازش خوب بوده بسیجش دیگه تاثیر نکرده . اگر دقت کنی آخرین فرد 6009 هستش.

این هم کارنامه یکی از دوستام هست که مثل قبلیه . سهمیه بسیج فعال داشته ولی چون خودش ترازش خوب بوده بسیجش تاثیر نکرده . اگر دقت کنی باز هم آخرین فرد 6009 هستش.

این هم کارنامه یکی دیگه هستش که بدون سهمیه زده جامدات تهران غرب که باز هم آخرین فرد قبول شده 6009 هستش.

البته اگه توجه کنید حد نصاب اختصاصی برای بسیجی 3600 هست .

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان

يه سوال خيلي مهم و داشتم و اگه ميشه لطفا جواب سريع و صحيح بديد. ببينيد من پارسال كارشناسي پيوسته عمران - عمران قبول شدم تو استان قزوين كه راهم يكم دوره امسال همين رشته رو نزديك تهران (تو استان تهران) قبول شدم و چون خودم تهرانم ميخوام واحدام رو انتقال بدم به محل جديد كه شنيدم بالاتر از 12 ها رو ميشه منتقل كرد.

سوال : اگه من امسال منتقل بشم به اين دانشگاهه نزديك تر ، آيا سال بعد هم مي تونم كنكور بدم و اگه خود تهران قبول بشم ميشه دوباره از اين دانشگاه جديد انتقال گرفت ؟ يعني اگه امسال واحدا رو منتقل كنم به جاي جديد در صورت قبولي در سال بعد در واحد ديگر ميتونم برم اونجا ؟ ( كلا آيا ميشه سال اول در دانشگاه A بود و در سال دوم به دانشگاه B رفت و در سال سوم در صورت قبولي به دانشگاه C رفت ؟

داره خودمونی میشه aminnobakht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز، والفجر، خونمون

پيش فرض

سلام
    فردی در کنکور دانشگاه آزاد قبول شده اما موفق به دریافت مدرک پیش دانشگاهی خود نشده و تا نتایج و کارنامه بیایید مهلت ثبت نام به پایان رسیده است
    لطفا توضیح دهید
    1-آیا دانشگاه آزاد میتواند این فرد را ثبت نام کرده ودر لیست ثبت نامی های خود قرار دهد و وقتی این فرد مدرک پیش دانشگاهی خود را گرفت تحویل دانشگاه دهد؟
    2-آیا میتواند ترم اول را مرخصی گرفته و زمانی که موفق به اخذ مدرک پیش دانشگاهی از مرکز محل تحصیل خود گرفت از ترم دوم وارد دانشگاه شود؟
    اگر جواب مثبت است یا دانشگاه آزاد وجهی اضافی به عنوان ودیعه جهت این امر خواهد گرفت یا خیر؟

با تشکر.خواهشی که دارم زودتر به این سوال رسیدگی کنید

سلام ، این مسئله دامن گیر یکی از دوستان من هم هست که من خودم چون تا حالا تو این خط و خطوط نبودم جوابشو نمی دونستم ممنون میشم لطفی کنید و جواب بدید!

داره خودمونی میشه moonfairy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ye jaie kheili door

پيش فرض

سلام ، این مسئله دامن گیر یکی از دوستان من هم هست که من خودم چون تا حالا تو این خط و خطوط نبودم جوابشو نمی دونستم ممنون میشم لطفی کنید و جواب بدید!
    تا اونجایی که من میدونم برای ثبت نام مدرک پیش دانشگاهی میخوان

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    فردی در کنکور دانشگاه آزاد قبول شده اما موفق به دریافت مدرک پیش دانشگاهی خود نشده و تا نتایج و کارنامه بیایید مهلت ثبت نام به پایان رسیده است
    لطفا توضیح دهید
    1-آیا دانشگاه آزاد میتواند این فرد را ثبت نام کرده ودر لیست ثبت نامی های خود قرار دهد و وقتی این فرد مدرک پیش دانشگاهی خود را گرفت تحویل دانشگاه دهد؟
    2-آیا میتواند ترم اول را مرخصی گرفته و زمانی که موفق به اخذ مدرک پیش دانشگاهی از مرکز محل تحصیل خود گرفت از ترم دوم وارد دانشگاه شود؟
    اگر جواب مثبت است یا دانشگاه آزاد وجهی اضافی به عنوان ودیعه جهت این امر خواهد گرفت یا خیر؟

با تشکر.خواهشی که دارم زودتر به این سوال رسیدگی کنید
    همین سوال رو من هم دارم اما من تو شهریور تموم میکنم کارنامه هم فکر کنم 28 ام آماده میشه اما آخرین مهلت ثبت نام 25 است!

تا اونجایی که من میدونم برای ثبت نام مدرک پیش دانشگاهی میخوان
    درسته مدرک میخواد اما این مال پارسال بود که امتحانات تا 15 شهریور تموم میشد و کارنامه تا 20 ام حاضر و 20 الی 25 هم ثبت نام بود اما امسال امتحانات رو کشیدن جلو به خاطر ماه رمضان ولی دیگه فکر اینجاش رو نکرده بودن!!!
    Last edited by Hossein Adeli; 05-09-2010 at 23:48.

داره خودمونی میشه moonfairy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ye jaie kheili door

پيش فرض

همین سوال رو من هم دارم اما من تو شهریور تموم میکنم کارنامه هم فکر کنم 28 ام آماده میشه اما آخرین مهلت ثبت نام 25 است!

درسته مدرک میخواد اما این مال پارسال بود که امتحانات تا 15 شهریور تموم میشد و کارنامه تا 20 ام حاضر و 20 الی 25 هم ثبت نام بود اما امسال امتحانات رو کشیدن جلو به خاطر ماه رمضان ولی دیگه فکر اینجاش رو نکرده بودن!!!
    من پیشم پارسال خوندم میگفتن اگه کسی اردیبهشت قبول نشه و به شهریور کشیده شه نمیتونه دانشگاه ثبت نام کنه البته اینو واسه سراسری می گفتن

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

اون کارنامه یکی از دوستان با سهمیه هستش
    سهمیه بسیجی فعال ، تراز آخرین فرد قبولی رو میاره پایین(90% آخرین فردی که سهمیه نداشته و قبول شده)

این کارنامه یکی از دوستام هست که جامدات تهران مرکز زده با سهمیه بسیجی فعال
    اما چون خودش ترازش خوب بوده بسیجش دیگه تاثیر نکرده . اگر دقت کنی آخرین فرد 6009 هستش.

این هم کارنامه یکی از دوستام هست که مثل قبلیه . سهمیه بسیج فعال داشته ولی چون خودش ترازش خوب بوده بسیجش تاثیر نکرده . اگر دقت کنی باز هم آخرین فرد 6009 هستش.

این هم کارنامه یکی دیگه هستش که بدون سهمیه زده جامدات تهران غرب که باز هم آخرین فرد قبول شده 6009 هستش.

ممنون تهران جنوب هم مکانیکشو داری؟

پروفشنال Lady Negar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زیرِ همان خیال ِسنگینِ بدبو

پيش فرض

تو مدرک میزنن عزیز
    نه.........

اگه نباشه جاش خالی می مونه doost4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــــــــــــراز دانشگاه بیـــــــرجنــــد

داره خودمونی میشه aminnobakht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز، والفجر، خونمون

پيش فرض

الان که در اسپم سنتر بسته شده کجا ÷ستامون رو الکی زیاد کنیم lol
    آلبته این پست من اسپم نیستا! منظورم اینه که نتیجه ها بیاد اون تاپیک باز میشه یا نه؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •