تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 374 از 1024 اولاول ... 274324364370371372373374375376377378384424474874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برام جالب بود اسم محترمتون رو هم نمیدونم ولی میخواستم ببینم این کاری که شما میکنی هر دفعه چقدر وقت میبره؟! در ضمن برای یادگیری مطلب به کتاب فقط اکتفا میکنید؟!
    سینا هستم
    برای تستای آموزشی معمولا ساعتی بین 30 تا 40 تا تست میزنم (البته همراه با بررسی پاسخنامه) اگه بدون بررسی پاسخنامه بخوام بگم شاید ساعتی 70تا80 تا (اینا که گفتم حدودیه یعنی پیش نیومده بشینم حساب کنم ببینم چندتا تست رو توی چه مدت زدم)
    درمورد تستای آموزشی کمی وقت گیرتر میشه چون دوبار تست میزنم. اگه تستاش سخت باشه ساعتی 20 تا با بررسی پاسخنامه و 2بار زدن تست. اگه راحت باشه تا ساعتی 40تا هم میزنم . بازم میگم اینا حدودیه ولی با 10 ساعت تست زدن در 2هفته تستای بیشتر تمرین کنید و آموزشی اندیشه سازان رو میرسونم. حالا دیگه خودتون حساب کنید ساعتی چندتا میشه
    برای یادگیری پارسال چند ماه اول از کتاب غلامعلی محمود زاده (مبتکران ) استفاده کردم که ضربه سنگینی بهم زد. کتاب بسیار خوبیه ولی به شددددددددددددددت وقت گیره و هیچ وقت نمیتونستم خودمو به محدوده برسونم و حتی تست بزنم . امسال فقط از کتاب درسی استفاده میکنم . خیالتون راحت وسواس نداشته باشین سر اینکه از چه منبعی بخونین یا تست بزنین ولی اینو بگم از کتابای آموزشی کمتر استفاده کنین (به جز شیمی که واجب عینیه که از کتاب بازرگان استفاده کنین) بقیه درسا کتاب درسیش کفایت میکنه البته اینو واسه تجربیا میگم که کتاب آموزش ریاضی خوبی توی بازار واسشون وجود نداره! شاید بچه های ریاضی داشته باشن که بازم اون میشه واجب عینی

2. 6 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

سلام دوستان......
    1 پیشنهاد داشتم که به نظرم کار خیلی خوبیه که جاش خالیه ...اونم رتبه بندیه بچه هاییه که کارنامه میزارن.....
    هم رقابت و افزایش میده و هم بچه ها یی که تراز خوب آوردن تشویق میشن و هم بچه هایی که تراز کم آوردن ترغیب میشن بیشتر درس بخونن.

رتبه بندی رشته ریاضی (پیش دانشگاهی) 88/8/8

1.panizir:7603( شیرررررررررررررررررره........ ........................)
    2.empier games:7412( شیرررررررررررررررررره........ ...............)
    3.moraddad:7354( شیرررررررررررررررررره........ ....................)
    4.AEZ-Best:7281( شیرررررررررررررررررره........ .....................)
    5.iman0007:7163( شیرررررررررررررررررره........ ....................)
    6.radbehnam:6730( شیرررررررررررررررررره........ ..................)
    7.skhammari:5313(ایشالله آزمون بعدی شیررررررررررررررررررررررر رره..........................)
    8.morinio:5286(ایشالله آزمون بعدی شیررررررررررررررررررررررر رره..............................)
    9.arash banikarim:5224(ایشالله آزمون بعدی شیررررررررررررررررررررررر رره....................)
    10.masud-00000:4834(ایشالله آزمون بعدی شیررررررررررررررررررررررر رره....................)

رتبه بندی رشته تجربی (پیش دانشگاهی) 88/8/8

1.shabeashegha:6382( شیرررررررررررررررررره........ ........................)
    دیگه شرکت کننده نداشتیم

پن:دوستان اگه مخالفت دارین ..بگین پست رو حذف کنم....

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برای رمزینه به نظر من به چندتا نکته توجه کنین:

1. تو برنامه ریزی تون زمانی رو برای خوندن رمزینه انتخاب کنین که بیشترین بازده رو داشته باشی(خسته نباشی)
    مثل اول صبح ....
    2.طبق زمانبندی خود کتاب بخونین ،مثلا 1هو نشینی همه قسمتای 1 فصل رو بخونی ،هر چقدر تیکه تیکه تر بخونی بازدهت میره بالاتر.
    3. کلا کتاب رمزینه به نکاتی اشاره کرده که مغز آدمو درگیر میکنه..پس طبیعیه که مخ آدم خالی بشه..
    4.سعی کنین اگه دیفرانسیل از لحاظ زمانی وسط برنامتون هست قبلش 1 درس آسون قرار بدین.
    5.ممکنه زمان زیادی رو ازت بگیره ،چون مطالبش زیاده ولی مطمین باش ارزششو داره.
    ممنون ازتون.
    در مورد 2: این قسمتو درست نفهمیدم. یعنی مثلا یه ذره همسایگی بخونم، یه ذره برم سر کرانداری؟

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

من واقعا از همتون ممنونم که اینقدر هوامو دارین و سوالامو جواب میدین
    ولی خواهشا جون بچتون این یکیو جواب بدین امشب ... فردا امتحان ادبیات داریم
    فرق مجاز و کنایه و نماد چیه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

ای گفتی منم همین مشکل دارم قلمچی گاج... همشون با این طبقه بندی کردنشون گند زدن حالا این اندیشه سازانی که شما میگی پیدا میشه؟!؟!
    تو تاپیک راهنمای جامع کتابها جوابشو دادم

7. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کاملا تایید میشه . یکی از دلایلی که از کتابای طبقه بندی شده ای مثل کانون آبی یا گاج استفاده نمیکنم همینه. چون شما به صورت کاذب فکر میکنید همه تستارو بلدین. در صورتی که اگه تستای درهم بهتون بدن وقت میبره تا یادتون بیاد این تست شبیه کدوم بوده .فقط یادتون میاد که شبیهشو زدین!
    نظر شما کاملا برای من محترمه ولی من امسال فیزیک پیش گاج میکروطبقه بندی میزنم و تا الان دو فصل کامل زوج هاش رو زدم ولی تا حالا تو هیچ گزینه 2 قلمچی یا همین سنجش اول مشکلی نداشتم ، یعنی همه رو راحت بالای 60 میزنم.

به نظر من مهم اینه که آدم مفهوم یاد بگیره حالامیخواد با تست میکرو باشه یا هر جور دیگه منتهی این مفهوم رو وقتی آدم خوب میفهمه که تست های که میزنه بررسی کامل روشون انجام بده.( سخت ها ، نکته دارها و ... ) و این شکلی میشه که بعد از یه مدت آدم تسلط کامل پیدا میکنه

9. این کاربر از ramin 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

ممنون ازتون.
    در مورد 2: این قسمتو درست نفهمیدم. یعنی مثلا یه ذره همسایگی بخونم، یه ذره برم سر کرانداری؟
    خواهش میکنم.....منظورم اینه که دیف رمزینه کلاسبندی شدست یعنی هر قسمت رو 1 جلسه کلاسی درنظر گرفته(90 دقیقه) شما توی هر بار مطالعه 1 قسمت رو بخون....مثلا قسمت سری ها 6 قسمت داره .شما این 6 قسمت و 1 جا نخون و توی زمانای مختلف بخون.چون محصل هستی خیلی بهت کمک میکنه...

11. 5 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نظر شما کاملا برای من محترمه ولی من امسال فیزیک پیش گاج میکروطبقه بندی میزنم و تا الان دو فصل کامل زوج هاش رو زدم ولی تا حالا تو هیچ گزینه 2 قلمچی یا همین سنجش اول مشکلی نداشتم ، یعنی همه رو راحت بالای 60 میزنم.

به نظر من مهم اینه که آدم مفهوم یاد بگیره حالامیخواد با تست میکرو باشه یا هر جور دیگه منتهی این مفهوم رو وقتی آدم خوب میفهمه که تست های که میزنه بررسی کامل روشون انجام بده.( سخت ها ، نکته دارها و ... ) و این شکلی میشه که بعد از یه مدت آدم تسلط کامل پیدا میکنه

به نظرم خوندن طبقه بندی خوبه اونم واسه اینکه نکته های مختلف رو یه جا یاد بگیرین، یعنی هنوز تو مرحله ی یادگیری و نکته پیدا کردن باشین. اما بعد از یه مدت میبینین که دیگه نکته زیادی نمونده و موقشه که قاطی بزنین. اینطوری عادت میکنین که فکرتون رو راحتتر و سریعتر از یه مبحث به مبحث دیگه جهت بدین.
    اینطوری هم دقتتون زیاد میشه و هم علاقتون به تست زدن زیاد میشه.

خواهش میکنم.....منظورم اینه که دیف رمزینه کلاسبندی شدست یعنی هر قسمت رو 1 جلسه کلاسی درنظر گرفته(90 دقیقه) شما توی هر بار مطالعه 1 قسمت رو بخون....مثلا قسمت سری ها 6 قسمت داره .شما این 6 قسمت و 1 جا نخون و توی زمانای مختلف بخون.چون محصل هستی خیلی بهت کمک میکنه...
    آها! پیشنهاد خیلی خوبی کردین . فکر کنم اینطوری با علاقه برم سرش.

13. 2 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

سلام
    من امروز سری رو شروع کردم با رمزینه
    3 درسنومه هم خوندم اما این درسنامه تعریف سری خیلی برام گنگه
    اصلا نمیدونم تو سوالاش چکار باید بکنم یا چجوری باید به جواب برسم؟
    شما نظرتون راجع به سیگما و سری چیه؟
    هندسه تحلیلی هم داره زور آخرشو میزنه فکر کنم صفحه جزئ قسمتای سختشه درسته؟

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

شطور مطورین خوبین؟ دلم واستون شده بود قد یه کروکدیل

الان حتما خوابین یا دیگه دارین تو رختخواب غلط میزنین به زودی خوابتون میبره...

من؟ من ای بد نیسم خوبم یعنی دارم بهتر میشم...

خیلی وقته دیگه بارون نزده...

رنگ عشق به این خیابون نزده..

تو این مدتی که نبودم اتفاقاتی بس ناراحت کننده افتاد...همون روزی که رفتم 2 روز بعدش از مشهد واسمون مهمون اومد 1 هفته

اینجا بودن(این آخریا دیگه هر چی ناسزا یاد داشتم تو دلم نثارشون میکردم)....

بعدش متاسفانه عمم سکته ی مغزی کرد یکم اینجا درگیر شدم...(دعا کنین خوب شه..)

تازه یکمی اوضاع زندگی آروم شده...

الان من موندم و کلی درس عقب مونده این 2 هفته رو باید بکوب بخونم شاید یکمی جبران شه.

باید از فردا برم کتابخونه اینجام که کتابخونه ی درست حسابی نداره باید برم کتابخونه ی دانشگاه باید با هزار

دوز و کلک وارد دانشگاه بشم مجبورم از در مدرسمون برم(مدرسه ی ما تو دانشگاهه) ولی کارتم مال پارساله

الان دیگه اعتبار نداره من کارتو میزارم تو کیف پولم همینجوری یه چیزی به یارو نشون میدم رد میشم...

خوبیش اینه از مدرسه تا کتابخونه باید کلی تو دانشگاه پیاده برم ....لاغر میشم

یه روز که رفتم کتابخونه دانشگاهو دیدم اصلا خوشم نیومد خیلی دانشگاش مسخرس من اینجا رو نمیخواممممم

سال دیگه نباید اینجا باشم
    Last edited by timsar jackson; 01-11-2009 at 01:38.

16. 9 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •