سلام. یکی تنظیمات دقیق Mms ایرانسلو میزاره؟ از تو سایتش گرفتم و وارد کردم ولی ارسال نمیشه!
سلام. یکی تنظیمات دقیق Mms ایرانسلو میزاره؟ از تو سایتش گرفتم و وارد کردم ولی ارسال نمیشه!
بنده شخصا گوشی اومنیا رو بهترین گوشی ای که داشتم میدونم ... حدود 2-3 سال پیش خریدم ( همون اول که اومده بود ) ... وسطای کار حدود 3-4 هفته با گوشی خواهرم که آیفون2 بود عوضش کردم ولی بعد مثل سگ پشیمون شدم ..... خدا وکیلی حرف نداره ... همه چیش توپه .... فقط باید بدونی چجوری ازش استفاده کنی ..... یه کم لم های خاص خودش رو داره ... باید دستتون بیاد ... من خودم کلی با win explorer اش ور رفتم و همه فایل های temp و windows و registry اش را بررسی کردم .... تا حالا که 1 قرون هم خرج تعمیرش نشده!!!!!!!!! فقط اومنیا 1
سلام ..... چه جوری می تونم آپگریدش کنم؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
جسارتا" شما MMS تون رو فعال کردید؟ آخه با همون تنظیمات داخل سایتش بعد از تنظیم میفرسته.
سلام.
باید رام مربوط به گوشیتون رو دانلود کنید و بعد طبق راهنمایی که معمولا" همراهش هست رام جدید رو رو گوشیتون نصب کنید.![]()
جدیدا مگه همون موقع خرید زیر فرم همون سند Mms نداره که امضاش میکنی ؟؟
سلام.
والا اینو نمیدونم چون تازگیها نخریدم.![]()
کسی از دوستان اهنگ پیشفرض زنگ گوشی رو نداره؟
چک میکنم ببینم هست یا نه .. من یکم دیر دیدم این پست رو![]()
دوستان بهترین فارسی ساز و کیبورد فارسی برای این گوشی چیه ؟
فینگر که نصب نشد.
بعد نوع صفجه نمایش چیه ؟ qvga ؟
یه سوال دیگه این که آیا این طبیعیه که موقع اسکرول کردن تصویر قطعه قطعه بره بالا پایین ؟
اصلا مثل دیاموند نرم نیست حرکتاش.
فارسی ساز رو الان نمیتونم لینک کنم واست.. اگه به آریان بگی میتونه لینک کنه.. بگو همون omnia arabic رو واست لینک کنه
کیبرد که فینگر نصب میشه و احتمالا رزولوشن رو اشتباه کردی رزولوشن wqvga هست.
spb هم کیبرد خوبی داره.. برو از سایتش بگیر اگه خوشت اومد من کد رجیسترو بهت میدم.
موقع اسکرول هم نباید قطعه قطعه بالا و پایین بره و کاملا نرک باید بره.. شاید نرک افزاری نصب کردی که خیلی رم میگیره .. یه هارد ریست بکن ببین درست میشه یا نه.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)