بروبکس کسی قیمت 560 GTX TI رو داره؟؟
بروبکس کسی قیمت 560 GTX TI رو داره؟؟
دوست گرامی صفحه قبل که قیمت رو زده بودم آخه چرا دوباره پست زدی
فعلاًفقط 560 ام اس آی اومده اون هم قیمتش بالا البته خودم دیروز رفتم ایران پیش نمایندگیش گفت داریم و با قیمت 440 تومن اگه خواستی بهت میدیم با این قیمت نمی ارزه البته مدل اوور شده با این قیمت هست اگه صبر کنی بقیه هم بیارن حتماً زیر 400 میاد قیمتش
آقایون با سلام
میخوام گرافیک بخرم موندم 470 بگیرم یا 6870 ... با ATIکلاحال نمیکنم دوستان ولی انگار چاره ای ندارم اونایی کهATI دارن با بازی ها به مشکل نخوردن لطفاً کمک کنید .... هم برای خودم میخوام بخرم هم برای دوستم یعنی میشه 2 تا کارت فکر کنم قیمتش میشه حدود 600 تا 700 تومن.. کم پولی نیست لطفاً درست جواب بدید در ضمن ارزونترین 470 و 6870 بازار کدوم برند ها هستن
و سافایر گارانتی اصلیش کجا هست و کابل HDMI روی 6870 اش هست یا برداشتنش که ارزون بشه و آیا اگه مثلاً مارک HIS بردارم کابل HDMI روش هست و پاور کلر اوضاعش چجوری دوستان ؟؟؟؟؟
از این 560 هم فکر نکنم آبی گرم بشه وقتی با قیمت 440 تومن اومده دیگه اگه وایسیم تا بعد از عید نهایتاً میخواد بشه 350 تومن و به نظرم ارزش نداره نظر شما چیه ؟؟؟؟؟
با ATI تو بازی ها به مشکل نخوردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بارها گفتم و بازم میگم کارتهای رادون 6800.6900 در مولتی جی پی یو واقعا عالی عمل میکنند
MB:MSI 790FX GD 70
Cpu:AMD 955 @4GHz
CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8 24 RUNING 1600 @7 7 7 20
VGA:ati 6870*2 cf (16.16)
Monitor:LG E2250T
PSU:GP 885 Case: Green X3
HARD:Seagate *3 raid 5
gtx 460 یا 5850 ؟
قیمت هر دو ؟
دلیل برتری ؟
برا بازی نمی خام بیشتر برا کارای سنگین ویدئویی میخام
اگه از نرم افزار هایی استفاده میکنید که تحت CUDA هستند قطعا GTX 460... از برند EVGA قیمت 250.000.gtx 460 یا 5850 ؟
قیمت هر دو ؟
دلیل برتری ؟
برا بازی نمی خام بیشتر برا کارای سنگین ویدئویی میخام
با سلام قیمت این کارت رو میخواستم:
geforce xfx play hard 9500 1 gig
ممنون
سلام به همگي دوستان
من دنبال يه كارت گرافيكي بودم در حد 120 تومن
كارت گرافيك الآن من هست:
NVIDIA Geforce 6150SE nforce 430
مي خوام اگه ميشه از لحاظ پورتي هم با اين مشكلي نداشته باشه كه دچار مشكل بشم
من بازيكن حرفه اي هم نستم فقط مي خواهم در حدي بازي كنم كه از آن لذت ببرم (يعنه نمي خوام خيلي بازي گرافيكي بكنم)
كاارت گرافيك 1GB ATI 5400را مي شود يه توضيحاتي در باره اش بدهيد كه چه طور است و...
با تشكر
سلام نمایندگی سامسونگ مدل 2770 رو آورده به قیمت 420 هزار تومان آیا دوستان واسه pc و کار میکس و مونتاژ و کار مداوم با این مانیتور غول پیکر رو پیشنهاد میکنند یا بریم همان ml 238 h رو بخریم آخه این 2770 وارداتی دست تو پنلش نبردن به دلیل درخواست کمش در ایران و یک مشکلی که دارم با مانیتورهای سامسونگ یه نور آبی رنگ زشتی از حاشیه در صحنهای تاریک دیده میشه مچکرم میشم نتیجه نهایی رو بگید
دوست عزیز موضوع رو اشتباه فکر کنم فهمیدی
برای خودم 1 کارت و برای دوستم هم یه کارت میخوام منظورم این بود نمیخوام مولتی جی پی یو بکنم دوستان نظرتون راجع به 460GLH گینوارد چیه تو چند تا سایت بررسی کردن خیلی فاصله اش با 470 کم هست ؟؟؟؟؟
اصلا تو بازار هست اگه هست چنده
مدل 460 EVGA FTW چی اون چطور تو بازار پیدا میشه یا نه دوستان اگه باشه چنده ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)