والا من خودم شاتل ندارم ولی شاتلیا رو دوست دارم....چیز..... ببخشید
منظورم اینکه من خودم شاتل ندارم اما ندیدم کسی از شاتل گلایه کنه.به نظرم برای کسانی که با اینترنت حجمی حال میکنن واسشون خوبه و شرکت خوبیه
والا من خودم شاتل ندارم ولی شاتلیا رو دوست دارم....چیز..... ببخشید
منظورم اینکه من خودم شاتل ندارم اما ندیدم کسی از شاتل گلایه کنه.به نظرم برای کسانی که با اینترنت حجمی حال میکنن واسشون خوبه و شرکت خوبیه
آقا جون من پارس دارم دوستم هم شاتل داره پارس پول زور میگیره در این که شاتل بهتره شک نکن عوض کن اگه پشیمون شدی من خسارتشو میدم.
پارس بدرد تورنت و آپلود میخوره و گرنه من تمدید نمیکردم
ما جا به جایی داشتیم
حالا شاید جای قبلی می موندیم بازی در نمی اوردن یعنی مطمئنا بخاطر همین بوده ولی من گفتم مشرک قدیمی تون هستم...
ولی جریان 64 تای اضافی چیه؟ تبلیغاته کلک؟ (; منم دقیقا 14 13 ماه پیش مشترک لایزر شدم ولی ازینا خبری نشد؟ از چه ماهی بهت 64 تا اضافه دادن؟
Last edited by JayR; 25-03-2009 at 22:45.
من یه درصدم دوست ندارم سرویس لایزر و جمع کنم برم از یه شرکت دیگه بگیرم...چاره چیه؟
امیدوارم اسمش تا مدت زیادی مثل الان ناشناخته بمونه... که مشترکاش زیاد نشه!!! sorry laser![]()
کی گفته شاتل محدودیت حجمی نداره؟
سرویسهای اکو شاتل 2.5گیگ محدودیتشه..
البته شاتل شبها رایگانه از ساعت 1 تا 7
در مورد کیفیت شاتل در کل به نظرم بهترین سرویس دهندس ولی خوب شما باید بگردی تو منطقه خودتون ببینین کی از شاتل استفاده میکنه
لایزر هم اون 64 تای اضافه رو به همه داده ! کافیه به تاپیکش سر بزنید و تست هارو ببینید
و توی منوی مودم هم میتونید بفهمید
من ميگم سرويس 64 محدوديت حجمي نداره![]()
با سلام
من می خوام 1 adsl بگیرم ولی نمی دونم از چه شرکتی و با چه شرایطی بگیرم
کار من بیشتر نگاه کردن به سایتها و کارهای معمولی دیگست
در ضمن تو تهران هستم
1 سرویس با شرایط خوب و ارزون می خوام
با تشکر
اول باید ببینی خط شما میشه ای دی اس ال گرفت یعنی پی سی ام نیست
بعد ببینی کدوم شرکتا تو خط مخابراتی شما کار میکنن
شرکت رو انتخاب کردی ببینی جا داره بهت سرویس بده و ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)