تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 374 از 577 اولاول ... 274324364370371372373374375376377378384424474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

شما فایل deb. رو از این صفحه دانلود کردید؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مطمئن هستید که فایلتون کامله؟

به نظر من دوباره دانلود کنیدش...

لینک دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای من خیلی راحت نصب شد... بعد از نصب هم باید بری توی سایتش و لایسنس یک ساله رایگانش رو بگیری و بزنی توی برنامه تا اجرا بشه...
    سلام
    آقا نصب شد ..... از روی دستور تو برنامه نصب کردم حواب داد ...
    بهرحال ممنون از همگی
    Last edited by Mig33; 12-12-2010 at 14:28.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گفتم اینجا یه تبریک هم بگم به انجمن اوبونتو
    این ورژن ۱۰.۱۰ رو رو نوت بوکم نصب کردم و با تعجب تمام سخت افرار نوت بوکو شناخت ( به جز مودم داخلی که برام مهم هم نیست چون از adsl استفاده میکنم ) جالبیش اینه که وین سون رو که قبلا داشتم مموری استیک ریدر و میکروفون رو نمیشناخت و باید درایورشو
    میگرفتم ...ولی اوبونتو اونارو هم شناخت....واقعا عالیه....الان رو نوت بوکم فقط اوبونتو رو دارم و ویندوز رو پاک کردم .
    درود بر تمامی دوستان که آزادی رو انتخاب کردن

3. 3 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان من با avast می خوام سیستمو اسکن کنم ....یه پارتشین درست کردم بنام BACKUP ( یعنی مونت پوینت براش تعریف نکردم ) که اونو تو لیست نمیاره !!! باید چیکار کنم؟

پیداش کردم تو شاخه مدیا بود ;-)
    Last edited by Mig33; 13-12-2010 at 11:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAR_Programmer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

پيش فرض

سلام
    در مورد وصل شدن به اینترنت توی صفحه 364 فکر کنم سوال کردم که جوابی نداشت این دفعه سوال رو یکم به روزش می کنم کسی از دوستان اشتراک صبا نت داره (ADSL) چون نسخه 8.10 رو هم تست کردم موفق نشدم بازهم به اینترنت وصل شم در ضمن با 10.10 می تونم از طریق محل کار به اینترنت وصل شم - اونجا بعد از اینکه سیستم رو به شبکه وصل کرد با دادن اسم کاربری وصل شد - اما تو خونه هنوز هم نمی تونم وصل شم, احتمال می دم مشکل از سرویس صبانت باشه!!!
    در این مورد اگر ممکنه راهنماییم کنید
    ممنون

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    در مورد وصل شدن به اینترنت توی صفحه 364 فکر کنم سوال کردم که جوابی نداشت این دفعه سوال رو یکم به روزش می کنم کسی از دوستان اشتراک صبا نت داره (ADSL) چون نسخه 8.10 رو هم تست کردم موفق نشدم بازهم به اینترنت وصل شم در ضمن با 10.10 می تونم از طریق محل کار به اینترنت وصل شم - اونجا بعد از اینکه سیستم رو به شبکه وصل کرد با دادن اسم کاربری وصل شد - اما تو خونه هنوز هم نمی تونم وصل شم, احتمال می دم مشکل از سرویس صبانت باشه!!!
    در این مورد اگر ممکنه راهنماییم کنید
    ممنون
    سلام.

شما مودمت رو PPPoE کن راحت وصل میشه!

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

پيش فرض

سلام.

شما مودمت رو PPPoE کن راحت وصل میشه!
    دوست عزیز یکم تاپیک های قبلی رو مطالعه کن, اون دفعه هم همین رو گفتی؛ من از همین دستور برای ایجاد کانکشن استفاده می کنم, بعد برای وصل شدن از دستور sudo pon dsl-provider استفاده می کنم اما باز هم وصل نمیشه و توی sudo plog پیام Connection Terminated رو میده یعنی وصل نشده دلیل این سوال من این بود که اخیرا این سرویس یعنی صبانت توی ویندوز هم برام درد سر درست کرده و بعضی وقت ها نام کاربری من رو قبول نمیکنه گفتم شاید دوستان مشکل مشابه داشته باشن که اگر اینطوره من رو هم در جریان بذارن
    سخت افزار شناسایی شده با دستور ifconfig می تونم IP اختصاص یافته به مودم رو ببینم؛ توی لیست سخت افزار هست - lspci - در ضمن گفتم توی محل کار به اینترنت وصل میشم اما تو خونه نه!!! حالا چرا!؟؟؟

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز یکم تاپیک های قبلی رو مطالعه کن, اون دفعه هم همین رو گفتی؛ من از همین دستور برای ایجاد کانکشن استفاده می کنم, بعد برای وصل شدن از دستور sudo pon dsl-provider استفاده می کنم اما باز هم وصل نمیشه و توی sudo plog پیام Connection Terminated رو میده یعنی وصل نشده دلیل این سوال من این بود که اخیرا این سرویس یعنی صبانت توی ویندوز هم برام درد سر درست کرده و بعضی وقت ها نام کاربری من رو قبول نمیکنه گفتم شاید دوستان مشکل مشابه داشته باشن که اگر اینطوره من رو هم در جریان بذارن
    سخت افزار شناسایی شده با دستور ifconfig می تونم IP اختصاص یافته به مودم رو ببینم؛ توی لیست سخت افزار هست - lspci - در ضمن گفتم توی محل کار به اینترنت وصل میشم اما تو خونه نه!!! حالا چرا!؟؟؟
    عزیزم اون دستوری که میگی برای ساخت کانکشنه که در صورتی استفاده میشه که مودمت Bridge باشه.

اینی که من میگم نیازی به ساخت کانکشن نداره و یوزر پس روی مودم ست میشه که بهش میگن PPPoE.

برای این کار هم آی پی مودمت رو توی Browser بزن و سپس روی PPPoE تنظیم کن.

موفق باشی.

9. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

پيش فرض

عزیزم اون دستوری که میگی برای ساخت کانکشنه که در صورتی استفاده میشه که مودمت Bridge باشه.

اینی که من میگم نیازی به ساخت کانکشن نداره و یوزر پس روی مودم ست میشه که بهش میگن PPPoE.

برای این کار هم آی پی مودمت رو توی Browser بزن و سپس روی PPPoE تنظیم کن.

موفق باشی.
    OK تست می کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان چکار کنم که سرعت بوت برگرده به حالت اول نصب؟؟
    اول ۱۵ ثانیه بوت میشد الان ۲۵ ثانیه......کجا میشه برنامه های که نمی خواهیم چک بشه رو پاک کنیم...کلا راهکارش چیه؟
    ممنون

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    من امروز اوبنتو 10.10 رو نصب كردم و سي دي هما رو هم دارم اما نمي دونم كدكهاي صورتي و تصويري و pakage ها رو چطور نصب كردم . اولش بطور اوتوران اومد گزينه install داشت زدم اما هنوز كدكها نصب نيستن
    راهنمايي كنيد
    با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •