سلام
آقا نصب شد ..... از روی دستور تو برنامه نصب کردم حواب داد ...
بهرحال ممنون از همگی
سلام
آقا نصب شد ..... از روی دستور تو برنامه نصب کردم حواب داد ...
بهرحال ممنون از همگی
Last edited by Mig33; 12-12-2010 at 14:28.
گفتم اینجا یه تبریک هم بگم به انجمن اوبونتو
این ورژن ۱۰.۱۰ رو رو نوت بوکم نصب کردم و با تعجب تمام سخت افرار نوت بوکو شناخت ( به جز مودم داخلی که برام مهم هم نیست چون از adsl استفاده میکنم ) جالبیش اینه که وین سون رو که قبلا داشتم مموری استیک ریدر و میکروفون رو نمیشناخت و باید درایورشو
میگرفتم ...ولی اوبونتو اونارو هم شناخت....واقعا عالیه....الان رو نوت بوکم فقط اوبونتو رو دارم و ویندوز رو پاک کردم .
درود بر تمامی دوستان که آزادی رو انتخاب کردن
دوستان من با avast می خوام سیستمو اسکن کنم ....یه پارتشین درست کردم بنام BACKUP ( یعنی مونت پوینت براش تعریف نکردم ) که اونو تو لیست نمیاره !!! باید چیکار کنم؟
پیداش کردم تو شاخه مدیا بود ;-)
![]()
Last edited by Mig33; 13-12-2010 at 11:10.
سلام
در مورد وصل شدن به اینترنت توی صفحه 364 فکر کنم سوال کردم که جوابی نداشت این دفعه سوال رو یکم به روزش می کنم کسی از دوستان اشتراک صبا نت داره (ADSL) چون نسخه 8.10 رو هم تست کردم موفق نشدم بازهم به اینترنت وصل شم در ضمن با 10.10 می تونم از طریق محل کار به اینترنت وصل شم - اونجا بعد از اینکه سیستم رو به شبکه وصل کرد با دادن اسم کاربری وصل شد - اما تو خونه هنوز هم نمی تونم وصل شم, احتمال می دم مشکل از سرویس صبانت باشه!!!
در این مورد اگر ممکنه راهنماییم کنید
ممنون
سلام.
شما مودمت رو PPPoE کن راحت وصل میشه!
دوست عزیز یکم تاپیک های قبلی رو مطالعه کن, اون دفعه هم همین رو گفتی؛ من از همین دستور برای ایجاد کانکشن استفاده می کنم, بعد برای وصل شدن از دستور sudo pon dsl-provider استفاده می کنم اما باز هم وصل نمیشه و توی sudo plog پیام Connection Terminated رو میده یعنی وصل نشده دلیل این سوال من این بود که اخیرا این سرویس یعنی صبانت توی ویندوز هم برام درد سر درست کرده و بعضی وقت ها نام کاربری من رو قبول نمیکنه گفتم شاید دوستان مشکل مشابه داشته باشن که اگر اینطوره من رو هم در جریان بذارن
سخت افزار شناسایی شده با دستور ifconfig می تونم IP اختصاص یافته به مودم رو ببینم؛ توی لیست سخت افزار هست - lspci - در ضمن گفتم توی محل کار به اینترنت وصل میشم اما تو خونه نه!!! حالا چرا!؟؟؟
عزیزم اون دستوری که میگی برای ساخت کانکشنه که در صورتی استفاده میشه که مودمت Bridge باشه.
اینی که من میگم نیازی به ساخت کانکشن نداره و یوزر پس روی مودم ست میشه که بهش میگن PPPoE.
برای این کار هم آی پی مودمت رو توی Browser بزن و سپس روی PPPoE تنظیم کن.
موفق باشی.
OK تست می کنم
دوستان چکار کنم که سرعت بوت برگرده به حالت اول نصب؟؟
اول ۱۵ ثانیه بوت میشد الان ۲۵ ثانیه......کجا میشه برنامه های که نمی خواهیم چک بشه رو پاک کنیم...کلا راهکارش چیه؟
ممنون
با سلام
من امروز اوبنتو 10.10 رو نصب كردم و سي دي هما رو هم دارم اما نمي دونم كدكهاي صورتي و تصويري و pakage ها رو چطور نصب كردم . اولش بطور اوتوران اومد گزينه install داشت زدم اما هنوز كدكها نصب نيستن
راهنمايي كنيد
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)