تو اواسط فصل اول Become A Legend هم اين مشكل برام پيش اومد ؛ براي كسي اين مشكل پيش نيومده ؟ يكي به من بدشانس كمكي بكنه![]()
تو اواسط فصل اول Become A Legend هم اين مشكل برام پيش اومد ؛ براي كسي اين مشكل پيش نيومده ؟ يكي به من بدشانس كمكي بكنه![]()
اینجا کسی با کسی دعوا نداره
هر کسی می تونه نظرش رو بده فقط نمی دونم چرا بعضی ها اینقد سنگ Pes و کونامی رو به سینه می زنن بازی درسته خوبه ولی خوب ایرادم داره دیگه بازی که بدون عیب نمی شه
به نظرم گیم پلی رو فقط به خاطر BAL تغییر دادن چون اگه با گیم پلی قبلی این مود رو درست می کردن من یکی که تو هر بازی 20 باز هتریک می کردم
شما تو BAL تو هر دو نیمه یه طرف زمین بازی می کنید که می تونستن با چرخش 360 دوربین این مشکل رو حل کنن که نشد من که می گم تقصیر خود کونامیه انتظارات رو از خودش بالا برده ما یه عمر با اون گیم پلی زندگی کردیم حالا تا بیایم با این گیم پلی عادت کنیم خوب طول می کشه دیگه![]()
من که PES بازی نمیکنمولی خیلی جالبه یعنی هر دو نیمه مثلا از راست به چپ میزنی(و بالعکس)
من بعد از نصب يه پچ که آپ کيت ها بود و نصب kitserver به اين مشکل برخوردم که لباسها سياه نشون داده ميشن. در حالي که kitserver کاملا نصب شده اگه کمک کنين ممنون ميشم.![]()
خداييش گرافيكش اگه از چند متري نگاه كني بمراتب بهتر از تصوير فوتبالهاي داخل ايران هستبابا این بازی وقتی از دور نگاه می کنی انگار یکی داره از تلویزیون فوتبال تماشا می کنه.
چه جوری تو Become A legend قدرت بازیکنو افزایش بدم؟با ترینر میشه این کارو کرد؟
باید خوب بازی کنی که زیاد بشه ، البته یه برنامه تو چند صفحه قبل گذاشتن که میتونی قدرت بازیکنتو زیاد کنی اگه خواستی میتونی دانلودش کنی
آقا چه جوری میشه online بازی کنی ؟ من هر کاری میکنم نمیشه لطفا کمک ...
باید نسخه اصلی بازیو داشته باشی .
دوست عزیز دقیقا مشکلت به چه صورته ؟!!!سلام
دوستان من یکی از پچ های Beauty جان رو نصب کردم همون که خودشون هم پیشنهاد کرده بودند.
نقل قول:
(من پچ burgum رو پیشنهاد میکنم)
همه چیز خوبه منتها موقع بیرون اومدن از بازی دچار مشکل میشم و نمیاد بیرون!
مشکل چیه؟
یعنی بعد از نصب این پچ به این مشکل بر خوردی ؟
من به جزء کند شدن لودینگ اول بازی دیگه هیچ مشکلی با این پچ نداشتم نمیدونم چرا شما این مشکل رو داری !!! عجیبه
-----------------------------------
این هم کامل کننده تیم ایران برای پچ burgum
Iran Patch For Burgum Patch v0.35
1,022 kb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یکی از پچ های خوب دیگه هستش که بیشتر روی لیگ آلمان کار شده
میتونید تغییرات رو ملاحظه کنید
Downtown Patch Beta 0.6
35.15 Mb
This is the PES 2009 Downtown Patch 0.6 by LordMephisto & FCHکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Features:
- Bundesliga replaced Eredivise - Ajax,Feyenoord,PSV will be relink later
- All Bundesliga Teams
- All Bundelsiga Kits incl. Numbers and fonts for the kits
- All Formations für Bundesliga
- All players Stats from the Bundesliga values patch 2008 of "Eulinho"
- Appearance of the Bundesliga teams adjusted, no guarantee that each player looks orginal
- Many orginal Faces relink
- Proper Leaguenames
- All league and club emblem and logo in High Quality
- New Boots
- New Glowes
- All Premier League Kits
Transfers:
- Silvestre -> Arsenal London
- Saha -> Everton
- Nash - > Everton
- Robinho -> Manchaster City
- Wright-Phillips -> Manchaster City
- Berbatov -> Manchaster United
- Riera - Liverpool
- Quaresma -> Inter Mailand
- Shevchenko -> AC Milan
- Senderos -> AC Milan
- Brocchi -> AC Milan
- Baptista -> AS Rom
- Menez -> AS Rom
- Baros -> Galatasaray
- Kezman -> Paris St. Germain
How to install:
Simply copy Kitserver folder into your PES 2009 main folder and start the setup.exe in Kitserver folder and then select your PEs2009.exe and click "install"
Copy the "save" folder in C: Documents and Settings PC-NAME Program Files KONAMI Pro Evolution Soccer 2009
من هم موافقم شبکه 3 هم نمیتونه بااین کیفیت فوتبال پخش بکنه
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)