من صبانتم دیروز از ساعت 3 تا شب ساعت 11:34 قطع بود
حتی با اینترنت نفتی صد ها سال قبل یعنی دایال آپ هم نمی تونستم برم به اینترنت![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من صبانتم دیروز از ساعت 3 تا شب ساعت 11:34 قطع بود
حتی با اینترنت نفتی صد ها سال قبل یعنی دایال آپ هم نمی تونستم برم به اینترنت![]()
با سلام
من پایین تر گفتم اگه مشکلی تو سرعت پیش اومد دروغ گو در نییایم
سرعت 512 دانلودش یه چیزی ما بین اینا هستش
دوستانی هم که تماس گرفتن خط مسدود بود به خاطر گم کردت قبض پرداختی ها بود که مخابرات دبه فرمودن
حلا به خیر گذشت هم نماینده هم خودمون آنکال هستیم
یا علی
ساعت 4 دیروز من اردبیل بودم تماس گرفتن اینترنت لایزر قطع شد اینترنت اردبیل هم افت سرعت داشت . یه مرکز جدید داشتیم لانچ میکردیم که زنگ زدن کارا امین هم قطع شد
همه اینا نشون میده که مخابرات داره انگولک میکنه . هر ساعت یه پپ قطع میشه . گویا از ساعت 12 همه شرکت ها نت شون وصل شده
یا علی![]()
سرعتم کم شد همین امروز
سرعتم 30 کیلوبایت شده 64 هستم یعنی 256 شده![]()
من که بعد از اون ماجرا نمی تونم بیشتر از 7 یا 8 کیلوبایت از رپید دان کنم . دوستان اگر یه تستی کنند ! ممنون میشیم . در حالی که اکانت هم دارم نمیدونم این چشه ؟ در دانلود از بقیه سایتا هم ، مشکل ندارم
دسوتان اینجا کسی از پارس آنلاین سرویس گرفته ؟
وضع دانلودش به خصوص شبانه چطوره ؟
سلام سلام سلام.
باید خدمت دوستان همارایی یه مطلبی بگم.
حدود 40 ساعت قطعی داشتیم.
که به دو قسمت تقسیم میشه.
20 ساعت اول، مشکل همارا بود..
با دلایل عجیب و غریبی میتونم حدس بزنم چه بلایی به سرشون اومده بود.
همونطور که میدونید 5565335، شماره پشتیبانی روزانه هماراسیستم هست و اگه شب بهش زنگ بزنی به هیچ وجه برنمیدارند.
دیشب ساعت 10 زنگ زدم به این شماره دیدم تلفن رو برداشتند.
این نشون میده که مشکل جدی تر از اونی بوده که بشه حدس زد و احتمالا همه شون آماده باش بودند.
و اما 10 ساعت آخر که مربوط به دیتای استان بوده.
در کل استان به غیر از GPRS، به هیچ وجه نمیشد به اینترنت وصل شد.
خب دیگه چه خبر؟
![]()
برای اونها جدی بود ولی برای ما نه چون فکر کنم هسته IBS شون از کار افتاده بود و نمی تونیستید وارد اشتراکتون تو سایتشون بشید یعنی اگر شما کانکت می شدید حجمتون کم نمی شد.
سلام
بنظرتون با امدن مخابرات ( کسی میدونه کی)
قیمت ها رو کاهش و سرعت افزایش میدن ای سرویس دهنده های ایرانی عین پورت 1 مگ که شاتل بسته برای 128 ها
توحید جان سلام.
تا اونجایی که دوستان خودی داخل همارا گفتن IBS فقط 2 ساعت مشکل داشت که بعد کل دیتا قطع شد. از طرف عزیزان. فکر کنم این دهه فجر همین جوری قطعی داشته باشیم.مبارکه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)