تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 374 از 905 اولاول ... 274324364370371372373374375376377378384424474874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان عزیز جواب منم بدن لطفا فقط تشکر ازم زدین؟؟؟جنس و مدل باطری که انداختم خوبه؟؟؟؟و فرق بین باطریهای اسیدی و اتمی در چی هست؟؟؟؟این باطری نمیخوابه؟؟؟؟یعنی خالی نمیکنه؟؟؟ممنونم.

سلام

تو باتری های ایرانی ، اتمی با معمولی فرقی ندارن. حتی جالبه بدونید که باتری به اصطلاح اتمی ایرانی ، هم درپوش اضافه کردن اب باتری رو داره.ولی زیر قاب پلاستیکی مخفی شده.
    فقط یک چشمی گذاشتن که میزان اسیدی بودن مایع باتری رو نشون میده.( من خودم برا خرید باتری ایرانی دیدم که اتمی با معمولی 10 یا 15 تومان اختلاف قیمت داره. به نظرت 10 تومان میتونه باعث تفاوت ساختار بشه !! )

باتری های اتمی خارجی قضیه شون فرق میکنه.اونها کیفیت ساختشون بالاتره.و اینکه گرونترن.

کلا از نظر طول عمر باتری اتمی با معمولی فرق چندانی نداره.تفاوت تو کیفیت ساخت باتری هستش که ساخت چه شرکتی باشه.که باعث میشه باتری خارجی عمر بیشتری داشته باشه.
    باتری معمولی اگه سطح اب باتریش رو چک کنید که همیشه تنظیم باشه ، حتی میتونه عمر بیشتری نسبت به باتری های اتمی داشته باشه. ( می تونید تو سایتای انگلیسی سرچ کنید )

البته عمر باتری به جنس صفحات باتری هم بستگی داره.به خاطر همین تو باتری های معمولی ، باتری هایی که درپوش روی باتری صاف هستش عمر بالاتری نسبت به باتری های با درپوش فرم قدیمی دارن.

2. 3 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان سیم کلاچ هر چند کیلومتر باید عوض شه ؟؟؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان سیم کلاچ هر چند کیلومتر باید عوض شه ؟؟؟
    سلام
    کیلومتری نیست . بستگی به سطح اطلاعات صاحبِ ماشین از دانش نگهداری ماشین داره و کیفیتِ سیم کلاچ و مقدار استهلاک . مثلاً تاکسی شهری خیلی بیشتر ازش استفاده میکنه تا ماشین شخصی .

اگر دو سر سیم کلاچ دائماً گریسکاری بشه و مقداری روغن موتور هم زده بشه توی روکش سیم و خودِ سیم هم با کیفیت باشه ممکنه هرگز خراب نشه
    خصوصاً باید جائی که در این عکس با دایره قرمز مشخص شده باید دائماً گیریسی باشه تا موقع کلاچ گرفتن , سیم کلاچ خم نشه وگرنه به مرور زمان میبُره .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون قسمت هم که به پدالِ کلاچ وصل میشه باید گریسی باشه تا سابیده نشه و سیم هم خم نشه موقع کلاچ گرفتن .
    اگه چند رشته از سیم کلاچ پاره شده باشه دیگه باید عوض بشه وگرنه یه جا میبره و کلی باید پول مکانیک یا جرثقیل برایِ حمل و نقل ماشین به مکانیکی بدیم
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-11-2013 at 13:30. دليل: تصحیح

5. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    کیلومتری نیست . بستگی به سطح اطلاعات صاحبِ ماشین از دانش نگهداری ماشین داره و کیفیتِ سیم کلاچ و مقدار استهلاک . مثلاً تاکسی شهری خیلی بیشتر ازش استفاده میکنه تا ماشین شخصی .

اگر دو سر سیم کلاچ دائماً گریسکاری بشه و مقداری روغن موتور هم زده بشه توی روکش سیم و خودِ سیم هم با کیفیت باشه ممکنه هرگز خراب نشه
    خصوصاً باید جائی که در این عکس با دایره قرمز مشخص شده باید دائماً گیریسی باشه تا موقع کلاچ گرفتن , سیم کلاچ خم نشه وگرنه به مرور زمان میبُره .
    اون قسمت هم که به پدالِ کلاچ وصل میشه باید گریسی باشه تا سابیده نشه و سیم هم خم نشه موقع کلاچ گرفتن .
    اگه چند رشته از سیم کلاچ پاره شده باشه دیگه باید عوض بشه وگرنه یه جا میبره و کلی باید پول مکانیک یا جرثقیل برایِ حمل و نقل ماشین به مکانیکی بدیم
    من مشکلم اینه که کلاچ رو فشار میدم ، صدا میده
    مشکل خاص دیگه ای ندارم
    صداش هم زیاد نیست ولی خب تازگیا اینطوری شده
    الان ماشین دو ساله دارم ، دست به سیم کلاچ نزدم و ماشین هم 31 هزار راه رفته

7. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من مشکلم اینه که کلاچ رو فشار میدم ، صدا میده
    مشکل خاص دیگه ای ندارم
    صداش هم زیاد نیست ولی خب تازگیا اینطوری شده
    الان ماشین دو ساله دارم ، دست به سیم کلاچ نزدم و ماشین هم 31 هزار راه رفته
    سلام
    چه جور صدائی؟
    صدای قیژ قیژ پدال ؟ اگه بله - پدال باید گریسکاری بشه.
    اگر محل نصب سر سیم به گیربکس قیژ قیژ داره پس گیریس میخواد
    امت اگه از توی گیربکس صدا میاد یا از بلبرینگِ کلاچ هست یا از پنجه هایِ دیسکِ کلاچ ( خورشیدیِ دیسک کلاچ )
    صداهای دیگه هم هست که مربوط به سائیده و تمام شدنِ صفحه کلاچ میشه

9. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان عزیز جواب منم بدن لطفا فقط تشکر ازم زدین؟؟؟جنس و مدل باطری که انداختم خوبه؟؟؟؟و فرق بین باطریهای اسیدی و اتمی در چی هست؟؟؟؟این باطری نمیخوابه؟؟؟؟یعنی خالی نمیکنه؟؟؟ممنونم.
    سلام
    باتری اتمی یا الکترونی ( در کشورهای عربی ) احتیاج به شارژ اولیه نداره .
    آب اسید کم نمیکنه ( انواع درجه یکش )

احتیاج به تغییر آب اسید نداره
    آب اسید ازش نشت نمیکنه
    اصلاً جائی برایِ اضافه کردن اسید نداره و کاملاً دربسته هست .

قوی تر هست
    عمرش بیشتره . بعضیهاش 3 یا حتی 6 سال گارانتی تعویض داره !!! مثل ACDELCO امریکا
    وقتی خالی بشه در اثر استارت زیاد , خودش بعد از نیم ساعت یا یک ساعت شارژ میشه و میتونین باهاش ماشینِ سالم رو روشن کنید
    بدنه بسیار مقاوم و نشکن داره ( انواع با کیفیتش )
    در زمستان کمتر تحت تاثیر سرما قرار میگیره
    بنده تا حالا باتری اتمی بهتر از acdelco ندیدم

بهترین باتری های دنیا :
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-11-2013 at 14:05. دليل: تصحیح

11. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.
    دیشب که داشتم از محل کار برمیگشتم تو سراشیبی ملایم وپشت ترافیک بادنده 2یه مشکلی واسه ماشین پیش اومد که انگار خاموش شد دوباره روشن شد ماشین انگار که خفه کنه دوسه بارلرزید تا راافتاد لرزشش این جوری که دستی بالا باشه نیم کلاج کنی .خلاصه امروز صبح هرچر استارت زدم روشن نشد.بعد از چند بار استارت یدفعه روشن شد ولی به محض اینکه پاتو از رو گاز برمیداری خاموش میشه چند بار اینکارو کردم نشد که نشد الانم ماشین تو خونست. به نظر شما چه اتفاقی براش افتاده ؟؟؟باید چکارش کنم ماشین گارانتی هم داره ولی روشن نمیشه که ببرمش ؟
    احتمال خیلی زیاد میتونه از پمپ بنزین باشه و مداراتش

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز مارک های بسیار زیادی برای باتری در ایران وجود داره که همه از چین و کره وارد میشن پس خیلی نمی شه نظر داد اگه گارانتسش معتبر باشه و بعد از 2 ماه کل شرکتش جمع نشه
    در کل من خیلی از مارک دلکور استفاده کردم و بد نبوده راضی بودم
    در مورد باتری باصطلاح اتمیک هم اسمش فقط بخاطر مارک اتمیکه و این باتری ها خشک نیستند فقط نسبت به باتری های معمولی درب پلمبشونه که نیازی به اب و اسید اظاف کردن ندارندو پس دادن اسید و خرابی ماشین کمتره جنسشون هم بهتره مخصوصا در سرما
    اما نباید خالی بشند
    پس اگه خدایی نکرده ماشین خراب شد استارت نزنید تا باتری بخوابه
    چراغ ها رو هم روشن نذارید فراموش بشه

14. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

تو باتری های ایرانی ، اتمی با معمولی فرقی ندارن. حتی جالبه بدونید که باتری به اصطلاح اتمی ایرانی ، هم درپوش اضافه کردن اب باتری رو داره.ولی زیر قاب پلاستیکی مخفی شده.
    فقط یک چشمی گذاشتن که میزان اسیدی بودن مایع باتری رو نشون میده.( من خودم برا خرید باتری ایرانی دیدم که اتمی با معمولی 10 یا 15 تومان اختلاف قیمت داره. به نظرت 10 تومان میتونه باعث تفاوت ساختار بشه !! )

باتری های اتمی خارجی قضیه شون فرق میکنه.اونها کیفیت ساختشون بالاتره.و اینکه گرونترن.

کلا از نظر طول عمر باتری اتمی با معمولی فرق چندانی نداره.تفاوت تو کیفیت ساخت باتری هستش که ساخت چه شرکتی باشه.که باعث میشه باتری خارجی عمر بیشتری داشته باشه.
    باتری معمولی اگه سطح اب باتریش رو چک کنید که همیشه تنظیم باشه ، حتی میتونه عمر بیشتری نسبت به باتری های اتمی داشته باشه. ( می تونید تو سایتای انگلیسی سرچ کنید )

البته عمر باتری به جنس صفحات باتری هم بستگی داره.به خاطر همین تو باتری های معمولی ، باتری هایی که درپوش روی باتری صاف هستش عمر بالاتری نسبت به باتری های با درپوش فرم قدیمی دارن.
    فرمایش شما کاملا صحیحه و اینکه من باتری برنا فابریک سمند رو حدود 4 سال داشتم و حتی اب باتری هم کم نشد
    دینام و سیم کشی و طرز استفاده هم خیلی روی عمر باتری تاثیر داره دست انداز شدید و جابجا کردن باتری و وارونه کردن هم خیلی مهمه عمر رو کم می کنه

16. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    چه جور صدائی؟
    صدای قیژ قیژ پدال ؟ اگه بله - پدال باید گریسکاری بشه.
    اگر محل نصب سر سیم به گیربکس قیژ قیژ داره پس گیریس میخواد
    امت اگه از توی گیربکس صدا میاد یا از بلبرینگِ کلاچ هست یا از پنجه هایِ دیسکِ کلاچ ( خورشیدیِ دیسک کلاچ )
    صداهای دیگه هم هست که مربوط به سائیده و تمام شدنِ صفحه کلاچ میشه
    صدای قیژ قیژ نیست
    صدای kert میده ( هر چقدر فکر کردم نتونستم دقیق بنویسم به هر حال ببخشید )
    این صدا رو وقتی فشار میدم کلاچ رو میده و با پا هم حس میشه ، به نظر گیریس میخواد
    فقط کجا رو باید بزنم ؟؟ خودم میتونم ؟؟؟
    ( اون عکس اولی که گذاشتید ف ی ل ت ر بود )
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •