خودم میدونم حالا تلفظش یکم دهنتو باید کج کنیمن نوشتنش که فرقی نداره
خودم میدونم حالا تلفظش یکم دهنتو باید کج کنیمن نوشتنش که فرقی نداره
LOL.مثله اینکه متوجه حرفام نشدی.اگه گفتم پروفشنال ،واسه ی اکانت پی سی ورد نبود.واسه اینکه گفتی ما تازه کاریم گفتم شما پس احتمالن پروفشنالی.بعدشم گفتم که من تو ذهنم این بود که شماره سرور رو نوشتم.آخر داستان هم اینکه خوب جواب دادم سرور 2.گفتم حالا که فهمیدی سرور2 هستش.احتمالن میدونی چه جوری باید بفهمی سرور از کی شروع شده.
حالا اگه خواستی اینم مشخصات سرور 2
سرور 2:
اگه در مورد اکانت اطلاعات خواستی خوب پیغام بزار تا حرف بزنیم
- زمان شروع: 1389/3/7 - 13:00
- کتیبه های میان بازی: 1389/7/15
- ناتارهای پایان بازی: (بعد از کتیبه های میان بازی اعلام خواهد شد)
- ویرایش بازی: تراوین 3.6
- مدت حمایت از تازه واردین: 10 روز
میدونم عزیزم خودم سرور 2 بازی میکردم میدونم کی شروع یا تموم میشه...
اخر داستان مهم نی همون اولش مهم بود:خخخ
ما که اکانتمونو فروختیم.ایشالا این اسپید هم تموم شه تا مدرسه ها باز شه. من تاحالا انقد اکانت فروختم واردم. در مورد اون دوستمون هم که میخواد اکانت بفروشه.عزیزم کی میاد اونو بخره.رتبه 3500 کی دیونست ببخشیدا ولی اصلا ارزش نداره.بده یکی بازی کنه برو درستو بخون.
باور کنید WW هم 100 کنید کلم هم بهتون نمیدن چند ماه تعطیلاتو کاری ندارم بازی کنید ولی بعد که مدرسه ها باز شد حتی یک دقیقه هم براش وقت نذارید که ضربه های جبران ناپذیری میخورید.از نظر مدرسه از نظر خانواده.آیندتونو خراب نکنید.
واقعا درسته
من تو این چند ماه خوش بختانه هنوز هیچ ضربه ای بخاطرش نخوردم(الحمد لله)
اما مطمئن هستم اگه زمان مدرسه ادامش بدم حتما ضربه می خورم.
بحث سر معتاد شدن نیست.اقتضاش اینه که تقریبا 10 ساعت پای اکانت باشی.
یعنی اگه نباشی بی خودی استرس می گیری.(همین دیگه معتاد میشی)
من پارسال موقع مدرسه بازی میکردم...
واقعا نتیجشو دیدم...واقعا ضرر کردم
مشکل همینه دیگه.بحث سر معتاد شدن نیست.اقتضاش اینه که تقریبا 10 ساعت پای اکانت باشی.
دقیقا به بهترین نکته ی ممکن اشاره کردی.شب که میخوای بخوای میگی خدا کسی حمله نکنه منابع سر ریز نشه. صبح بیدار نشده 2 سوته پای pc هستی .یعنی اگه نباشی بی خودی استرس می گیری.(همین دیگه معتاد میشی)
چی!!!!! خدا بهم حمله شده. نیروهام مردن . واستا حالشو میگریم.میری طرف گزارشا پیدا میکنی میری قسمت نامه فحش ناموسی میدی بهش یکم هم اون میده بعد با هزار نا امیدی میری رو حذف . یه عالمه هم طلا خریدی دود شد رفت هوا.
ترواین = بدبختی.
البته واسه من سود داشته ها.دی:
هی اکانت میبریم بالا میفروشیم به یه بیچاره.دی:
برای اینکه خیلی در مورد ضرر های تراوین صحبت میکنید اینم یه عکس جالب
![]()
یکمی بیخیال باشین می تونین دوران مدرسم بازی کنین....
کافیه دو عدد دوال داشته باشین تا نیم ساعت تو یه روز سر بزنین کفایت کنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)