تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 374 از 506 اولاول ... 274324364370371372373374375376377378384424474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

روغن موتور هر 7 8 هزار (برای داخل شهر) تا 12 13 هزار (خارج شهر)

فیلتر روغن، هوا، اتاق، بنزین هر 10 هزار (با هر بار تعویض روغن) البته بعضیا میگن فیلتر روغن و بنرین رو یک بار درمیون عوض کنید که من خودم چون رو این موضوع حساسم هر دفعه عوض میکنم. بنزینمون هم که خیلی تر ترمیزه هر دفعه باید فیلترش عوض شه!

اینا موارد ضروری هستن. بقیه چیزا مثل روغن ترمز و هیدرولیک و آب باتری رو هم هر 20 هزار معمولاً چک میکنن که معمولاً هم نیاز به تعویض نداره و بیشتر از اون هم کار میکنه. آب رادیات هم مرتب چک کنید.

لنت‌های جلو بسته به نوع ترمز کردن بین 20 تا 30 هزار و لنتای عقب بین 40 تا 50 هزار باید عوض شه. البته قطر لنت مشخصه و میتونید خودتون بفهمید که نیاز به تعویض داره یا نه.

2. 2 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روغن موتور هر 7 8 هزار (برای داخل شهر) تا 12 13 هزار (خارج شهر)

فیلتر روغن، هوا، اتاق، بنزین هر 10 هزار (با هر بار تعویض روغن) البته بعضیا میگن فیلتر روغن و بنرین رو یک بار درمیون عوض کنید که من خودم چون رو این موضوع حساسم هر دفعه عوض میکنم. بنزینمون هم که خیلی تر ترمیزه هر دفعه باید فیلترش عوض شه!

اینا موارد ضروری هستن. بقیه چیزا مثل روغن ترمز و هیدرولیک و آب باتری رو هم هر 20 هزار معمولاً چک میکنن که معمولاً هم نیاز به تعویض نداره و بیشتر از اون هم کار میکنه. آب رادیات هم مرتب چک کنید.

لنت‌های جلو بسته به نوع ترمز کردن بین 20 تا 30 هزار و لنتای عقب بین 40 تا 50 هزار باید عوض شه. البته قطر لنت مشخصه و میتونید خودتون بفهمید که نیاز به تعویض داره یا نه.
    یه سوال دارم 207 من هر 4 چرخ دیسکیه اما چرا لنت عقب زود تر از جلوش تموم میشه ؟!!!!

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

امکان تعويض داشبورد و تزئينات داخلي 206 با 207 ؟!
    سلام دوستان ، خسته نباشيد
    از وقتي که پژو 207 به صورت گسترده توي ايران اومده يه مساله اي ذهن منو مشغول کرده اونم اينه که از اونجايي که اين 207 هايي که تو ايرانه 207 واقعي نيست و در حقيقت 206 فيس ليفت هست و بدنه و ابعادش مخصوصا از داخل تفاوتي با 206 نداره آيا ميشه تزئينات داخلي اش رو ( که به نظر من تنها نکته مثبتشه ) با 206 خودم (206 تيپ 2 مدل 84 عوض بکنم؟!

اگر آره ، چقدر زحمت و هزينه داره ؟ و کسي تا حالا اين کار رو کرده؟!
    + معايبي مي تونه داشته باشه؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقایون من شتاب 0 تا 100 ماشینم 13 ثانیست ازونجایی که باید شتاب 207 کمتر ازین حرفا باشه باید چکار کنم به نظرتون؟
    از چیزایی که تعویض کردم هم بگم:
    فیتر هوا و شمع و صافی بنزین وشستشوی انژکتور
    در ضمن مصرف توی جادش خوبه 100/5 اما تو شهرش تقریبا 11 مشکل از کجا میتونه باشه
    راستی اینا که میگم با رانندگیه پیر مردیه

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

اقایون من شتاب 0 تا 100 ماشینم 13 ثانیست ازونجایی که باید شتاب 207 کمتر ازین حرفا باشه باید چکار کنم به نظرتون؟
    از چیزایی که تعویض کردم هم بگم:
    فیتر هوا و شمع و صافی بنزین وشستشوی انژکتور
    در ضمن مصرف توی جادش خوبه 100/5 اما تو شهرش تقریبا 11 مشکل از کجا میتونه باشه
    راستی اینا که میگم با رانندگیه پیر مردیه
    اگر ماشینتون صفر کیلومتر هست باید صبر کنید تا 4 یا 5 هزار کیلومرت کار کنه بعد مصرف سوخت
    پایین تر میاد.
    شما کارهایی که انجام دادین درسته اما یه مورد که کاریشم نمیشه کرد کیفیت پایین بنزین در کشور هست
    که خودش تاثیر داره.
    به نظر من با بنزین سوپر هم امتحان کنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر ماشینتون صفر کیلومتر هست باید صبر کنید تا 4 یا 5 هزار کیلومرت کار کنه بعد مصرف سوخت
    پایین تر میاد.
    شما کارهایی که انجام دادین درسته اما یه مورد که کاریشم نمیشه کرد کیفیت پایین بنزین در کشور هست
    که خودش تاثیر داره.
    به نظر من با بنزین سوپر هم امتحان کنید.
    شرمنده اولا که ماشینم 0 نیست و 37000 تا راه رفته
    بعدشم
    بنزین سوپر میزنم اونم فقط از جایگاه شرکتی نه از جایگاه اختصاصی
    راستی حد اکثر سرعتم هم 170 بیشتر نمیره

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان چرخ سمت راننده یکی از رفقا حین حرکت با سرعت کم صدای جیر جیر میده .ماشینش اتوماته وقتی در حالت N حرکت کنی صدا پیوستس اما در حالت D صدا در هر یک دور که چرخ میچرخه صدا میاد
    دقت کردیم صدا از تو چرخ میاد یعنی از سمت دیسک و اینچیزا
    ماشینش صفره
    این ایراد از چی میتونه باشه؟
    ممنون

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

دوستان چرخ سمت راننده یکی از رفقا حین حرکت با سرعت کم صدای جیر جیر میده .ماشینش اتوماته وقتی در حالت N حرکت کنی صدا پیوستس اما در حالت D صدا در هر یک دور که چرخ میچرخه صدا میاد
    ماشینش صفره
    ممنون
    منم دقیقا همین مشکلو دارم!!!! ولی ماشین من تیپ 5ه

10. این کاربر از vanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ماشینش صفره
    ممنون
    در این مورد دقیقاً نمیتونم نظر بدم، ولی لنتی که جنسش جالب نباشه میتونه باعث صدای جیر جیر بشه.

---------- Post added at 09:46 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------

شرمنده اولا که ماشینم 0 نیست و 37000 تا راه رفته
    بعدشم
    بنزین سوپر میزنم اونم فقط از جایگاه شرکتی نه از جایگاه اختصاصی
    راستی حد اکثر سرعتم هم 170 بیشتر نمیره
    عزیز این مشکل شما نیست و همه 206هایی که از ECU مدل 7.4.5 استفاده میکنن این مشکل رو دارن، مصرف سوختشون بالاس و شتاب هم پایین.
    هیچ وقت نمیتونین به شتاب 9.6 و مصرف 6 که کارخونه تبلیغ میکنه برسین.
    ولی واسه شتاب یه راهی که روی مدل اتومات همیشه جواب داده، پنج سیمه کردن پدال گاز هست.

12. 2 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

منم دقیقا همین مشکلو دارم!!!! ولی ماشین من تیپ 5ه
    در این مورد دقیقاً نمیتونم نظر بدم، ولی لنتی که جنسش جالب نباشه میتونه باعث صدای جیر جیر بشه.[COLOR="Silver"]
    وقتی تو یه کوچه خلوت میریم صدایی از ماشین شنیده نمیشه اما یهو که این چرخ شروع میکنه به جیر جیر واقعا ... میزنه به هیکل راننده و پولی که داده .
    میگم از کجا میشه فهمید لنتش ساییده میشه؟ من خودم اگه بخوام از کجاش میتونم لنتشو ببینم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •