سلام
دوست خوبم
مزدا 3 اولین مدل یعنی 86 تیپ 1 حدود 27ه.
شما رو چه جسابی میگید تیپ 2 رو میشه با 23 پیدا کرد.؟
سلام
دوست خوبم
مزدا 3 اولین مدل یعنی 86 تیپ 1 حدود 27ه.
شما رو چه جسابی میگید تیپ 2 رو میشه با 23 پیدا کرد.؟
دوست خوبم
قیمت آوانته در مدل دندهای 24.5 و در مدل اتومات 28
یکم تصادفی
یکی از دوستام بی ام و 320i خریده 39 مدل 2007 البته چپ کرده
دست دو می خوای یا نو
تصادفی واست ملاک هست یا نه ؟؟؟؟
چی دوست داری کلآ
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
واقعآ خیلی بهتره یکم تمدنی تر می شه به طرف طراحی چینی البته
به نظر من پرژکتور و فرمان هیدرولیکش عالی البته میگن می خوان موتورشم عوض کنن البته شاید
سلام دوستان گل
بهترین ماشین تو رنج 20 تا 30 میلیون تومان چیه؟ با شرایط زیر:
1.دنده اتوماتیک
2. کارت سوخت
حالا اگه یه ماشین خوبی بود که شرایط بالا رو نداشت معرفی کنید طوری نیست تا ببینیم چی میشه
تویوتا یاریس
پروتون جنتو اتوماتیک
هیوندای آوانته اتوماتیک
وانت شوکا که همون نیسانه درسته ظاهرش خوشگل تر از نیسان معمولیه اما کیفیت ساخت بالایی ندارهدوستان نظرتون راجع به وانت شوكا چيه.......؟؟؟؟؟/
اما در کل هم از لحاز قیافه و تنوع که پوریا هم بهش اشاره کرد و هم از امکانات مثلا (شیشه برقی و غیره...)
میتونه گزینه خوبی واسه خرید باشه!
همون اول که پست شما رو خوندم یاریس و بعد اون اوانته به ذهنم رسید که بعد پایین دیدم پوریا زود تر از من توصیه کرده با این پول بهرین گزینه به نظر منم اینها هستش.سلام دوستان گل
بهترین ماشین تو رنج 20 تا 30 میلیون تومان چیه؟ با شرایط زیر:
1.دنده اتوماتیک
2. کارت سوخت
دوستان بهترین انتخاب با 10 میلیون چیه ؟!
دوست من انتظاراتتون از ماشين چيه ؟؟؟دوستان بهترین انتخاب با 10 میلیون چیه ؟!
سلام به دوستان گرامی.
یک ماشین خوب از لحاظ فنی تا رنج قیمت 13 - 13.5 چی پیشنهاد میدید؟ با توجه به اینکه از قیافه ال 90 هم زیاد خوشم نمیاد. از خانواده سمند هم بیزارم بد جور(2 سال داشتم قبلنا) با 405 هم موافق نیستم چون از رده خارج شده دیگه. مشکلم با پارس سر ترمز های معمولی و قدرت موتور 97 اسب بخارش هست.والا از لحاظ قیافه خوشم میاد. از فنی 206 تیپ 5 هم راضی ام. 110 اسب، ترمز ABS کیسه هوا ... ولی قیافه پارس یه چیز دیگس. مسافرت طولانی هم در سال ساید 2 بار به مسافت بالا (هر با حدود 2000 کیلومتر رفت و برگشت) با حداکثر 4 نفر سرنشین. تقریبا کامل توضیح دادم چون با قوانین انجمن آشنایی نسبی داشتم ....
شما همون پارس دست دو بخرید چون صفر نمیشه با این پول خرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)