چرا.من دارم میگیرم. 512 ! تازه یک مگ هم میتونستم ولی فعلا سه ماه همین 512 رو میگیرم ببینم اگر خوب بود شاید یک مگ رفتم.
یه توضیح کوچولو:
من امروز از صبح توی مرکزای مخابراتی دنبال پهنای باند بالای 128 بودم.
واسه 128 که اصلا مجوز نمیخواد.
واسه 256 و 512 مجوز مدیر مرکز مخابراتی منطقه خودتون رو باید داشته باشید که اون هم باید براش یه سری مدارک ببرید و یه کم سخته ولی شدنیه! (خودم مرکز صابری هستم)
تبصره واسه 512 : برای کافوهای نوری باید مجوز ناحیه رو بگیری . اما من چون تلفنمون کافوی مسی بود مشکلی واسم پیش نیامد و همون مجوز مدیر مرکز کافی بود.
واسه 1 مگ مجوز مدیر ناحیه مخابراتی رو میخواد که واسه ما مرکز مطهری بود.دنبالش نرفتم چون هم گرون بود و هم اینکه فعلا 512 نامحدود از سرمم زیاده!! (البته تا اونجا رفتم.ولی نپرسیدم مدارک چی میخواد ولی گفت مشکلی نداره اگر من بعدا خواستم میتونم همون 512 رو به یک مگ ارتقا بدم.)
اما واسه 2 مگ! باید مجوز از مدیر کل مخابرات مشهد داشته باشی! (فکر کن!) دنبال این هم که دیگه اگر میرفتم نتیجش مشخص بود!
انشاءالله تا آخر همین هفته هم میرم شاتل و درخواست تخلیه پورت میدم و خلاص میشم از شر این ......... .
یه نکته مهم هم بگم که از همون مدیر ناحیه مرکز مخابراتیمون دوتا سوال پرسیدم:
1- اینکه اگر ما بیش از حد دانلود کنیم مشکلی پیش نمیاد؟ جواب: نه! هیچ محدودیتی نیست!
2-در آینده مخابرات سرویس هاشو محدود نمیکنه؟ جواب: بعید میدونم چون تنها مزیت مخابرات فعلا همین نامحدود بودنشه و همچین کاری نمیکنه!
دم این مخابرات گرم! بعد عمری داریم یه سرویس نامحدود به قیمت مناسب میگیریم!