واسه یه فایل 3 مگی زده نیاز به 15 مین داره واسه دانلود..!
بخدا 5-6 سال پیش دایل اپ سرعتش بهتر بود...!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
واسه یه فایل 3 مگی زده نیاز به 15 مین داره واسه دانلود..!
بخدا 5-6 سال پیش دایل اپ سرعتش بهتر بود...!
پارس آفلاین از روزی که وصل میکنن حساب میکنه. اندیشه از روزی که ثبت نام میکنن(2/5)
Last edited by SASAN_MC; 02-05-2010 at 01:29.
نه آقا اندیشه هم از روزی که وصل میکنن حساب میکنه.
راستی من سرعتم دوباره به دوران اوج برگشته.اکثر شبا سرعتم بالای 200.
آره اگه لینکهای دانلودت همه رپید بوده یه کمی بد شانسی ... البته به احتمال زیاد سرعت رپید تو روزای آینده دوباره به حالت اولش برمیگرده .
اما به نظر من یکی از بهترین سایتا واسه دانلود تورنت اینجا هست :
یه سری نکات کوچیک هم برای انتخاب تورنت از این سایت و تنظیم برنامه هست که تو این صفحه مفصل توضیح دادم . پست شماره 3519 من تو این صفحه رو یه نگاهی بنداز ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اگه دنبال یه فایل آنتیک باشی که کمیابه و سید کمی هم داره ناچار سرعت دانلود پایینش رو هم باید تحمل کنی اما اگه دنبال فیلم یا سریال های روز برنامه های کامپیوتری یا حتی ویدئو کلیپ و mp3 هستی اگه انتخاب درستی از این سایت انجام بدی سرعت دانلود خیلی خوبی خواهی داشت :
اگه هم دنبال انواع و اقسام مسابقات کشتی کج هفتگی هستی من فقط این سایت رو توصیه می کنم چون حتی 1 ساعت بعد از آپلود تورنت جدید سرعتش واقعا عالیه . فقط کافیه %کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by birak; 06-05-2010 at 15:27.
حلوا که نه! ولی مثل اینکه 2 گیگ بیشتر میدن با قیمت پایین تر و سرعت مناسب تر!از حلوا بهتر نی!؟
![]()
اقا بیا یه لقمه نون و بوقلمون هست با هم می خوریم![]()
حتماً!
شاید بعد این جمعه بیایم![]()
میدونم جاش اینجا نیست ولی بازم با تورنت سرعتم پایینه ،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر بعد از استان همدان سرعت دانلود اینترنت استان گیلان از همه جا بیشتره ولی سرعت اپلود در رده 9 استان ها میباشد
البته میانگین رو حساب کردند
بهتر است قبل از بررسی سرعت اینترنت کشور ایران، بهطور خلاصه به وضعیت اینترنت در قارهها و کشورهای جهان بپردازیم.
طبق آمار، متوسط سرعت دریافت (Download) در قارههای جهان به ترتیب شامل :
قاره اروپا با ۶,۴۷ Mbps،
آمریکای شمالی با ۶.۱۴ Mbps،
استرالیا با ۴.۸۵ Mbps،
آسیا با ۴.۳۱ Mbps،
آمریکای جنوبی با ۱.۹۷ Mbps
و آفریقا با ۱.۱۶ Mbps میشود.
اما متوسط سرعت ارسال (Upload) کمی متفاوتتر خواهد بود،
آسیا با ۱.۷۱ Mbps،
اروپا با ۱.۴۲ Mbps،
آمریکای شمالی با ۱.۳۴ Mbps،
استرالیا با ۰.۶۴ Mbps،
آمریکای جنوبی با ۰.۴۰ Mbps
و نهایتاً آفریقا با ۰.۲۸ Mbps در این فهرست قرار گرفتهاند.
در بین کشورهای دنیا در سرعت دریافت،
کرهجنوبی با ۲۱.۱۱ Mb/s، ژاپن با ۱۵.۸۱ Mb/s، جزایر آلند با ۱۵.۳۷ Mb/s، لیتوانی با ۱۳.۱۸ Mb/s و سوئد با ۱۳.۰۵ Mb/s همچنان پیشتاز هستند.
در سرعت ارسال
لیتوانی با ۸.۸۶ Mb/s، ژاپن با ۷.۰۸ Mb/s، بلغارستان با ۵.۵۲ Mb/s، جزایر آلند با ۵.۲۹ Mb/s و لاتویا (لتونی) با ۵.۱۳ Mb/s در صدر کشورهای جهان قرار گرفتهاند.
سرعت اینترنت در کشور ایران
متوسط سرعت اینترنت در کشور ایران بسیار پائینتر از سایر کشورها میباشد، به طوری که ایران با سرعت ۰.۴۹ Mb/s در دریافت رتبه ۱۸۷ و سرعت ۰.۱۹ Mb/s در ارسال رتبه ۱۷۶ را در بین کشورهای دنیا به خود اختصاص داده است.
در این میان به ترتیب همدان با ۰.۷۶ Mbps، گیلان با ۰.۶۹ Mbps، گلستان با ۰.۶۵ Mbps، خراسان با ۰.۶۵ Mbps، باختران با ۰.۶۴ Mbps، آذربایجان باختری با ۰.۶۰ Mbps، سمنان با ۰.۵۸ Mbps، خوزستان با ۰.۵۵ Mbps، فارس با ۰.۵۱ Mbps و کردستان با ۰.۴۸ Mbps جزء برترینها از نظر سرعت دریافت محسوب میگردند. سرعت ارسال نیز به ترتیب شامل همدان با ۰.۲۷ Mbps، سمنان با ۰.۲۶ Mbps، آذربایجان باختری با ۰.۲۵ Mbps، بوشهر با ۰.۲۵ Mbps، خراسان با ۰.۲۴ Mbps، کردستان با ۰.۲۲ Mbps، باختران با ۰.۲۲ Mbps، مازندران با ۰.۲۱ Mbps، خوزستان با ۰.۲۱ Mbps و گیلان با ۰.۲۰ Mbps میشود، نکته جالب و قابل تامل اینکه در این میان تهران جایی در بین ۱۰ شهر یا استان برتر چه از لحاظ سرعت ارسال و چه دریافت ندارد!
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)