تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 374 از 1635 اولاول ... 2743243643703713723733743753763773783844244748741374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من یه دوربین کنون دارم که حدود 5متهی هیت که دارمش
    چند وقت پیش هی اختار میداد که شارژ نداره من فکر کردم که باطریش خراب شده .عوضش کردم اما بازم همون اختار رو میده و خاموش میشه
    برای این مشکل کسی راه حلی سراغ نداره
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    اگه باتری قلمی میخوره که ممکنه مشکل از باتری باشه. باتری های تقلبی زیاده تو بازار.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

اه............
    منم دیروز از سایت آمازون واسم ایمیل اومد اینها رو زده بود که به زودی میاریم...SX20 رو پیش فروش میکنه 400...من SX10 رو همین قیمت گرفتمفردا هم میرسه دستم...میخوام اگه سایته قبول کرد پسش بدم SX20 بگیرم...یعنی این کنون لعنتی نمیتونست 20 روز زودتر معرفی کنه
    حالا اگه نشد هم مهم نیست. تنها فرق اساسی اینه که فیلمبرداریش بهتر شده. ولی در مورد عکاسی: رزولوشن بالاتر=کیفیت پایین تر

3. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

حالا اگه نشد هم مهم نیست. تنها فرق اساسی اینه که فیلمبرداریش بهتر شده. ولی در مورد عکاسی: رزولوشن بالاتر=کیفیت پایین تر
    ممنونم داداش.ولی خب من فیلم هم یه کم واسم مهم بود....حالا هرچی خدا بخواد

اگه نباشه جاش خالی می مونه PC°BASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام .
    نظر دوستان رو میخواستم در مورد دوربین Nikon p90 بدونم ؟ کلا چه طور دوربینیه ؟ چون شنیدم کامپکت های نیکون بر خلاف SLR هاش عمل کرد ضعیفی دارن( کلا در مقایسه با مدل های مشابه از برند های دیگه عملکردش چه طوره ؟ )
    در ضمن یه حدود قیمت هم برای Nikon d90 میخواستم . نظر دوستان در مورد این دوربین چیه ؟ فکر کنم این یکی SLR باشه . کلا در مقایسه با رقبا از برند های دیگه عملکردش چه طوره ؟
    خیلی ممنون .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض دوربین خوب SX10

اه............
    منم دیروز از سایت آمازون واسم ایمیل اومد اینها رو زده بود که به زودی میاریم...SX20 رو پیش فروش میکنه 400...من SX10 رو همین قیمت گرفتمفردا هم میرسه دستم...میخوام اگه سایته قبول کرد پسش بدم SX20 بگیرم...یعنی این کنون لعنتی نمیتونست 20 روز زودتر معرفی کنه

-======================-
    سلام دوست عزیز
    این اشتباه را نکنید!
    کم پیدا می شود دوربینی مانند SX10 که خریدار را راضی نگه دارد ... درست مانند S5 که تا مدت ها پس از Discontinue شدنش همچنان طرفدار داشت ... اجازه بدهید تولید این دوربین متوقف شود، آنوقت خواهید دید که افت قیمت نخواهد داشت و همچنان تقاضا دارد ... یک نکته دیگر: شرکت کنون هیچ وقت با ارائه مدل آپگرید شده قبلی هیچ وقت بازارش را از دست نخواهد داد! بنابراین مطمئن باشید یک سری آپشن ها را از روی SX20 برمی دارد ... اصول و منطق بازار هم همین است! بعید می دانم SX20 دقیقا همان SX10 باشد با آپشن های بیشتر! قطعا بک سری از آپشن ها را برمی دارند ...
    من کسی را ندیده ام که SX10 خریده باشد و پشیمان باشد!

7. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام .
    نظر دوستان رو میخواستم در مورد دوربین Nikon p90 بدونم ؟ کلا چه طور دوربینیه ؟ چون شنیدم کامپکت های نیکون بر خلاف SLR هاش عمل کرد ضعیفی دارن( کلا در مقایسه با مدل های مشابه از برند های دیگه عملکردش چه طوره ؟ )
    در ضمن یه حدود قیمت هم برای Nikon d90 میخواستم . نظر دوستان در مورد این دوربین چیه ؟ فکر کنم این یکی SLR باشه . کلا در مقایسه با رقبا از برند های دیگه عملکردش چه طوره ؟
    خیلی ممنون .
    P90 و در کل دوربین های آماتور و SLR-Like نیکون (یا به قول خودشون نایکان) عملکردشون در مقایسه با دوربین های رقیب واقعا ضعیفه. مهمترین مشکلی که دارن نویز زیاد عکس ها هست. من خودم هیچ وقت نفهمیدم نیکون با این تکنولوژی و تجربه چرا هیچ وقت نمیتونه دوربین های این سطحش رو اصلاح کنه. البته قبلا هم توضیح داده شده که P90 مشخصات بسیار خوبی داره ولی هم از نظر کیفیت عکس و هم از جهات دیگه از ضعیفترین دوربین های بازاره.
    اختلاف قیمت D90 با P90 در خوش بینانه ترین حالت 600 هزار تومنه. قیمت D90 باید بالای 1100 و شاید بالای 1200 باشه. SLR های نیکون برخلاف دوربین های ارزون قیمتش کم نظیر هستند. شاید تنها رقیب سرسختی که دارن Canon باشه. در کل اگه میخواین دوربین ارزون قیمت بخرین بیشتر روی کنان و پاناسونیک و سونی فکر کنین. اگه دنبال دوربین 4/3 هستید (مشابه دوربین های SLR با سنسور کوچکتر و ابعاد خیلی جمع و جورتر) فقط پاناسونیک و الیمپوس و اگه SLR میخواین کنان و نیکون و پنتکس و الیمپوس (سونی هم بد نیست.)

9. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

-======================-
    سلام دوست عزیز
    این اشتباه را نکنید!
    کم پیدا می شود دوربینی مانند SX10 که خریدار را راضی نگه دارد ... درست مانند S5 که تا مدت ها پس از Discontinue شدنش همچنان طرفدار داشت ... اجازه بدهید تولید این دوربین متوقف شود، آنوقت خواهید دید که افت قیمت نخواهد داشت و همچنان تقاضا دارد ... یک نکته دیگر: شرکت کنون هیچ وقت با ارائه مدل آپگرید شده قبلی هیچ وقت بازارش را از دست نخواهد داد! بنابراین مطمئن باشید یک سری آپشن ها را از روی SX20 برمی دارد ... اصول و منطق بازار هم همین است! بعید می دانم SX20 دقیقا همان SX10 باشد با آپشن های بیشتر! قطعا بک سری از آپشن ها را برمی دارند ...
    من کسی را ندیده ام که SX10 خریده باشد و پشیمان باشد!

ممنون بابت راهنماییهات داداش

دوستان ریویو از این SX20 نیومده؟.من امروز SX10 به دستم رسید.
    نمیدونم چیکار کنم.آخه من فیلم برداری واسم مهمه...

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون بابت راهنماییهات داداش

دوستان ریویو از این SX20 نیومده؟.من امروز SX10 به دستم رسید.
    نمیدونم چیکار کنم.آخه من فیلم برداری واسم مهمه...
    اين هم لينك بررسي SX20

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 2 کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

اساتید نظر شماها چیه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

اولا که من خودم به شخصه شاگرد هستم نه استاد. اگه واقعا فیلمبرداری واست مهمه و این کاری که میگی عملیه خب چرا که نه. ولی اگه میبینی نمیشه یا دردسر داره بیخیال شو.

15. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •