اگه باتری قلمی میخوره که ممکنه مشکل از باتری باشه. باتری های تقلبی زیاده تو بازار.
اگه باتری قلمی میخوره که ممکنه مشکل از باتری باشه. باتری های تقلبی زیاده تو بازار.
حالا اگه نشد هم مهم نیست. تنها فرق اساسی اینه که فیلمبرداریش بهتر شده. ولی در مورد عکاسی: رزولوشن بالاتر=کیفیت پایین تر
ممنونم داداش.ولی خب من فیلم هم یه کم واسم مهم بود....حالا هرچی خدا بخواد![]()
سلام .
نظر دوستان رو میخواستم در مورد دوربین Nikon p90 بدونم ؟ کلا چه طور دوربینیه ؟ چون شنیدم کامپکت های نیکون بر خلاف SLR هاش عمل کرد ضعیفی دارن( کلا در مقایسه با مدل های مشابه از برند های دیگه عملکردش چه طوره ؟ )
در ضمن یه حدود قیمت هم برای Nikon d90 میخواستم . نظر دوستان در مورد این دوربین چیه ؟ فکر کنم این یکی SLR باشه . کلا در مقایسه با رقبا از برند های دیگه عملکردش چه طوره ؟
خیلی ممنون .
-======================-
سلام دوست عزیز
این اشتباه را نکنید!
کم پیدا می شود دوربینی مانند SX10 که خریدار را راضی نگه دارد ... درست مانند S5 که تا مدت ها پس از Discontinue شدنش همچنان طرفدار داشت ... اجازه بدهید تولید این دوربین متوقف شود، آنوقت خواهید دید که افت قیمت نخواهد داشت و همچنان تقاضا دارد ... یک نکته دیگر: شرکت کنون هیچ وقت با ارائه مدل آپگرید شده قبلی هیچ وقت بازارش را از دست نخواهد داد! بنابراین مطمئن باشید یک سری آپشن ها را از روی SX20 برمی دارد ... اصول و منطق بازار هم همین است! بعید می دانم SX20 دقیقا همان SX10 باشد با آپشن های بیشتر! قطعا بک سری از آپشن ها را برمی دارند ...
من کسی را ندیده ام که SX10 خریده باشد و پشیمان باشد!
P90 و در کل دوربین های آماتور و SLR-Like نیکون (یا به قول خودشون نایکان) عملکردشون در مقایسه با دوربین های رقیب واقعا ضعیفه. مهمترین مشکلی که دارن نویز زیاد عکس ها هست. من خودم هیچ وقت نفهمیدم نیکون با این تکنولوژی و تجربه چرا هیچ وقت نمیتونه دوربین های این سطحش رو اصلاح کنه. البته قبلا هم توضیح داده شده که P90 مشخصات بسیار خوبی داره ولی هم از نظر کیفیت عکس و هم از جهات دیگه از ضعیفترین دوربین های بازاره.
اختلاف قیمت D90 با P90 در خوش بینانه ترین حالت 600 هزار تومنه. قیمت D90 باید بالای 1100 و شاید بالای 1200 باشه. SLR های نیکون برخلاف دوربین های ارزون قیمتش کم نظیر هستند. شاید تنها رقیب سرسختی که دارن Canon باشه. در کل اگه میخواین دوربین ارزون قیمت بخرین بیشتر روی کنان و پاناسونیک و سونی فکر کنین. اگه دنبال دوربین 4/3 هستید (مشابه دوربین های SLR با سنسور کوچکتر و ابعاد خیلی جمع و جورتر) فقط پاناسونیک و الیمپوس و اگه SLR میخواین کنان و نیکون و پنتکس و الیمپوس (سونی هم بد نیست.)
ممنون بابت راهنماییهات داداش
دوستان ریویو از این SX20 نیومده؟.من امروز SX10 به دستم رسید.
نمیدونم چیکار کنم.آخه من فیلم برداری واسم مهمه...
اين هم لينك بررسي SX20
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اساتید نظر شماها چیه؟
اولا که من خودم به شخصه شاگرد هستم نه استاد. اگه واقعا فیلمبرداری واست مهمه و این کاری که میگی عملیه خب چرا که نه. ولی اگه میبینی نمیشه یا دردسر داره بیخیال شو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)