اقا جان یه دوست قرار بو 3 روز پیش یه ترینر بزاره که 100 درصد کار کنه چی شد پس
اقا جان یه دوست قرار بو 3 روز پیش یه ترینر بزاره که 100 درصد کار کنه چی شد پس
با شوا هم تموم كردم
با شوا سخترين جا واسه من اون غول بود
و كشتن وسكر از راحت ترين ترين كارها بود
چون بيشتر كارها را كريس انجام ميداد
حالا یه سوال
این عتیقه جاتهایی که پیدا میکنیم به چه دردی میخوره؟
من همینطور نگهشون داشتم
ایا بعدا به درد میخوره یا بفروشمشون؟؟ به پول نیاز دارم![]()
خب معلومه بايد بفروشي
اگه نفروختي پس كلي پول نصيبت ميشه
در اويلهلي قبلي ميشد اينا را تركيب كرد و گرونتر فروخت
در اين نسخه چنين چيزي نيست
كلا در قسمت معاملات بد عمل ميكنه
نه به درد نمیخورن
تا جایی که من امتحان کردم مثل اویل 4 تیکه های گم شده ندارن که بشه به هم وصلشون کرد![]()
سلام ...
ببین این کارت را راه میندازه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر جای بدنش بزنی فرقی نمیکنه ؟ اخه من همه تیرهامو + 30 تا مین کار میزارم اخرش تیرهای تموم میشه و اون قلب در نمیاد . فقط یک بار اونم شانسی نمیدونم چی شد که اون قلبه زد بیرون .رفیق شما اول با اسلحه دیگه ای بزنش بعد وسط شکمش یه قلب میزنه بیرون اون موقع اون قلبرو با rpg نشانه برو بزن.
این کارو هم کردم نشد !بهترین کار اینه که بری پشت سرش و وقتی دستشو برد بالا یه تیر RPG بزنی توی پشتش.
نه شما اشتباه گرفتی دوست عزیزوقتي مستقيما بخواي به طرفش تير اندازي كني جا خالي ميده
كمي صبر كن تا دنبالت كنه تا ادرنالينش بياد پايين و وايسه
بعد بزني با تير به وسط سينه اش تا حركت نكنه
بعدش آر پي جي رو بگير و بزنش
وقتي آر پي جي اومد طرف چون سريعه آر پي جي رو مي گيره با دستاش و نگه ميداره اون موقع سريع با اسلحه ات ار پي جي رو بزن تا منفجر بشه
همين ...
منظور من بعد از اونجاست . اونجایی که توی اتشفشانه .
به هر حال فوق العاده از همهگی ممنون
؟؟
؟؟
سلام من توی مرحله ساوانا به شکل عجیبی گیر کردم زمانی که اون کامیون میاد به هاموی میزنه پرت میشه توی رودخونه هر کاری می کنم نمیشه کامیون رو از سر راه برداشت جایی خوندم باید راننده رو زد ولی اونم نشد میشه راهنمایی کنین
تو کنارهای پل بشکه های آتشزا وجود داره وقتی اومد اون بشکه هارو منفجر کن تا دخلش بیاد.
ممنونم اما ببخشید مرحله ای که سوار هاومی پشت تیر بار هستی رو میگم منظورم اون مرحله که میخواد زیرت بگیره نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)