تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 374 از 2376 اولاول ... 2743243643703713723733743753763773783844244748741374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مرفاوي: مهاجمان ما بايد دقت بيشتري داشته باشند

مربي تيم فوتبال استقلال گفت: در نيمه اول بازيکنان ما دور از انتظار ظاهر شدند.

عبدالصمد مرفاوي مربي تيم فوتبال استقلال به خبرنگار ورزشي برنا گفت: بازي برابر سپاهان دو نيمه متفاوت داشت،نيمه اول بازيکنان ما سردرگم بودند اما در 45 دقيقه دوم توپ و ميدان را در دست گرفتيم و گل تساوي را به ثمر رسانديم. وي در ادامه گفت: اگر بچه ها از ابتدا مثل 45 دقيقه دوم بازي مي کردند ما پيروز ميدان بوديم. مرفاوي درباره اعتراض نيمکت نشينان استقلال به داوري مسابقه گفت: بهتر است قضاوت را به کارشناسان بسپاريم، آن وقت مشخص مي شود که اعتراض ما بي مورد بود يا درست. مربي تيم فوتبال استقلال در انتها ضمن پذيرفتن اين انتقاد که استقلال مهاجم چارچوب شناس ندارد گفت: مهاجمان ما خوب مي جنگند و دوندگي زيادي دارند اما بايد در زدن ضربات آخر دقت بيشتري داشته باشند.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

از وقتی این مزدک میرزایی اومده برنامه 90 دیگه نمی بینمش!
    یادم رفت قسمت داوری بازی استقلال -سپاهان را ببینم.
    کارشناسش چی گفت؟
    نصیر زاده که پنالتی اعلام کرد.
    من رفتم بخوابم اینجا کسی نیست!

=================

به هيچ وجه روي عليزاده خطاي پنالتي نکردم
    عقيلي: استقلالي ها مي خواهند عملکردشان را توجيه کنند

هادي عقيلي مدافع ملي پوش تيم فوتبال سپاهان گفت: فقط توپ عليزاده را زدم و به هيچ وجه روي مهاجم استقلال خطاي پنالتي مرتکب نشدم.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" هادي عقيلي مدافع تيم فوتبال سپاهان پس از بازي روز گذشته (يکشنبه) در جمع خبرنگاران گفت: تيم ما بازي خوبي را انجام داد و مي توانستيم پيروز ميدان باشيم.

وي ادامه داد: استقلال شانس آورد که اين بازي را واگذار نکرد زيرا بچه هاي ما به مراتب بهتر از آنها بازي کردند.

عقيلي در واکنش به مصاحبه هاي بازيکنان استقلال که گفته بودند سپاهان از شکست گريخت گفت: استقلالي ها بايد اينگونه صحبت کنند و با اين حرف ها عملکردشان را براي تماشاگرانشان توجيه نمايند.

مدافع ملي پوش سپاهان در انتها به صحنه مشکوک به پنالتي در نيمه دوم اشاره کرد و گفت: در آن صحنه به هيچ وجه روي عليزاده خطا نکردم و توپ او را زدم و مسلماً دوربين هاي تلويزيوني به خوبي آن صحنه را ضبط کرده اند.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

این سپاهانی ها هم ادم شدند تو بازی انچنان وحشی بازی در اوردند که عقیلی باید اخراج میشد اما حالا از بازی ما شاکی هستند!

هستم...
    داشتم میرفتم بخوابم اخه صبح ساعت 8 باید برم دانشگاه اما بی خیال خواب را میذارم برای دانشگاه
    این سایت ایپنا هرکاری کردم نشد خبرش را درست گذاشت برای همین لینک را میذارم:
    تیتر خبر:اكبري: استقلال با شلوغ‌كاري به دنبال گل بود/ در هر 3 جام مدعي خواهيم شد
    ايول علي رضاجون

كارت درسته.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

والا علي رضا جان كارشناسش گفت پنالتي بود.
    اما چه فايده.؟

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ما بايد خودمون رو براي تمامي اين ناداوري ها اماده كنيم وخيال كنيم حريف 12 نفره است

اين دقيقا همون كاريه كه استقلال قلعه نوعي در سال سومش كرد

تو اون سالم همه بر عليه ما بودند ولي اونقدر تيم قوي بود كه هيچ كس نتونست كاري كنه
    (بازي با فجر تو اون سالو يادتون مياد)

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پورحيدرى: هيچ مشكلى با مسئولان استقلال ندارم

«منصور پورحيدرى» مدير فنى پاس همدان در خصوص پيروزى تيمش مقابل ابومسلم گفت: بسيار خوشحالم كه از يك بازى خوب سربلند بيرون آمديم و در غياب چند مهره اصلى مان صاحب ۳ امتياز شديم. وى افزود: اين پيروزى باشگاه پاس همدان را به آينده اى روشن اميدوار كرد و ان شاالله با انجام بازى هايى موفقيت آميز فصل خوبى را پيش رو خواهيم داشت. پورحيدرى همچنين علت توقف استقلال مقابل سپاهان را به عدم هماهنگى بازيكنان ربط داد و گفت: استقلال نياز به زمان دارد چرا كه بازيكنان جوان و باتجربه اين تيم هنوز به طور صددرصد هماهنگ نشده اند و براى پيدا كردن يكديگر در زمين بازى مشكل دارند. اين عضو هيأت مديره استقلال در خصوص مصاحبه هاى هفته گذشته اش در انتقاد به سياست هاى باشگاه استقلال اظهار داشت: من هيچ مشكلى با مسئولان باشگاه و اعضاى هيأت مديره ندارم و حرف هايى كه زدم جنبه كلى داشت اما آقايان به خودشان گرفتند و تصور نمودند قصد كوبيدنشان را داشتم. به هر حال براى اينكه ثابت كنم مشكلى با كسى ندارم از اين پس سعى خواهم كرد در جلسات هيأت مديره شركت كنم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قلعه نوعي: اجازه نمى دهم باشگاه استقلال لطمه ببيند

امير قلعه نويى گفت: با تغيير باورهاى بازيكنان تيم، مدعى قهرمانى در ليگ برتر هستيم. سرمربى استقلال همچنين اظهار كرد: بازيكنان ما هنوز به خودباورى لازم نرسيده اند. بايد باورهاى آنها را تغيير دهيم تا بدانند براى پرافتخارترين باشگاه ايران در آسيا بازى مى كنند. باشگاهى كه ميليون ها هوادار دارد. تنها ۳ هفته از ليگ برتر گذشته است و بايد به بازيكنان استقلال زمان داد. بى ترديد ما در هفته هاى آينده با افزايش خودباورى و هماهنگى بازيكنان نتايج بهترى گرفته و مدعى خواهيم بود. امير قلعه نويى با ابراز رضايت از عملكرد تيمش در بازى مقابل سپاهان گفت: ما ۲ نيمه متفاوت داشتيم. در نيمه اول چندان خوب نبوديم اما در نيمه دوم به طور كامل بر بازى مسلط بوديم و فشار زيادى را روى دروازه حريف وارد كرديم. شايد نتوانستيم پيروز شويم اما تيم پرقدرت سپاهان در نيمه دوم به طور كامل اسير برنامه هاى تاكتيكى ما بود. سرمربى تيم استقلال تهران درباره حاشيه هاى اخير پيش آمده در روابطش با سرمربى تيم ملى فوتبال نيز گفت: در شب عيد على دايى در يكى از نشريات ۲ صفحه مصاحبه كرد و عليه من حرف زد. او در آن مصاحبه مرا زير سوال برد و حتى درباره حضورم در تمرينات تيم هاى آلمانى نيز گفت من از پشت فنس ها تمرينات اين تيم ها را نگاه كرده ام اما در آن زمان به دليل آنكه صحبت تنها درمورد امير قلعه نويى بود، سكوت كردم و به خاطر منافع ملى ترجيح دادم پاسخ سرمربى تيم ملى را ندهم اما اين بار ديگر بحث امير قلعه نويى نيست. بلكه بحث ۲۰ ميليون هوادار استقلال است كه من نمى توانم از منافع آنها بگذرم. قلعه نويى خاطرنشان كرد: تا هر كجا كه بحث تحمل و رفاقت باشد، من آماده هستم. با وجود اظهارات على دايى در آن مصاحبه زمانى كه او به كرمان آمد برايش گل بردم. همچنين زمانى كه سرمربى تيم ملى بودم، به خوبى با تمامى باشگاه ها همكارى كردم و در آن زمان هيچ مشكلى ميان باشگاه ها و تيم ملى وجود نداشت. امير قلعه نويى در پايان گفت: من هم تيم ملى ايران را دوست دارم، هم ۲۰ ميليون هوادار باشگاه استقلال را و اجازه نمى دهم كه باشگاه استقلال لطمه ببيند. ما مى توانستيم بازيكنانمان را براى بازى هاى غرب آسيا به تيم ملى ندهيم چرا كه حتى صفايى فراهانى هم مصاحبه كرد و عنوان نمود كه اين بازى ها در روز فيفا برگزار نمى شود. به همين دليل ما مى توانستيم بازيكنانمان را در اختيار تيم ملى نگذاريم اما به خاطر احترام به تيم ايران و ارجحيت تيم ملى اين كار را انجام داديم. در مقابل انتظار داريم كه تيم ملى نيز تعامل مثبتى با باشگاه ها داشته باشد و اين تعامل يك طرفه نباشد. در همين جا اعلام مى كنم كه اگر بنابر تعامل مثبت و همكارى باشد، آمادگى كامل دارم و در مقابل اگر قرار بر مسائل ديگر و برخوردهاى ناخوشايند باشد تا آخر ايستاده ام و براى آن نيز آمادگى خواهم داشت

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قلعه نوعي خطاب به دايي: اگر قرار بر برخوردهاى ناخوشايند باشد تا آخر ايستاده ام

lمير قلعه نويي در واکنش به اظهارات اخير علي دايي گفت: اگر بنابر تعامل مثبت و همكارى باشد، آمادگى كامل دارم و در مقابل اگر قرار بر مسائل ديگر و برخوردهاى ناخوشايند باشد تا آخر ايستاده ام و براى آن نيز آمادگى خواهم داشت.

به گزارش سرويس ورزشي خبرگزاري آريا، امير قلعه نويى گفت: با تغيير باورهاى بازيكنان تيم، مدعى قهرمانى در ليگ برتر هستيم. سرمربى استقلال همچنين اظهار كرد: بازيكنان ما هنوز به خودباورى لازم نرسيده اند. بايد باورهاى آنها را تغيير دهيم تا بدانند براى پرافتخارترين باشگاه ايران در آسيا بازى مى كنند. باشگاهى كه ميليون ها هوادار دارد. تنها 3 هفته از ليگ برتر گذشته است و بايد به بازيكنان استقلال زمان داد. بى ترديد ما در هفته هاى آينده با افزايش خودباورى و هماهنگى بازيكنان نتايج بهترى گرفته و مدعى خواهيم بود. امير قلعه نويى با ابراز رضايت از عملكرد تيمش در بازى مقابل سپاهان گفت: ما 2 نيمه متفاوت داشتيم. در نيمه اول چندان خوب نبوديم اما در نيمه دوم به طور كامل بر بازى مسلط بوديم و فشار زيادى را روى دروازه حريف وارد كرديم. شايد نتوانستيم پيروز شويم اما تيم پرقدرت سپاهان در نيمه دوم به طور كامل اسير برنامه هاى تاكتيكى ما بود.

سرمربى تيم استقلال تهران درباره حاشيه هاى اخير پيش آمده در روابطش با سرمربى تيم ملى فوتبال نيز گفت: در شب عيد على دايى در يكى از نشريات 2 صفحه مصاحبه كرد و عليه من حرف زد. او در آن مصاحبه مرا زير سوال برد و حتى درباره حضورم در تمرينات تيم هاى آلمانى نيز گفت من از پشت فنس ها تمرينات اين تيم ها را نگاه كرده ام اما در آن زمان به دليل آنكه صحبت تنها درمورد امير قلعه نويى بود، سكوت كردم و به خاطر منافع ملى ترجيح دادم پاسخ سرمربى تيم ملى را ندهم اما اين بار ديگر بحث امير قلعه نويى نيست. بلكه بحث 20 ميليون هوادار استقلال است كه من نمى توانم از منافع آنها بگذرم.

قلعه نويى خاطرنشان كرد: تا هر كجا كه بحث تحمل و رفاقت باشد، من آماده هستم. با وجود اظهارات على دايى در آن مصاحبه زمانى كه او به كرمان آمد برايش گل بردم. همچنين زمانى كه سرمربى تيم ملى بودم، به خوبى با تمامى باشگاه ها همكارى كردم و در آن زمان هيچ مشكلى ميان باشگاه ها و تيم ملى وجود نداشت.

امير قلعه نويى در پايان گفت: من هم تيم ملى ايران را دوست دارم، هم 20 ميليون هوادار باشگاه استقلال را و اجازه نمى دهم كه باشگاه استقلال لطمه ببيند. ما مى توانستيم بازيكنانمان را براى بازى هاى غرب آسيا به تيم ملى ندهيم چرا كه حتى صفايى فراهانى هم مصاحبه كرد و عنوان نمود كه اين بازى ها در روز فيفا برگزار نمى شود. به همين دليل ما مى توانستيم بازيكنانمان را در اختيار تيم ملى نگذاريم اما به خاطر احترام به تيم ايران و ارجحيت تيم ملى اين كار را انجام داديم. در مقابل انتظار داريم كه تيم ملى نيز تعامل مثبتى با باشگاه ها داشته باشد و اين تعامل يك طرفه نباشد. در همين جا اعلام مى كنم كه اگر بنابر تعامل مثبت و همكارى باشد، آمادگى كامل دارم و در مقابل اگر قرار بر مسائل ديگر و برخوردهاى ناخوشايند باشد تا آخر ايستاده ام و براى آن نيز آمادگى خواهم داشت.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

هر کی میتونه نظر بده :
    توی مهاجمان استقلال بعد از برهانی علی زاده بد ترین مهاجم استقلاله . حالا چرا قلعه نوعی اونو فیکس تیم می کنه؟
    انصافا مجیدی تا توی بازی بود با اکبر پور خیلی خوب بازی می کردن . در کل تیم سپاهان رو تو قوطی کرده بودند . نمیدونم چرا گزاشتنش ذخیره . شما می دونین ؟
    در مورد نیمکت نشینی امیر آبادی چه نظری دارین ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

توی مهاجمان استقلال بعد از برهانی علی زاده بد ترین مهاجم استقلاله
    خوب در اين كه اين همه پول جاي اين مهاجم ها دادن اشتباه بوده شكي نيست.
    اما دقت كنيد علي زاده خيلي دونده است.گل استقلال هم حاصل تلاش خودش بدست اومد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •