من little big planet دارم میخوای ؟
من little big planet دارم میخوای ؟
ميخواستم ببينم بازي لخd of war collection چي هست ؟
فرق با بازي gow 1 , 2 , 3 چي هست ؟
من little big planet دارم میخوای ؟سلام. دوستان اینجا تاپیک خرید فروش بازی نیستدوستان کسی little big planet و gow collection رو برای فروش نداره
3 کلا یه بازیه جدید با مرحله های جدید هست ولی 2 و 1 همون GOW ری هست که تو PS2 بودهميخواستم ببينم بازي لخd of war collection چي هست ؟
فرق با بازي gow 1 , 2 , 3 چي هست ؟
سلام--الان اگه بخوام يه بازي بخرم ميتونم از هر مغازه اي بخرم؟؟؟يعني مثل خود كنسول پيچ و خم نداره--منظورم اينه كه بازي- اورجينال و تقلبي و يا نسخه اصل و غيره نداره؟؟؟؟؟با خيال راحت هر بازي رو ميشه خريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا مگه خود کنسول اصل و تقلبی داره که بازیاش داشته باشه!!؟
بازی تقلبی یعنی کپی! که چون هنوز این کنسول کپی خور نشده ...!
هیچ دنگ و فنگی نداره فقط باید به جیبتون نگاه کنید و ببینید چقدر مایه دارید همین!
ریجن بازیها هم مهم نیست!
آخه تو يه تاپيكي بحث قيمت بازي بود---يه نفر گفت كه بستگي داره مثلا ممكنه يه بازي نسخه ديگه اي هم داشته باشه!!!!!!!!!!!!كه گرون تر ميكنه بازي رو!!!!!
خب من منظور از نسخه دیگر رو نفهمیدم!!؟
اما یک سری از بازیهای PS3 یک نوع معمولی دارن و یک نوع Platinum.
Normal
Platinum
که این دو به جز قیمت و جعبه هیچ فرق دیگه ای با هم ندارن.
بازیهایی که پرفروش هستن را با یک نوع پک دیگر به نام Platinum و با قیمت کمتر و نشان دادن فروش بالای بازی عرضه میکنن.
البته ریجین بازی هم تاثیر مستقیمی تو قیمت بازی داره بازی های ریجین 3 ارزون تر و بازی های ریجین 1 گرون ترن ، من خودم ترجیحا بازی هام رو ریجین دو می گیرم !
جاوید mag بزنیم ؟
من رفتم Raven![]()
دوست عزیز درست میگن بعضی از بازی ها تایلندی و بعضی ها چینی و یا امریکایی هستند دقیقا یادم نیست بازی هایی که روی cd انها که نگاه می کنید رنگش حالت زرد رو داره امریکایی هستند و اونهایی که رنگشون یادم نیست حالت خاکستری یا یه رنگ بسته است اونها چینی و تایلندی هستند الان من خودم از همون 0(Platinumkillzone2,god of war lll, metalger4,) دارم که خود دوستم که فروشندست گفت که بعضی ها میگن تایلندی هست بعضیا میگن چینی من که خودم نمی دونم این چیز هایی هم که گفتم از دوستم که خودش فروشنده این چیزاست شنیدم
Last edited by zxc11; 23-05-2010 at 17:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)