براي اجراش بايد با يه يو ام دي بوتش كني بدون يو ام دي نمي آد !اقا اين بازى Patapon فريمور چند ميخواد واسه من 3.5 رو Loading ش گير ميكنه
براي اجراش بايد با يه يو ام دي بوتش كني بدون يو ام دي نمي آد !اقا اين بازى Patapon فريمور چند ميخواد واسه من 3.5 رو Loading ش گير ميكنه
نه عزيزم توش UMD هستش باز گير ميكنه![]()
بازی پتا پون رو من با فرم ویر3.81 اجرا کردم بدون umd
باید از ریکاوری نو یو ام دی ریجن رو فعال کنی
-------------------------------------------------
در ضمن امروز تولدمه![]()
![]()
رو No UMD هم گزاشتم باز رو Now Loading گير ميكنه
تولدتم مبارك
اين GOD OF War هم كه اومد UMD ش گيرم نيومد هر شي گشتم
Last edited by vizzzzzzzzzzzzzzzz; 17-04-2008 at 15:08.
نو یو ام دی رو نگفتم نو یو ام دی ریجن رو گفتم البته اگر نسخه ژاپنی رو دارینوشته شده توسط vizzzzzzzzzzzzzzzz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه Free UMD Region رو ميگى اونم Enabled كردم نشد
سلام . آقا كسي psp slim در حد نو داره واسه فروش؟ اگه دارين بهم ميل بزنيد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي فوريه .![]()
من Patapon را با فریمور 3.70 با هیچ یو ام دی اجرا می کنم. من نمی دونم چرا بعضیها می گن یو ام دی واسه اجرا لازمه. من تاحالا نزدیک به 70 تا بازی را روی PSP ایم اجرا کردم که هیچکدوم یو ام دی نمی خواست...
به يك عدد سيب زميني جهت ارسال اسپم تو تاپيك ها نياز منديم ! چيز ديگه اي لازم نداري پنجاه تا پست دادي همشم همين بوده !از علاقمندان به تولید بازی رایانه ای در زمینه های ذیل دعوت به همکاری می نمایم.
1-مدل ساز 3 بعدی (مبتدی – حرفه ای)
2-طراح و هنرمند رایانه 2 بعدی (مبتدی – حرفه ای)
3-انیماتور رایانه ای آشنا به نرم افزار 3D Max
4-منشی آشنابه کامپیوتر (تر جیحا خانم) جهت یک شرکت فرهنگی هنری در تهران به صورت تمام وقت.
لطفاً CV (رزومه) و نمونه کار خود را به ایمیل زیر ارسال فرمائید.
واسه اينكه براي بعضي از بازي ها لازمه من پاتاپون رو رو پي اس پي خودم بدون يو ام دي چك كردم - حالت m33 - رو همون لودينگش گير مي كرد ، نيد فور اسپيد كربن تو بازي نمي رفت به همراه هاروست مون اونم ارور مي داد ! آحتمالا پي اس پي شما قشنگه و خارجيه !من Patapon را با فریمور 3.70 با هیچ یو ام دی اجرا می کنم. من نمی دونم چرا بعضیها می گن یو ام دی واسه اجرا لازمه. من تاحالا نزدیک به 70 تا بازی را روی PSP ایم اجرا کردم که هیچکدوم یو ام دی نمی خواست...
Last edited by J A V I D; 18-04-2008 at 08:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)