دوست من در پوشه ی My Documents هست . My Document هم توی درایو ویندوز هست دیگه !سلام دوباره بر رفقا
مي خواستم ببينم سيو بازي Stalker در كجاي كامپيوترهستش چون هر بار پس از نصب ويندوز بازي دوباره New Game ميشه. باتشكر
دوست من در پوشه ی My Documents هست . My Document هم توی درایو ویندوز هست دیگه !سلام دوباره بر رفقا
مي خواستم ببينم سيو بازي Stalker در كجاي كامپيوترهستش چون هر بار پس از نصب ويندوز بازي دوباره New Game ميشه. باتشكر
دوست عزیز درایور کارت گرافیکیت Update کن.اگر Update هست Patch 1.02 GRAW 2 را نصب کن.
salam
agha bebaskhid farsi type nemikonam
man mogheye ejraye riddick bem migeh opengl 2 mikhad
az koja biaram opengl 2?
gerafam ham 5200 fx
128
mer30
اگه ميخواي برات لينك دانلود فونت فارسي بذارم تا بفهم چي ميگي ؟
سلام
من مشکلی در مرد عنکبوتی 3 دارم
وقتی بازی را میخواهم اجرا کنم هیچی نمیاد صدا میاد ولی صفحه تاریکه یعنی میکشیه!
ram 512
vga geforce5500
cpu 2.4 full
دوست من سیستم شما واسه این بازی ضعیفه .سلام
من مشکلی در مرد عنکبوتی 3 دارم
وقتی بازی را میخواهم اجرا کنم هیچی نمیاد صدا میاد ولی صفحه تاریکه یعنی میکشیه!
ram 512
vga geforce5500
cpu 2.4 full
مخصوصا گرافیک . به نظر من به فکر ارتقای سیستم باش .
سلام به همه ي دوستان مي خواستم بپرسم كسي روش نسب اسكين روي اين ورژن رو بلد Counter-Strike Source اگر كسي ميدونه بگه ما هم ياد بگيريم .ممنون
دوست من شما در تاپیک اصلی خود کانتر مطرح کنی بهتره . چون اینجا معمولا واسه حل مشکل در اجرا و نصب بازی هاست . ولی چون در تاپیک اصلی همه ی کانتر باز ها سر میزنند زودتر به نتیجه میرسی :سلام به همه ي دوستان مي خواستم بپرسم كسي روش نسب اسكين روي اين ورژن رو بلد Counter-Strike Source اگر كسي ميدونه بگه ما هم ياد بگيريم .ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميشه لينك پچ رو اينجا بگذاري (منظورم بازي GRAW2 هست)
ممنون
سلام دوستان.
من بازی gta san anderesرو نصب کردم اجرا هم میشه منتها یه مشگلی هست این که تمام کارکترای بازی مثل شخصیت که با هاش بلزی میکنی و تمام آدمای تو بازی همه به رنگ زری هستند اصلا هیچیشون معلو نیست اون شخصیت که من باهاش بازی میکنم و اول بازی سوار دوچرخه میشه کاملا زرد رنگه .ولی تمام ساختمانها رنگ طبیعی خودشونو دارن.این مشگل چطوری حل میشه...
سیستم من
RAM=512
Graphic=128 GeForce FX 5200
CPU 1.8 Intel Full !
و ....
ممنون میشم اگه کمک کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)