آخه بد موقعی هم هست خب جند روز دیگه اعزامی .ولی بازم برو نظام وظیفه و مراجع بالاتر تا مشکلت رو حل کنی.
آخه بد موقعی هم هست خب جند روز دیگه اعزامی .ولی بازم برو نظام وظیفه و مراجع بالاتر تا مشکلت رو حل کنی.
به نظرت حل می شه ؟
باید برم مرکز نظام وظیفه رشت شهرمون
سلام
آقا ذستت درد نکنه،واقعا مفید بود.من دی ماه اعزامم و شرایط جسمیم مشابه شماست(قد 189 و وزن 61 + مشکل قلبی که معاف از رزم
میشدم اما ولش کردم).ایشالا آموزشی رو به خوبی بگذرونی،بی صبرانه منتظر شنیدن تجربیاتت هستم.
موفق باشی
دوستان یه سوال کسی که معاف کفالت میشه آموزشی باید بره؟
سلام برادر شما خیلی دیر اقدام کردی اگه میخوای با تمدید موافقت بشه باید 60 روز زودتر درخواست بدی شما یک هفته مونده درخواست دادی و معلومه ذر موجهی هم نداشتی اگه عذرت موجه باشه حتی روز اعزام هم باشه تمدید میکنن برات
سلام
دوستان ورود و خروج به پادگان با لباس شخصی باید باشه یا با لباس نظامی ؟ اصلا میشه با لباس شخصی وارد پادگان شد ؟ (منظورم از زمانی هست که لباس های آموزشی رو اندازه کردیم و به پادگان برگشتیم)
مخلصم دادا
.
خواهش. به روی چشم، اون موقع دیگه قشنگ تجربه شده و بهتر هم میتونم بنویسم. ان شاء الله که شما هم به سلامتی و خوشی میری و تمومش میکنی.
همینه دیگهما هی کم کم میگیم و همه هم میبرند و استفاده میکنند، اینطوری این فرهنگ اسپری هم رفته رفته جا میافته
اتفاقا این آشنای ما هم بهم گفت که بپا شوهر نره در بازکنت
پستم رو ویرایش کردم و این توضیح رو بهش اضافه کردم. خب دو ماه آموزشی دیگه
منظور همون بود ولی اونم اضافه کردم، ما هنوز خان اولیم
حالا اینو به سلامت بریم و بیاییم تا تا خان های بیشتر و بزرگترش.
خواهش.
ا پس شما اکثر شرایط منو داری کهدر مورد معاف از رزمی هم نمیدونم چی بگم، تصمیم خودت هست ولی مواظب باش اونجا. به روی چشم، ان شاء الله وقتی اومدیم، از شرایط اونجا و تجربیات و ... هم میگم؛ آرزو میکنم شما هم به سلامتی و خوشی بری و تمومش کنی.
اینطور که من خوندم و شنیدم، جا تا جا متفاوت هست، مثلا تقریبا پادگان های ارتش اجازه نمیدند که سرباز با لباس نظامی بره بیرون از پادگان. ضمنا این مورد رو هم دژبانی همون اول کار بهمون میگه و در مورد قانونشون توجیهمون میکنه، پس خیالت تخت باشه.
Last edited by Lord Farshad; 19-10-2016 at 10:43.
سلام من تازه میخوام اقدام کنم یه برگه هست برای معاینه اولیه معاینه اش شامل چه مواردی هست و ایا کسی که سال 91 فتق عمل کرده امکان معاف از رزم داره و اینکه امسال برای کارت سبز اقدام کردم که تشکیل نشد ایا باید بگم بهشون و اون قسمت که برای دوره تکمیلی بسیج هست رو باید نه بزنم دیگه ؟؟
سلام به همه دوستان.
من اعزامم شده 1 آبان و افتادم باهنر کرمان نیروی انتظامی.
کسی هست اونجا افتاده باشه ؟
کسی نصیحتی چیزی نداره در مورد اون پادگان؟
راستی دوستان به نظرتون بعد از آموزشی با فوق لیسانس پست دفتری میدن یا میریم سر 4 راه و ... ؟
مرسی.
این دوره باهنر فوق لیسانس زیاد گرفته. فکر کنم نیاز به افسر دارن. یعنی راهور. هیچی معلوم نیست. خدا داند. منم فوقم اول ابان باهنر.
اهل کجایی شما؟
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)