تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3739 از 4105 اولاول ... 27393239363936893729373537363737373837393740374137423743374937893839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,381 به 37,390 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آخه بد موقعی هم هست خب جند روز دیگه اعزامی .ولی بازم برو نظام وظیفه و مراجع بالاتر تا مشکلت رو حل کنی.

2. این کاربر از Xeoc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

به نظرت حل می شه ؟

باید برم مرکز نظام وظیفه رشت شهرمون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

درود.

اول از همه باید بگم که منم یکی هستم مثل خود شما، این لیستی رو هم که بهش رسیدم، با پرس و جو و خوندن مثلا 500 صفحه از این تاپیک و جاهای دیگه هستش. این لیست، لیستی هستش که به خاطر خودمم شخصی سازیش کردم، مثلا ممکنه کسی، چیزی گفته باشه که من دیده باشم برای من نیازی نیستش اصلا و همینطور من نه میخوام بارم سنگین بشه، نه که میتونم اصلا یه ساک سنگین رو هی اینور و اونور بکشم، برای همین این چیزا رو میبرم. هر کی طبیعتا بسته به شرایطش، بهتر میتونه در مورد خودش نظر بده، من فقط چون ازم مدام پرسیده میشد که چی میبری، اینا رو اینجا هم مینویسم، به هر حال هر چی به هم کمک کنیم، کم هست.
    .......

سلام
    آقا ذستت درد نکنه،واقعا مفید بود.من دی ماه اعزامم و شرایط جسمیم مشابه شماست(قد 189 و وزن 61 + مشکل قلبی که معاف از رزم

میشدم اما ولش کردم).ایشالا آموزشی رو به خوبی بگذرونی،بی صبرانه منتظر شنیدن تجربیاتت هستم.

موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال کسی که معاف کفالت میشه آموزشی باید بره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوستان خواهشن هرچه سریع تر جواب منو بدین . من می خوام تاریخ اعزام رو به تعویق بندازم ( تاریخ اعزام بنده ۸/۱ ) . من ۲۲ مهر درخواست تمدید تاریخ اعزام رو دادم ( درخواست که تاریخ اعزام من بشه ۱۰/۱ ) . من غیبت ندارم ، بار اول هم دارم درخواست تمدید میدم ؛ با درخواست تمدید من موافقت نشده چکار می تونم بکنم ؟

توی یکی از خبر ها که حاوی اطلاعاتی در مورد قانون نظام وظیفه و اینجور چیزا هست ، دیدم که نوشته افرادی که ۶ ماه از تاریخ فارق التحصیلی شون نگذشته باشه میتونن حداقل برای برای یک بار تمدید بکنن و این در مورد من صادقه . حالا تو این فرصت کم من باید چیکار کنم ؟ فقط فردا رو وقت دارم

لازم به ذکره خبر رد شدن درخواست رو امروز از پلیس به علاوه ۱۰ گرفتم و به مرکز نظام وظیفه ی شهرمون برای پیگیری بیشتر نرفتم که ببینم آیا می تونم کاری کنم یا درخواستمو به خودشون مستقیمن بگم شاید پذیرفته شد .

( در کل همه ی این کارها و سربازی ظلم آشکاره )
    سلام برادر شما خیلی دیر اقدام کردی اگه میخوای با تمدید موافقت بشه باید 60 روز زودتر درخواست بدی شما یک هفته مونده درخواست دادی و معلومه ذر موجهی هم نداشتی اگه عذرت موجه باشه حتی روز اعزام هم باشه تمدید میکنن برات

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

سلام

دوستان ورود و خروج به پادگان با لباس شخصی باید باشه یا با لباس نظامی ؟ اصلا میشه با لباس شخصی وارد پادگان شد ؟ (منظورم از زمانی هست که لباس های آموزشی رو اندازه کردیم و به پادگان برگشتیم)

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تشکر از وسایلی که نوشتید .انگار این همه صفحات رو 3740 و چکیده رو نوشتید
    مخلصم دادا .

دستت درد نکنه

وقتی برگشتی یا مرخصی دادن ، لطف کن بیا بگو کدوم وسایل اضافی یا کم بودن

ما اعزام یک دی هستیم از تجربیاتت استفاده کنیم
    خواهش. به روی چشم، اون موقع دیگه قشنگ تجربه شده و بهتر هم میتونم بنویسم. ان شاء الله که شما هم به سلامتی و خوشی میری و تمومش میکنی.

داداش یه مورد را در این رابطه بگم اسپری خوشبو کننده را اگه همه سربازان تاکید میکنم همه سربازان استفاده و رعایت کنن کاربرد داره
    نه اینکه فقط خودت رعایت کنی و بقیه نه که مطمئن باش کسی تو خدمت به این مورد هیچ اهمیتی نمیده و روزای اول بوی بد آسایشگاه اذیتت میکنه و نفس کشیدن سخته ولی بعدا بهش عادت میکنی
    داداش داغ دلم رو تازه کردی دربازکن عزیزمیادش افتادمدرسته تو خدمت مواقعی که کنسرو میدن درب بازکن نیست و یکی از سربازان آشپزخانه مسئول بازکردن کنسرو ها میشه و شلوغ میشه حسابی
    تو این شلوغی من درب بازکنم رو رو کردم و سربازان از صف ریختن سر من و درب بازکنم را گرفتن و یکی یکی باز میکردن آخر سر هم درب بازکنم غیب شدولی طوری نیست فدای سرم
    داداش2ماه؟؟؟؟؟؟؟باید مینوشتی2ماه آموزشی
    لامصب ای کاش فقط همین2ماه بود بهترین دورش همین2ماه آموزشی هست که مثل برق وباد میگذره
    من حاضرم یکبار دیگه برم این2ماه را تجربه کنم
    ولی اصل خدمت19ماه بعدش هست لامصب
    همینه دیگه ما هی کم کم میگیم و همه هم میبرند و استفاده میکنند، اینطوری این فرهنگ اسپری هم رفته رفته جا میافته اتفاقا این آشنای ما هم بهم گفت که بپا شوهر نره در بازکنت پستم رو ویرایش کردم و این توضیح رو بهش اضافه کردم. خب دو ماه آموزشی دیگه منظور همون بود ولی اونم اضافه کردم، ما هنوز خان اولیم حالا اینو به سلامت بریم و بیاییم تا تا خان های بیشتر و بزرگترش.

ممنون دوست عزیز. مفید بود.
    خواهش .

سلام
    آقا ذستت درد نکنه،واقعا مفید بود.من دی ماه اعزامم و شرایط جسمیم مشابه شماست(قد 189 و وزن 61 + مشکل قلبی که معاف از رزم
    میشدم اما ولش کردم).ایشالا آموزشی رو به خوبی بگذرونی،بی صبرانه منتظر شنیدن تجربیاتت هستم.
    موفق باشی
    ا پس شما اکثر شرایط منو داری که در مورد معاف از رزمی هم نمیدونم چی بگم، تصمیم خودت هست ولی مواظب باش اونجا. به روی چشم، ان شاء الله وقتی اومدیم، از شرایط اونجا و تجربیات و ... هم میگم؛ آرزو میکنم شما هم به سلامتی و خوشی بری و تمومش کنی.

سلام
    دوستان ورود و خروج به پادگان با لباس شخصی باید باشه یا با لباس نظامی ؟ اصلا میشه با لباس شخصی وارد پادگان شد ؟ (منظورم از زمانی هست که لباس های آموزشی رو اندازه کردیم و به پادگان برگشتیم)
    اینطور که من خوندم و شنیدم، جا تا جا متفاوت هست، مثلا تقریبا پادگان های ارتش اجازه نمیدند که سرباز با لباس نظامی بره بیرون از پادگان. ضمنا این مورد رو هم دژبانی همون اول کار بهمون میگه و در مورد قانونشون توجیهمون میکنه، پس خیالت تخت باشه.
    Last edited by Lord Farshad; 19-10-2016 at 10:43.

9. 4 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام من تازه میخوام اقدام کنم یه برگه هست برای معاینه اولیه معاینه اش شامل چه مواردی هست و ایا کسی که سال 91 فتق عمل کرده امکان معاف از رزم داره و اینکه امسال برای کارت سبز اقدام کردم که تشکیل نشد ایا باید بگم بهشون و اون قسمت که برای دوره تکمیلی بسیج هست رو باید نه بزنم دیگه ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    من اعزامم شده 1 آبان و افتادم باهنر کرمان نیروی انتظامی.
    کسی هست اونجا افتاده باشه ؟
    کسی نصیحتی چیزی نداره در مورد اون پادگان؟
    راستی دوستان به نظرتون بعد از آموزشی با فوق لیسانس پست دفتری میدن یا میریم سر 4 راه و ... ؟
    مرسی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    من اعزامم شده 1 آبان و افتادم باهنر کرمان نیروی انتظامی.
    کسی هست اونجا افتاده باشه ؟
    کسی نصیحتی چیزی نداره در مورد اون پادگان؟
    راستی دوستان به نظرتون بعد از آموزشی با فوق لیسانس پست دفتری میدن یا میریم سر 4 راه و ... ؟
    مرسی.
    این دوره باهنر فوق لیسانس زیاد گرفته. فکر کنم نیاز به افسر دارن. یعنی راهور. هیچی معلوم نیست. خدا داند. منم فوقم اول ابان باهنر.
    اهل کجایی شما؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •