اتفاقآ شما ظاهرآ متوجه بحث من نشدید من دارم میگم به من ربطی نداره که سیاست شاتل چیه در قبال سرویس رایگان اسم سرویس رایگان روی خودش هست سرویس رایگان داده میشه من هم ازش استفاده میکنم
در مورد قرارداد هم هیچ جای قرارداد بنده ننوشته که شما اگر در ماه از یک حدی دانلود شما تجاوز کنه شما رو با مشترکین پرمصرف به اشتراک میزاریم مطمعآ باشید اگر چه در قراردادو چه تلفنی به من این قانون رو میگفتن شک نکنید که قرارداد نمیبستم ولی چون شاتل با کاربرانش صادقانه صحبت نمیکنه این میشه که همه ناراضی هستند و همه دارند میرند از این شرکت
در مورد فسخ هم برای چندمین بار میگم مگر دیوانه ام که 70 هزارتومن بدم و 10 گیگ هم طلب دارم بیام فسخ کنم میزارم سر موقعه خودش که تموم شد مطمعآ باشد که از این شرکت میرم و تا میتونم تبلیغ میکنم در همه جا که به هرشرکتی که می خوان دوستان برند بروند ولی شاتل هرگز نرند
در مورد اینکه شما چیزهای خوب دانلود میکنید و دیگران آشغال از کجا معلوم که شما چیزهای آشعالی دانلود نمیکنید میشه بفرمایید اون چه فیلمی هست که شما دارید دانلود میکنید که حجمش زیر 1 گیگ هست ومیشه بفرمایید که ایا شما کارتون با یک فیلم را میوفته منظورم اینه که در ماه شما فقط یک فیلم دانلود میکنید ودیگه هیچ فیلم خوبی نیست که شما دانلود کنید