تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3739 از 4751 اولاول ... 2739323936393689372937353736373737383739374037413742374337493789383942394739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,381 به 37,390 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما این پست رو بخون:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد هم جواب منو بخون:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا بحث چی بود؟
    یه دوستی اومد گفت با سرعت 128 ماهی 10 گیگ دانلود رایگان می کنه و محدود نمیشه
    آقا سروش اومدن گفتن پس شما که با 128 ماهی 10 گیگ دانلود می کنی و محدود نمیشی پس منی که 2مگابیت دارم باید 16برابر شما یعنی 160 گیگ دانلود رایگان داشته باشم.من اومدم گفتم شما زمانی می تونی مدعی باشی که 16 برابر اون فردی که 128 داره پول داده باشی.
    این از اون بحث.خب اگه فکر می کنی شاتل به دردت نمی خوره فسخ کن.یه چیزی هست به اسم قرارداد.شما اونو باید بخونی بعد امضا کنی.اگه اونو خونده باشی و بعد امضا کرده باشی دست تک تک مدیران شاتلو می بوسی به خاطر اینترنتی که بهت می دن
    به نظر من اون کاربری تازه کار تر هست که قراردادی که بهش می دن رو نمی خونه بعد انتظار بیشترشو داره
    به هر حال به نظر من کاربری که هر آشغالی رو دانلود می کنه بیشتر به کاربر غیرحرفه ای می خوره تا منی که فقط برنامه ها و فیلم های مورد نیاز و استفاده مو دانلود می کنم
    اتفاقآ شما ظاهرآ متوجه بحث من نشدید من دارم میگم به من ربطی نداره که سیاست شاتل چیه در قبال سرویس رایگان اسم سرویس رایگان روی خودش هست سرویس رایگان داده میشه من هم ازش استفاده میکنم

در مورد قرارداد هم هیچ جای قرارداد بنده ننوشته که شما اگر در ماه از یک حدی دانلود شما تجاوز کنه شما رو با مشترکین پرمصرف به اشتراک میزاریم مطمعآ باشید اگر چه در قراردادو چه تلفنی به من این قانون رو میگفتن شک نکنید که قرارداد نمیبستم ولی چون شاتل با کاربرانش صادقانه صحبت نمیکنه این میشه که همه ناراضی هستند و همه دارند میرند از این شرکت

در مورد فسخ هم برای چندمین بار میگم مگر دیوانه ام که 70 هزارتومن بدم و 10 گیگ هم طلب دارم بیام فسخ کنم میزارم سر موقعه خودش که تموم شد مطمعآ باشد که از این شرکت میرم و تا میتونم تبلیغ میکنم در همه جا که به هرشرکتی که می خوان دوستان برند بروند ولی شاتل هرگز نرند

در مورد اینکه شما چیزهای خوب دانلود میکنید و دیگران آشغال از کجا معلوم که شما چیزهای آشعالی دانلود نمیکنید میشه بفرمایید اون چه فیلمی هست که شما دارید دانلود میکنید که حجمش زیر 1 گیگ هست ومیشه بفرمایید که ایا شما کارتون با یک فیلم را میوفته منظورم اینه که در ماه شما فقط یک فیلم دانلود میکنید ودیگه هیچ فیلم خوبی نیست که شما دانلود کنید
    Last edited by morteza.1975; 13-03-2012 at 02:46.

2. 6 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کاربران حرفه ای بیشتر کیفیت و خدمات براشون مهمه تا چیزای دیگه مثل دانلود شبانه

بنده با نظر BursT کاملا موافقم : به نظر من اون کاربری تازه کار تر هست که قراردادی که بهش می دن رو نمی خونه بعد انتظار بیشترشو داره

من از سال 79 با اینترنت دارم کار می کنم اون زمان که کارت های Dial Up البرز 10 ساعتش بود 3000 تومن که خدابیامرزه اون دورانو تا الان که سه ساله شاتل دارم و کاملا راضی هستم و به عنوان کسی که 11 سال با اینترنت کار کرده هیچ وقت کیفیت سرویس و خدمات دهیش رو به ترافیک رایگان ترجیح نمیدم چه بسا که تو ساعات رایگان هم باز افت سرعتی من ندیدم

در این مورد یه نکته ریز میمونه اونم اینه که ترافیک شبانه قطره قطره جمع میشه و میشه ترافیک یه مرکز ، دوستانی که شبونه ذره ای ترافیک رایگان رو نمی زارن هدر بشه شاید با رفتنشون حداقل بزارن اون بنده خدایی که دوتا Page می خواد باز کنه یا دو تا کلیپ ببینه راحت تر بتونه این کارو انجام بده
    شما ظاهرآ به قول خودت 10 ساله داری کامپیوتر داری و با اینترنت کار کردی منم از ساله 81 تا الان اینترنت دارم
    یک زمانی چون دیال آپ بودم و نمیتونستم فیلم و یا بازی حجیم رو دانلود کنم بی خیالش میشدم و کارم وب گردی ویا چت در یاهو بود ولی الان که ADSL گرفتم به نظر خودم اگر قراره که 512 بگیرم و کارم بشه وب گردی باید یکم از نظری مغزی ایراد داشته باشم چرا که با همون دیال آپ هم میتونم این کار رو بکنم پس از سرویس رایگانم استفاده میکنم و باید هم استفاده بکنم مثل اینکه یکی به شما بگه اگر یک پرس چلوکباب از رستوران ما بخورید یک پرس هم به شما مجانی میدیم بعد من بیام پول یک پرس چلوکباب رو بدم وبعد بگم اون پرس مجانی رو نمی خوام بدیدش به یکی دیگه

در مورد اینکه دوستانی که نمیزارند ترافیک شبانه هدر بره باید به شما عرض کنم که 80 درصد کسانی که از ADSL استفاده میکنند سرویس رایگانش براشون مهمترین چیز هست پس مطم, باشید اگر همین کاربران پرمصرف دانلود مجانی نباشند شرکتهای شاتل برشکسته میشند چرا که کسی ازشون اکانت نمیخره که بعد بتونه سرویس بده به کسانی که به قول شما و مثل شما از دانلود شبانه استفاده نمیکنند

شما کاربران معمولی باید قدر ما کاربران دانلود رایگان شبانه را بدانید چرا که اگر ماها نباشیم شرکت شاتل و کلآ شرکتهای دیگه همشون برشکسته میشند قدر مارو بدونید از ما گفتن

4. 7 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با این تفاسیر چرا شاتل گرفتی برادر من؟
    اون زمانی که سرعتت 100 کیلوبایت هست نیومدی بگی که دست شاتل درد نکنه حالا که بعد از کلی دانلود سرعتت رو کاهش دادن اومدی بدیشو میگی؟
    اگر این بنده خاد شاتل گرفته مثل خیلی ها و منجمله خود من گول اسم و سابقه این شرکت و اینکه شما چیزی بنام محدودیت ندارید و هر اندازه که دلتون میخواد دانلود رایگان داشته باشید رو خوردیم.

در مورد سرعت هم باید به شما بگم که بنده با 512eco روزها سرعتم از 65 بالاتر نمیره در حالی که پسر عموی من از یک شرکت دیگه 128eco سرعتش 65 هست پس اینقدر نگید سرویس خوب میده سرعتشم خوبه
    Last edited by morteza.1975; 13-03-2012 at 02:42.

6. 5 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

اون موقعی که سرعت خوبه داره وظیفشو انجام میده براشم پول میگیره. مفتی کار نمیکنه .
    شما وقتی اب خونت وصله میری اداره اب تشکر میکنی ؟
    اما وقتی قطع میشه زنگ میرنی ببینی چرا قطع شده.
    دقیقا اون زمان که از شاتل لعنت الیه داشتم مدیریتش میگفت اون زمان که خوب بود اومدی تشکر کنی!! واقعا که خیلی پر رو هستن....

8. 6 کاربر از Nokia_My_Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داداش شما اهل کدوم استانی؟
    16گیگ رو برا یک ماه گرفتی 22؟این جوری کخ می افته هرگیگ 1500که عالیه
    داداش سرعتت رو چنده وچند ساعت رایگانه؟
    ممنون ازت

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با این تفاسیر چرا شاتل گرفتی برادر من؟
    اون زمانی که سرعتت 100 کیلوبایت هست نیومدی بگی که دست شاتل درد نکنه حالا که بعد از کلی دانلود سرعتت رو کاهش دادن اومدی بدیشو میگی؟
    چرا از شاتل گرفتم؟؟؟ چون گفته بود سرویس نامحدود!! یعنی واقعا معنی نامحدود اینقدر برای شما و شاتری ها گنگ هست؟؟؟؟ بله اگه از اول میدونستم اینجوریه هیچ وقت نمیگرفتم
    دوستان جواب دادن. اون زمان وظیفشون رو انجام دادن در قبال پولی که گرفتن . اگه مجانی این کار رو میکردن حتما اشون تشکر میکردم!!! و حالا حق نداشتن سرعت رو کم کنن!! حالا هم صدای من و همه در اومده چون دارن دزدی میکنن!
    Last edited by noisymind; 13-03-2012 at 09:59.

11. 3 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اون موقعی که سرعت خوبه داره وظیفشو انجام میده براشم پول میگیره. مفتی کار نمیکنه .
    شما وقتی اب خونت وصله میری اداره اب تشکر میکنی ؟
    اما وقتی قطع میشه زنگ میرنی ببینی چرا قطع شده.
    شاتل پول 256 از شما گرفته بهتون تقریبا 800 کیلوبیت سرویس داده.
    حالا این با مثالی که شما زدی چه ربطی داشت؟مثل اینه که شما پول آب بدی بهت آب قند بدن.در این صورت نمیری تشکر کنی؟
    اتفاقآ شما ظاهرآ متوجه بحث من نشدید من دارم میگم به من ربطی نداره که سیاست شاتل چیه در قبال سرویس رایگان اسم سرویس رایگان روی خودش هست سرویس رایگان داده میشه من هم ازش استفاده میکنم

در مورد قرارداد هم هیچ جای قرارداد بنده ننوشته که شما اگر در ماه از یک حدی دانلود شما تجاوز کنه شما رو با مشترکین پرمصرف به اشتراک میزاریم مطمعآ باشید اگر چه در قراردادو چه تلفنی به من این قانون رو میگفتن شک نکنید که قرارداد نمیبستم ولی چون شاتل با کاربرانش صادقانه صحبت نمیکنه این میشه که همه ناراضی هستند و همه دارند میرند از این شرکت

در مورد فسخ هم برای چندمین بار میگم مگر دیوانه ام که 70 هزارتومن بدم و 10 گیگ هم طلب دارم بیام فسخ کنم میزارم سر موقعه خودش که تموم شد مطمعآ باشد که از این شرکت میرم و تا میتونم تبلیغ میکنم در همه جا که به هرشرکتی که می خوان دوستان برند بروند ولی شاتل هرگز نرند

در مورد اینکه شما چیزهای خوب دانلود میکنید و دیگران آشغال از کجا معلوم که شما چیزهای آشعالی دانلود نمیکنید میشه بفرمایید اون چه فیلمی هست که شما دارید دانلود میکنید که حجمش زیر 1 گیگ هست ومیشه بفرمایید که ایا شما کارتون با یک فیلم را میوفته منظورم اینه که در ماه شما فقط یک فیلم دانلود میکنید ودیگه هیچ فیلم خوبی نیست که شما دانلود کنید
    اگه بری قراردادتو بخونی درش دقیقا نوشته که سرویس شما به صورت share شده اس یعنی اینکه سرعتت می تونه تا یک دهم سرعت قرارداد کم بشه.
    من بالغ بر 12-13 از بهترین سریال های آمریکایی رو دانلود می کنم و می بینم.به نظر من کاربری که 20 هزارتومن پول اینترنت می ده نباید انتظار داشته باشه هر چیزی که دلش بخواد رو ببینه
    شما زمانی که 10 میلیون تومان می دی یه پراید می خری،انتظار پرادو ازش داری؟

در مورد اینکه دوستانی که نمیزارند ترافیک شبانه هدر بره باید به شما عرض کنم که 80 درصد کسانی که از ADSL استفاده میکنند سرویس رایگانش براشون مهمترین چیز هست پس مطم, باشید اگر همین کاربران پرمصرف دانلود مجانی نباشند شرکتهای شاتل برشکسته میشند چرا که کسی ازشون اکانت نمیخره که بعد بتونه سرویس بده به کسانی که به قول شما و مثل شما از دانلود شبانه استفاده نمیکنند
    این 80 درصدو از کجا اوردی؟آمار رسمی ای منتشر شده؟یا از اونجایی که شما و بروبچ فامیلتون دانلود شبانه رایگان دارین حتما 80 درصد کاربرا دانلود دارن؟
    اگر این بنده خاد شاتل گرفته مثل خیلی ها و منجمله خود من گول اسم و سابقه این شرکت و اینکه شما چیزی بنام محدودیت ندارید و هر اندازه که دلتون میخواد دانلود رایگان داشته باشید رو خوردیم.

در مورد سرعت هم باید به شما بگم که بنده با 512eco روزها سرعتم از 65 بالاتر نمیره در حالی که پسر عموی من از یک شرکت دیگه 128eco سرعتش 65 هست پس اینقدر نگید سرویس خوب میده سرعتشم خوبه
    به نظرت با عقل جور در میاد که سرویس 256 نامحدود رو با سرعت بیشتر از قرارداد بدن؟
    چرا از شاتل گرفتم؟؟؟ چون گفته بود سرویس نامحدود!! یعنی واقعا معنی نامحدود اینقدر برای شما و شاتری ها گنگ هست؟؟؟؟ بله اگه از اول میدونستم اینجوریه هیچ وقت نمیگرفتم
    دوستان جواب دادن. اون زمان وظیفشون رو انجام دادن و حق نداشتن سرعت رو کم کنن!! حالا هم صدای من و همه در اومده چون دارن دزدی میکنن!
    پول سرویس 256 رو گرفتن نه 800 کیلوبیت رو!!!
    بعدشم مگه الان اینترنت نداری؟خب داری دیگه!!!
    محدود یعنی اینکه بعد از تمام شدن حجمت نتونی به اینترنت وصل شی

داره خودمونی میشه madhatter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

حالا این با مثالی که شما زدی چه ربطی داشت؟مثل اینه که شما پول آب بدی بهت آب قند بدن.در این صورت نمیری تشکر کنی؟
    از من پول 2 مگ رو گرفته نه 256 اینم وضعیت خدماتشه.
    نه نمیرم تشکر کنم.

14. 7 کاربر از madhatter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

پول سرویس 256 رو گرفتن نه 800 کیلوبیت رو!!!
    بعدشم مگه الان اینترنت نداری؟خب داری دیگه!!!
    محدود یعنی اینکه بعد از تمام شدن حجمت نتونی به اینترنت وصل شی

خیر عزیزم. محدود یعنی اینکه الان وب هم باز نمیکنه! باید دو سه بار ریفرش کنی تا باز کنه!
    اونی که میگی سرعت بالاتر میره دلش برا من و شما نسوخته ، چه محدود و چه نامحدود . اگه محدود باشی که زودتر حجمت تمون میشه و باید بری دوباره شارژ کنی که کلی بیشتر سود به جیب میزنه نا محدود رو هم هی پیغام میده که مثلا اگه ART3 داشته باشی هی میگه بیا ART بالاتر بگیر و این حرفها!
    ما که 800 ندیدیم! ولی اگه از اول تا آخرش همون 256 رو ثابت بدن ما مشکلی باهاشون نداریم. به قول خودت پول 256 رو گرفتن دیگه؟ پس چرا 800 میدن؟!!! یا مریضن! یا هم میخوان اینجوری بعدش دزدی کنن دیگه! در هر صورت طرف میره از یک جای دیگه میگیره که مریض نباشن!
    نکنه شما انتظار داری کاربرا برن سرعتشون رو محدود کنن ( حالا چه دانلود منیجر و چه باز کردن صفحه و ... ) که آخر دوره مشکل نخورن!!
    Last edited by noisymind; 13-03-2012 at 10:36.

16. 4 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

18. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 325 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 325 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •