داداش معرف که داشتم ولی مسوول مدیریت سرباز به من گفت برگ سبز را بده بعد پیوست کرد روی پرونده؟؟
داداش معرف که داشتم ولی مسوول مدیریت سرباز به من گفت برگ سبز را بده بعد پیوست کرد روی پرونده؟؟
داداش عالی نوشتی دستت درد نکنهبرای کسایی که میخوان برن آموزشی خیلی خوبه
داداش یه مورد را در این رابطه بگم اسپری خوشبو کننده را اگه همه سربازان تاکید میکنم همه سربازان استفاده و رعایت کنن کاربرد داره
نه اینکه فقط خودت رعایت کنی و بقیه نه که مطمئن باش کسی تو خدمت به این مورد هیچ اهمیتی نمیده و روزای اول بوی بد آسایشگاه اذیتت میکنه و نفس کشیدن سخته ولی بعدا بهش عادت میکنی![]()
داداش داغ دلم رو تازه کردی دربازکن عزیزمیادش افتادم
درسته تو خدمت مواقعی که کنسرو میدن درب بازکن نیست و یکی از سربازان آشپزخانه مسئول بازکردن کنسرو ها میشه و شلوغ میشه حسابی
تو این شلوغی من درب بازکنم رو رو کردم و سربازان از صف ریختن سر من و درب بازکنم را گرفتن و یکی یکی باز میکردن آخر سر هم درب بازکنم غیب شدولی طوری نیست فدای سرم
داداش2ماه؟؟؟؟؟؟؟باید مینوشتی2ماه آموزشی
لامصب ای کاش فقط همین2ماه بود بهترین دورش همین2ماه آموزشی هست که مثل برق وباد میگذره
من حاضرم یکبار دیگه برم این2ماه را تجربه کنم
ولی اصل خدمت19ماه بعدش هست لامصب![]()
Last edited by erfan90ir; 18-10-2016 at 15:01.
خدا رفتگانتون رو بیامرزه
در یک کلام
بــــله![]()
> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال اطلاعاتی که توی سرشماری اینترنتی وارد میکنیم اگه بعضا بعضیاشون اشتباه باشه مشکل برای معافیت بوجود نمیاره مثلا نظام وظیفه از مرکز آمار استعلام بگیره؟
ممنون دوست عزیز. مفید بود.![]()
دوستان خواهشن هرچه سریع تر جواب منو بدین . من می خوام تاریخ اعزام رو به تعویق بندازم ( تاریخ اعزام بنده ۸/۱ ) . من ۲۲ مهر درخواست تمدید تاریخ اعزام رو دادم ( درخواست که تاریخ اعزام من بشه ۱۰/۱ ) . من غیبت ندارم ، بار اول هم دارم درخواست تمدید میدم ؛ با درخواست تمدید من موافقت نشده چکار می تونم بکنم ؟
توی یکی از خبر ها که حاوی اطلاعاتی در مورد قانون نظام وظیفه و اینجور چیزا هست ، دیدم که نوشته افرادی که ۶ ماه از تاریخ فارق التحصیلی شون نگذشته باشه میتونن حداقل برای برای یک بار تمدید بکنن و این در مورد من صادقه . حالا تو این فرصت کم من باید چیکار کنم ؟ فقط فردا رو وقت دارم
لازم به ذکره خبر رد شدن درخواست رو امروز از پلیس به علاوه ۱۰ گرفتم و به مرکز نظام وظیفه ی شهرمون برای پیگیری بیشتر نرفتم که ببینم آیا می تونم کاری کنم یا درخواستمو به خودشون مستقیمن بگم شاید پذیرفته شد .
( در کل همه ی این کارها و سربازی ظلم آشکاره )
Last edited by mili_k; 18-10-2016 at 21:23.
اگه در مورد تخت حق انتخاب داشتید . طبقه بالا بهتره. طبقه پایین الودگی زیاده و همه میشینن رو تختتون .اما اون بالا فقط شمایید مثل عقاب.
ممکنه شکمتون خوب کار نکنه بهتر میوه با خودتون ببرید. خاک شیر ببرید و بجوشونینش و اب زرد زنگشو بخورید. حوصله نداشتید شربتش کنید برید بالا.
یه فلاکس هم ببرید با چایی اونجا خیلی لازم میشه. اب جوش از بوفه بکیرید.
با اراشد زیاد چپ نیوفتید طوری خدمت کنبید که کسی شما رو نشناسه. ارشد من موقع ترخیص گفت تو سربا من بودی؟ تعجب مبکرد. سر تو لاک باشه .
با عقیذتی سیاسی اونجا رابطه خوبی داشته باشید بهتون کمک میکنن تا مرخصی پایان هفته بگیرید. خلاصه زرنگ باشید خدمت اگه زرنگ نباشی کلات پس معرکست. دوست من تقسیم یگانش بدترین جای ممکن بود با زرنگی خودشو برد کتابخانه عقیدتی. عشق و حال . هنر زنده موندن و رهایی در شرایط سخت رو بلد بود.
تو اموزشی میان دژبان نام نویسی میکنن. اون موقع خودتون رو قایم کنید تا در امان باشید.
در نهایت آموزشی هیجی نیست تمام بدبختی خدمت 19 بعدش هست همه سختی و اذیتهاش .
بعد اموزشی با فرمانده ها رابطه خوبی بگیرید تا هواتون رو داشته باشن به جای اینکه تنبه تون کنند و بهتون تو مرخصی دادن اذیتون کنند. رو حرفشون حرف نزنید و همرواه بگید چشم بعد که اون ور میرید بگید پشم. اونا فقط میخان مطیع باشید. در نهایت سعی کنید اضاف نخورید اول خدمت میگید اشکال نداره ولی اخر خدمت موقع تصویه ادم به غلط کردن میوفته. مرد اونجا کسیه که یه روز هم اضاف نکشه. وسلام
دوستان خواهشن هرچه سریع تر جواب منو بدین . من می خوام تاریخ اعزام رو به تعویق بندازم ( تاریخ اعزام بنده ۸/۱ ) . من ۲۲ مهر درخواست تمدید تاریخ اعزام رو دادم ( درخواست که تاریخ اعزام من بشه ۱۰/۱ ) . من غیبت ندارم ، بار اول هم دارم درخواست تمدید میدم ؛ با درخواست تمدید من موافقت نشده چکار می تونم بکنم ؟
توی یکی از خبر ها که حاوی اطلاعاتی در مورد قانون نظام وظیفه و اینجور چیزا هست ، دیدم که نوشته افرادی که ۶ ماه از تاریخ فارق التحصیلی شون نگذشته باشه میتونن حداقل برای یک بار تمدید بکنن و این در مورد من صادقه . حالا تو این فرصت کم من باید چیکار کنم ؟ فقط فردا رو وقت دارم
لازم به ذکره خبر رد شدن درخواست رو امروز از پلیس به علاوه ۱۰ گرفتم و به مرکز نظام وظیفه ی شهرمون برای پیگیری بیشتر نرفتم که ببینم آیا می تونم کاری کنم یا درخواستمو به خودشون مستقیمن بگم شاید پذیرفته شد .
( در کل همه ی این کارها و سربازی ظلم آشکاره )
شما دوباره درخواست بزن و بعد برو نظام وظیفه اونجا پیگیری کنید درمورد قانون حق تعلیق باهاشون صحبت کن اگه موافقت نکردن یهجوری مخشونروبزن دیگه بااهوناله تمام سعیتوبکن
پلیس به علاوه ۱۰ گفت که دوباره نمیتونه درخواست بفرسته . دروغ یا راست گفت نمیدونم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)