تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3738 از 4105 اولاول ... 27383238363836883728373437353736373737383739374037413742374837883838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,371 به 37,380 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من اعزام 1 دی هستم
    اگه پذیرش سپاه بشم ،برای آموزشی احتمال داره کدوم پادگان ها بیوفتم

اگه فقط اسم نوشتید کپی باید میدادید بهشون

کسانی که دوره تکمیلی دارن اولویت اصلی هستن، بستگی داره همزمان چند نفر دیگه که دوره تکمیلی دارن اونجا اسم بنویسن، و همچنین معرف(پ)
    داداش معرف که داشتم ولی مسوول مدیریت سرباز به من گفت برگ سبز را بده بعد پیوست کرد روی پرونده؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

داداش عالی نوشتی دستت درد نکنهبرای کسایی که میخوان برن آموزشی خیلی خوبه

11.
    اسپری خوشبو کننده بدن + کرم مرطوب کننده و ضد آفتاب
    این بستگی داره به اینکه کدوم شهر میافتید و ... ؛ مثلا ما کرمان آفتابش میسوزونه و سایه اش مثل قطب آدمو به لرز میندازه ولی خب نیاز هست، حتما ببرید این رو و حتما اسپری خوشبو کننده هم فراموش نشه. آقا محض رضای خودت که حس خوبی بگیری و اطرافیانت از بو خفه نشند! یه دونه از این اسپری اکو ها بگیر و ببر .
    داداش یه مورد را در این رابطه بگم اسپری خوشبو کننده را اگه همه سربازان تاکید میکنم همه سربازان استفاده و رعایت کنن کاربرد داره
    نه اینکه فقط خودت رعایت کنی و بقیه نه که مطمئن باش کسی تو خدمت به این مورد هیچ اهمیتی نمیده و روزای اول بوی بد آسایشگاه اذیتت میکنه و نفس کشیدن سخته ولی بعدا بهش عادت میکنی

18.
    در (درب ) باز کن
    آقا این یکی رو هم از دوست و آشنا گرفته تا بچه های اینجا گفتند که شدید به کار میاد، مثلا کنسرو بدند، یه 700 تا آدمند منتظر که با 20 تا درب باز کن اونجا درشو باز کنند شما یه دونه کوچیکش رو بگیر، بذار همراهت، نیاز میشه.
    داداش داغ دلم رو تازه کردی دربازکن عزیزمیادش افتادمدرسته تو خدمت مواقعی که کنسرو میدن درب بازکن نیست و یکی از سربازان آشپزخانه مسئول بازکردن کنسرو ها میشه و شلوغ میشه حسابی
    تو این شلوغی من درب بازکنم رو رو کردم و سربازان از صف ریختن سر من و درب بازکنم را گرفتن و یکی یکی باز میکردن آخر سر هم درب بازکنم غیب شد
    ولی طوری نیست فدای سرم
    تحمل کنید، سخت نگیرید، این دو ماه از اون چیزی که فکرش رو بکنید، سریعتر و راحت تر میگذره و میره و مثل همه ی اتفاقات، میشه یه خاطره گوشه ی ذهنمون.
    شاد و پیروز و سربلند باشید.
    داداش2ماه؟؟؟؟؟؟؟باید مینوشتی2ماه آموزشی
    لامصب ای کاش فقط همین2ماه بود بهترین دورش همین2ماه آموزشی هست که مثل برق وباد میگذره

من حاضرم یکبار دیگه برم این2ماه را تجربه کنم
    ولی اصل خدمت19ماه بعدش هست لامصب
    Last edited by erfan90ir; 18-10-2016 at 15:01.

3. 2 کاربر از erfan90ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

لطفا جواب منم بدید.
    ممنون
    با سلام
    من متولد 6/12/77 هستم و پدر من 14 سال است فوت کرده و فقط یک خواهر دارم
    آیا شرایط کفالت جز من هم میشود؟
    برای کفالت گرفتن باید چه کارهایی انجام بدم؟
    اگر میشه به طور کامل توضیح بدید.
    خدا رفتگانتون رو بیامرزه

در یک کلام
    بــــله

> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

دوستان یه سوال اطلاعاتی که توی سرشماری اینترنتی وارد میکنیم اگه بعضا بعضیاشون اشتباه باشه مشکل برای معافیت بوجود نمیاره مثلا نظام وظیفه از مرکز آمار استعلام بگیره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

ممنون دوست عزیز. مفید بود.

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

دوستان خواهشن هرچه سریع تر جواب منو بدین . من می خوام تاریخ اعزام رو به تعویق بندازم ( تاریخ اعزام بنده ۸/۱ ) . من ۲۲ مهر درخواست تمدید تاریخ اعزام رو دادم ( درخواست که تاریخ اعزام من بشه ۱۰/۱ ) . من غیبت ندارم ، بار اول هم دارم درخواست تمدید میدم ؛ با درخواست تمدید من موافقت نشده چکار می تونم بکنم ؟

توی یکی از خبر ها که حاوی اطلاعاتی در مورد قانون نظام وظیفه و اینجور چیزا هست ، دیدم که نوشته افرادی که ۶ ماه از تاریخ فارق التحصیلی شون نگذشته باشه میتونن حداقل برای برای یک بار تمدید بکنن و این در مورد من صادقه . حالا تو این فرصت کم من باید چیکار کنم ؟ فقط فردا رو وقت دارم

لازم به ذکره خبر رد شدن درخواست رو امروز از پلیس به علاوه ۱۰ گرفتم و به مرکز نظام وظیفه ی شهرمون برای پیگیری بیشتر نرفتم که ببینم آیا می تونم کاری کنم یا درخواستمو به خودشون مستقیمن بگم شاید پذیرفته شد .

( در کل همه ی این کارها و سربازی ظلم آشکاره )
    Last edited by mili_k; 18-10-2016 at 21:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اگه در مورد تخت حق انتخاب داشتید . طبقه بالا بهتره. طبقه پایین الودگی زیاده و همه میشینن رو تختتون .اما اون بالا فقط شمایید مثل عقاب.
    ممکنه شکمتون خوب کار نکنه بهتر میوه با خودتون ببرید. خاک شیر ببرید و بجوشونینش و اب زرد زنگشو بخورید. حوصله نداشتید شربتش کنید برید بالا.
    یه فلاکس هم ببرید با چایی اونجا خیلی لازم میشه. اب جوش از بوفه بکیرید.
    با اراشد زیاد چپ نیوفتید طوری خدمت کنبید که کسی شما رو نشناسه. ارشد من موقع ترخیص گفت تو سربا من بودی؟ تعجب مبکرد. سر تو لاک باشه .
    با عقیذتی سیاسی اونجا رابطه خوبی داشته باشید بهتون کمک میکنن تا مرخصی پایان هفته بگیرید. خلاصه زرنگ باشید خدمت اگه زرنگ نباشی کلات پس معرکست. دوست من تقسیم یگانش بدترین جای ممکن بود با زرنگی خودشو برد کتابخانه عقیدتی. عشق و حال . هنر زنده موندن و رهایی در شرایط سخت رو بلد بود.
    تو اموزشی میان دژبان نام نویسی میکنن. اون موقع خودتون رو قایم کنید تا در امان باشید.
    در نهایت آموزشی هیجی نیست تمام بدبختی خدمت 19 بعدش هست همه سختی و اذیتهاش .
    بعد اموزشی با فرمانده ها رابطه خوبی بگیرید تا هواتون رو داشته باشن به جای اینکه تنبه تون کنند و بهتون تو مرخصی دادن اذیتون کنند. رو حرفشون حرف نزنید و همرواه بگید چشم بعد که اون ور میرید بگید پشم. اونا فقط میخان مطیع باشید. در نهایت سعی کنید اضاف نخورید اول خدمت میگید اشکال نداره ولی اخر خدمت موقع تصویه ادم به غلط کردن میوفته. مرد اونجا کسیه که یه روز هم اضاف نکشه. وسلام

9. 4 کاربر از Xeoc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

دوستان خواهشن هرچه سریع تر جواب منو بدین . من می خوام تاریخ اعزام رو به تعویق بندازم ( تاریخ اعزام بنده ۸/۱ ) . من ۲۲ مهر درخواست تمدید تاریخ اعزام رو دادم ( درخواست که تاریخ اعزام من بشه ۱۰/۱ ) . من غیبت ندارم ، بار اول هم دارم درخواست تمدید میدم ؛ با درخواست تمدید من موافقت نشده چکار می تونم بکنم ؟

توی یکی از خبر ها که حاوی اطلاعاتی در مورد قانون نظام وظیفه و اینجور چیزا هست ، دیدم که نوشته افرادی که ۶ ماه از تاریخ فارق التحصیلی شون نگذشته باشه میتونن حداقل برای یک بار تمدید بکنن و این در مورد من صادقه . حالا تو این فرصت کم من باید چیکار کنم ؟ فقط فردا رو وقت دارم

لازم به ذکره خبر رد شدن درخواست رو امروز از پلیس به علاوه ۱۰ گرفتم و به مرکز نظام وظیفه ی شهرمون برای پیگیری بیشتر نرفتم که ببینم آیا می تونم کاری کنم یا درخواستمو به خودشون مستقیمن بگم شاید پذیرفته شد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

توی یکی از خبر ها که حاوی اطلاعاتی در مورد قانون نظام وظیفه و اینجور چیزا هست ، دیدم که نوشته افرادی که ۶ ماه از تاریخ فارق التحصیلی شون نگذشته باشه میتونن حداقل برای یک بار تمدید بکنن و این در مورد من صادقه . حالا تو این فرصت کم من باید چیکار کنم ؟ فقط فردا رو وقت دارم

شما دوباره درخواست بزن و بعد برو نظام وظیفه اونجا پیگیری کنید درمورد قانون حق تعلیق باهاشون صحبت کن اگه موافقت نکردن یهجوری مخشونروبزن دیگه بااهوناله تمام سعیتوبکن

12. این کاربر از Xeoc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

شما دوباره درخواست بزن و بعد برو نظام وظیفه اونجا پیگیری کنید درمورد قانون حق تعلیق باهاشون صحبت کن اگه موافقت نکردن یهجوری مخشونروبزن دیگه بااهوناله تمام سعیتوبکن

پلیس به علاوه ۱۰ گفت که دوباره نمیتونه درخواست بفرسته . دروغ یا راست گفت نمیدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •